Як зняти гроші з телефону Білайн готівкою

Anonim

Багато абонентів навіть не підозрюють, що гроші, що лежать на балансі мобільного телефону, можна зняти готівкою. Такі операції здійснюються не тільки при розірванні договору, а й у тому випадку, якщо потрібно просто переказати кошти собі чи іншій людині. Як зняти гроші з телефону Білайн готівкою та що для цього потрібно? Існує кілька способів переведення в готівку коштів:

  • Шляхом розірвання договору;
  • Шляхом зняття коштів помилкового платежу;
  • Шляхом відправки їх у банкомати;
  • Шляхом відправки на банківські картки з наступним зняттям;
  • Шляхом отримання в пунктах видачі.

Спосібів багато, тому ми розглянемо їх докладніше.

Зняття грошей з телефону Білайн в офісі

Для того щоб зняти гроші з рахунку Білайн шляхом розірвання договору, слід звернутися до найближчого офісу обслуговування. Тут у вас приймуть заяву, в якій потрібно буде вказати, як відбуватиметься отримання коштів, що є на рахунку. Їх можна отримати готівкою в касі, переказати на рахунок мобільного телефону або на банківський рахунок (або картку). Детальну інформацію щодо цього дадуть фахівці офісу обслуговування абонентів Білайн.

Наступний спосіб є актуальним для тих, хто хоче повернути гроші, помилково зараховані на власний рахунок. Для оформлення повернення вирушаємо все до того ж офісу і пишемо там відповідну заяву. Після його розгляду гроші передадуть абоненту у тому чи іншому вигляді.Спосіб хороший тим, що не вимагає розірвання договору.

Відправляємо гроші в банкомати

Якщо ви не хочете зв'язуватися з офісами обслуговування, то оператор Білайн готовий запропонувати вам інші способи зняття грошей зі свого рахунку. Наприклад, ви можете отримати їх готівкою у банкоматах банків АТ «СМП Банк», ВАТ «Азіатсько-Тихоокеанський Банк» та ВАТ «БІН Банк».

Найпростіше перевести кошти в банкомат за допомогою свого мобільного телефону. Для цього потрібно відправити SMS з текстом «RUB сума» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 7878, після чого підтвердити свої наміри за допомогою SMS-команди у відповідь. На закінчення на ваш номер надійде спеціальний код, за допомогою якого ви знімете гроші в одному з банкоматів перелічених вище банків.

Якщо вам не хочеться розбиратися з SMS-командами, ви можете надіслати гроші за допомогою форми на сайті Білайна. Тут потрібно вказати номер свого телефону та суму переказу.Втім, для підтвердження платежу вам знову потрібно скористатися SMS-командою, яка буде вказана у SMS-інструкції. Комісія за виведення коштів у банкомати складає 5, 95%, мінімальна сума переказу – 100 рублів, терміни проходження переказу – до 5 хвилин (вважай, моментально).

Знімаємо гроші готівкою через банки

У вас є банківська карта від одного з російських банків? Тоді ви можете вивести кошти зі свого телефону Білайн на картку та отримати їх готівкою у банкоматі свого банку. Для переказу коштів на картку надішліть повідомлення з текстом «Visa 1234567812345678 сума» на сервісний номер 7878. Замість коду постачальника «Visa» можна вказати «Maestro» або «MasterCard» (залежно від карти, що використовується). Аналогічну операцію можна виконати і на сайті Білайн.

Щодо тарифів та обмежень, то вони такі:

  • Відправка коштів на картки Visa, Maestro та MasterCard (понад 1000 рублів) - комісія складе 5, 95% + 10 рублів;
  • Комісія при відправленні коштів на суму менше 1000 рублів - 50 руб;
  • Комісія за відправку коштів на банківський рахунок - 2, 99%.

Мінімальний розмір перекладу на картку становить 50 рублів, максимальний - 14000 руб. Денний ліміт - 14 тис. руб. при кількості переказів до 10 шт , тижневий ліміт - 40 тис. руб. при кількості переказів до 20 шт, місячний ліміт - 40 тис. руб. при кількості переказів до 50 шт. Щодо переказів на банківські рахунки, то тут ліміти такі самі. Виняток становить мінімальна сума переказу, яка становить 500 рублів.

Знімаємо гроші з Білайна в пунктах видачі

Ви можете отримати гроші готівкою в пунктах видачі платіжних систем Contact та ЮНІСТРІМ (у тому числі і в країнах СНД), а також у поштових відділеннях по Росії. Процедура відправлення коштів за допомогою SMS є досить заплутаною, тому ми рекомендуємо вам скористатися формами на сайті Білайна.Тут вам потрібно вибрати відповідну платіжну систему та вказати реквізити відправника та одержувача. Комісія за такі перекази варіюється в невеликих межах, залежно від країни та обраної платіжної системи – мінімальна комісія становить 2, 6%.

Сума переказу - від 100 рублів, час відправки - максимум 5 хвилин Що стосується пошти Росії, то тут гроші можуть йти від 3 до 7 днів. Але є й приємний бонус – можна отримати гроші прямо вдома, замовивши необхідну послугу з доставки перекладу. Також, читайте на нашому сайті про те, як зняти гроші з сим-карти МТС готівкою.