Відгуки про Білайн: скарги на обслуговування

Anonim

Оператор Білайн надає своїм абонентам відмінний сервіс та безліч якісних послуг – від стільникового зв'язку до цифрового телебачення. Кількість абонентів обчислюється мільйонами осіб, що свідчить про затребуваність послуг зв'язку. Давайте подивимося, що говорять про Білайн відгуки клієнтів, які сторони вони хвалять і які лають. Заодно з'ясуємо, як і куди подавати скарги на оператора.

Сильні та слабкі сторони Білайна

Залишаючи відгуки про Білайн, абоненти найчастіше лають оператора, ніж хвалять. І це цілком очікувано – перебуваючи на хвилі негативних емоцій, людина прагне зіпсувати життя тому, хто його засмутив чи скривдив.Те саме стосується і стільникового зв'язку – якщо Білайн працює не так, як треба, ми відразу ж прагнемо залишити про нього масу негативних відгуків. Причому дати позитивну оцінку буде лінь – хороших відгуків у мережі в рази менше, ніж негативних.

Відгуки про телефонний зв'язок

Відгуки про стільниковий зв'язок Білайн досить суперечливі. Багато абонентів схильні звинувачувати оператора у крадіжці грошей та нав'язування платних послуг. При цьому вони примудряються не стежити за своїм балансом, запроваджувати незнайомі USSD-команди, відвідувати якісь незрозумілі ресурси та підписуватись на контент. Звичайно, будь-яка зникнення грошей у багатьох випадках перетікає в появу негативних відгуків - від цього нікуди не подітися. Відгуки про Білайн часто бувають необґрунтованими. Абоненти самі роблять помилки, старанно перевалюючи свою провину на самого оператора та на його співробітників. Слід зазначити, що ймовірність виникнення будь-якої помилки, що призводить до зайвих списань, вкрай мала – вона становить тисячні частки відсотка.

У більшості випадків списання виникають через будь-які дії абонентів А білінг Білайна працює зі швейцарською точністю.

Відгуки про Білайн часто упираються в тому, що він «ніде не ловить». Тобто, мільйони абонентів спокійно спілкуються телефоном та користуються мобільним інтернетом, а в інших «не ловить» ні вдома, ні на роботі, ні на дачі, ні в самому центрі міста. Стає незрозуміло, а як загалом ці люди користуються своїм мобільним телефоном, адже в інших все працює абсолютно нормально. Одна справа, коли сигналу Білайна немає в якомусь далекому селі, і зовсім інша справа, коли люди скаржаться на відсутність сигналу в самому центрі міста, на відкритій території.

Відгуки про інтернет

Відгуки про інтернет від Білайна діляться на дві категорії - це відгуки про мобільний інтернет та відгуки про домашній інтернет. Мобільний доступ дійсно прийнято лаяти, оскільки бездротові мережі можуть бути перевантажені. Але в 99, 9% часу вони працюють нормально.

Перш ніж залишати свій відгук, перевірте:

  • Наявність залишків трафіку на вашому номері – це можна зробити через «Особистий кабінет» або за номером 0697;
  • Наявність впевненого сигналу 3G або 4G у тому місці, де у вас спостерігаються проблеми з мережею – для цього в програмі управління є відповідний індикатор;
  • Наявність витоку трафіку на вашому комп'ютері – можливо, якась програма лізе за оновленнями та займає весь канал.

Якщо все добре, зверніться до офісу Білайна для вирішення вашої проблеми.

Відгуки про інтернет будинку від Білайна - це ще один наріжний камінь. Тут абоненти лають все, що завгодно, починаючи від, трохи скошеного положення встановленого на стіні роутера, до відсутності зв'язку в будь-який час дня та ночі. Більшість абонентів цілком досить якістю зв'язку, але негативні відгуки завжди переважують позитивні емоції.Тому у тих, хто тільки мріє підключитися до Білайна, виникають хибні відчуття про його ненадійність (насправді це не так). Читайте та аналізуйте відгуки більш уважно.

Подаємо скарги на Білайн

Якщо ви хочете подати на Білайн скаргу, ми дамо вам всі необхідні підказки – як це краще зробити. Наприклад, якщо ви стали жертвою шахрайських дій, ви можете надіслати свою скаргу у вигляді листа на номер. Скарги приймаються і за контактним номером телефону 0611. Також ви можете звернутися до найближчого офісу обслуговування.

До речі, в офісах та в контактному центрі можна скаржитися з різних проблем:

  • При відсутності зв'язку в тій чи іншій точці;
  • При виявленні шахрайських дій на вашу адресу;
  • При виявленні списань;
  • При виявленні «нав'язаних» послуг.

Звертаючись до консультантів і фахівців Білайна, не потрібно загрожувати тисячами негативних відгуків або фізичною розправою – це може спричинити негативні наслідки вже особисто для вас. Опишіть свою проблему докладно, намагаючись не підвищувати голос. Тільки так ви зможете розраховувати на вирішення проблеми.

Іноді трапляються ситуації, що абонент незгодний з тим, що йому сказали в офісі обслуговування або телефоном гарячої лінії. У цьому випадку, замість того, щоб писати мільйони відгуків, слід звернутися до Росспоживнагляду. Якщо не допоможе і він, тоді сміливо звертайтеся до суду. Також ви можете відставити свої відгуки в інтернеті, щоб попередити інших абонентів про якісь неправомірні відгуки. Але в будь-якому випадку, спочатку потрібно у всьому розібратися та зробити правильні висновки.