Послуга «Мій міжмісто» Білайн

Anonim

Тарифи на стільниковий зв'язок, на відміну від тарифів на комунальні послуги, постійно знижуються. Ще зовсім недавно міжмісто було дуже дорогим, а сьогодні воно характеризується цілком доступною вартістю. Щодо абонентів Білайн, то вони можуть спілкуватися за безцінь, скориставшись спеціальною послугою. Що є послуга «Мій міжмісто» і які можливості вона дарує абонентам чорно-жовтого оператора?

Опис послуги «Мій міжмісто»

У даному огляді ми пропонуємо вам ознайомитися з послугою «Мій міжмісто» від Білайна. Вона доступна абонентам практично всіх тарифних планів і дозволяє значно знизити витрати під час здійснення міжміських дзвінків. Що мається на увазі під поняттям міжміста?

  • Дзвінки в сусідні регіони на стаціонарні номери;
  • Дзвінки в сусідні регіони на мобільні номери інших операторів;
  • Дзвінки на номери Білайн в інших регіонах.

Середня вартість подібних дзвінків варіюється в межах 10-15 рублів за хвилину, в залежності від тарифного плану, що використовується. Якщо міжміські виклики займають величезну частку всіх розмов, слід оптимізувати свої витрати і зробити зв'язок дешевшим і доступнішим. Як ми вже говорили, послуга «Мій міжмісто» від Білайн дозволяє знизити вартість здійснення міжміських викликів. Але і це ще не все - дана послуга діє і на внутрішньоросійські SMSЗнижені розцінки діють виключно в домашній зоні. Якщо ми залишимо свій регіон, то всі дзвінки тарифікуватимуться за роумінговими розцінками.

Давайте поговоримо про розцінки, адже це найважливіша частина нашого огляду.Вартість міжміських викликів по Росії, незалежно від тарифного плану, знижується до 2, 5 руб./хв. Що стосується вартості SMS-повідомлень, то їх відправлення буде коштувати лише по 1, 5 рубля - і це на будь-який мобільний телефон у країні. Інші розцінки:

  • Абонентська плата для постплатних тарифів - всього 30 руб./міс;
  • Абонентська плата для передоплатних тарифів – 1 руб./добу;
  • Плата за підключення - 25 рублів одноразово.

Враховуючи дешевизну міжміських викликів у рамках підключеної опції, абонентську плату можна вважати копійчаною. Вона виправдовується вже після першої хвилини розмови міжгородом, тому ми рекомендуємо цю послугу всім абонентам Білайн, які потребують дешевого міжгороду.

До речі, послуга стане в нагоді і тим, хто обслуговується на тарифних планах з включеними хвилинами.Хвилини на регіональні телефони Білайна вираховуватимуться з наданих пакетів, а після вичерпання настане пільгова тарифікація в рамках наданої послуги.

Як підключити «Мій міжмісто» на Білайні

Отже, ми вже зрозуміли, що ця пропозиція дійсно вигідна. Чи залишилося розібратися, як підключити «Мій міжмісто» на Білайні? Найпростіший варіант – зателефонувати на номер 06741. Після підтвердження послуга підключиться, і ми зможемо дзвонити міжгородом за пільговими розцінками. До речі, опція підключається в безстроковому режимі Також ми можемо підключити опцію через «Особистий кабінет» або в найближчому офісі обслуговування.

Як відключити «Мій міжмісто» на Білайні

Якщо дешеве міжмісто стало непотрібним, послугу «Мій міжмісто» на Білайні слід відключити. Для цього беремо в руки мобільний телефон та набираємо короткий сервісний номер 06740. Після цього послугу буде відключено, а списання абонентської плати припинитьсяПри необхідності ми зможемо відключити послугу в офісах обслуговування або через «Особистий кабінет».