Тариф Білайн «Все за 300»: опис

Anonim

Надвигідний тариф Білайну «Все за 300» подарує абонентам солідний набір послуг за мінімальну абонентську плату. Він стане цікавим тим, хто багато розмовляє мобільним телефоном і не любить переплачувати за зв'язок. Крім того, ця пропозиція принесе зиск людям, які зараз обслуговуються на тарифних планах без абонентської плати. Давайте розберемо тариф по поличках і виявимо всі найсмачніші моменти.

Як перейти на тариф «Все за 300»

Перехід неможливий - тариф закрито та відправлено в архів

Опис тарифного плану

Пакетні пропозиції стають настільки популярними, що оператори стільникового зв'язку вже й не надто намагаються над розробкою планів без абонентської плати. Люди звикли не обмежувати себе у спілкуванні – вони здійснюють голосові виклики, спілкуються через SMS та виходять в інтернет, щоб перевірити стрічки в соціальних мережах або у улюбленому багатьма Instagram.

У зв'язку з бурхливим розвитком комунікацій, Білайн розробив цілу лінійку цікавих тарифів «Все!». Наймолодшим пакетом у створеній лінійці є тариф Білайн «Все за 300». Він включає хвилини голосового спілкування, пакет SMS і пакет інтернет-трафіку Причому трафік можна з легкістю розділити з іншими пристроями. Кому буде вигідно цей пакет?

  • Тим, хто багато спілкується всередині мережі;
  • Мандрівникам, що переміщаються Росією;
  • Особам, які потребують зв'язку через інтернет у будь-якій точці країни.

А головною вигодою є те, що якщо підрахувати середню вартість однієї хвилини, SMS та мегабайта без цього пакета, то послуги здадуться шаленого дорогі. А тарифи Білайн все за 300 рублів дадуть абонентам можливість користуватися якісним зв'язком зі знижкою. Розробляючи опис тарифу Білайн «Все за 300», ми постаралися зібрати для вас якомога більше корисної інформації.

Отже, що ви отримаєте за невелику абонентську плату?

  • 300 хвилин на всі місцеві номери та на номери загальноросійського Білайна – можна дзвонити на будь-які телефони в Москві та Московській області, витрачаючи на це пакетні хвилини;
  • 100 місцевих SMS – для середньостатистичного користувача цього більш ніж достатньо. При цьому буде привід спілкуватися з друзями частіше;
  • 2 Гб інтернет-трафіку – балакайте в соцмережах, відповідайте на листи та юзайте месенджери;
  • Безкоштовні вхідні – по всій території Росії, де ловиться сигнал Білайна;
  • Безліміт на внутрішньомережеві дзвінки на всі телефони Білайн у країні.

Тепер і ви можете переконатися, що пакет дійсно заслуговує на повагу. Але скільки платити за нього? Абонентська плата на тарифі «Все за 300» складає всього 300 руб./міс.

Потрібно зателефонувати міжгородом або в іншу країну? Не проблема – якщо ви здійснюєте внутрішньомережевий виклик, то він буде безкоштовним Потрібно зателефонувати до сусіднього регіону чи до Владивостока на міський чи мобільний номер іншого оператора? Тоді вартість хвилини становитиме 3 рублі. Міжнародні телефонні переговори тарифікуються згідно зі стандартним прайсом:

  • Країни СНД, Грузія та Україна – 30 руб./хв;
  • Китай, В'єтнам, Канада, Європа, Туреччина та США – 50 руб./хв;
  • решта світу – 80 руб./хв.

Якщо потрібні більш дешеві розцінки, користуйтеся додатковими опціями.

Які інші розцінки на тарифі «Всі за 300» від Білайн? Місцеві SMS понад пакет стоять 1, 6 руб, місцеві виклики - 1, 6 руб. / Хв., SMS по країні - 4 руб, SMS по світу - 5, 5 руб, MMS - 7, 95 руб. Зазначена тарифікація зберігається у внутрішньоросійському роумінгу. Вхідні дзвінки залишаються безкоштовними завжди (крім міжнародного роумінгу), навіть якщо ви вирішили прокататися країною і встигли виговорити всі хвилини.

Особливості тарифу

Включені в тариф «Всі за 300» від Білайна хвилини надаються щомісяця, в день переходу або в день підключення. Тоді ж здійснюється списання абонентської плати. Ці 300 хвилин є спільними для будь-яких місцевих дзвінків та для внутрішньомережевих викликів по всій країні

Як тільки вони закінчаться, ви отримаєте:

  • Внутрішньомережевий безліміт;
  • Похвилинну тарифікацію місцевих дзвінків.

Якщо закінчиться інтернет, швидкість доступу впаде до 64 кбіт/сек. Також ви можете скористатися додатковою послугою «Автопородження швидкості», що надає пакети з 70 Мб трафіку за вартістю 20 руб./пакет.

Зверніть увагу, що у віддалених північних регіонах пакет трафіку на тарифі «Все за 300» від Білайн не діє. Пам'ятайте, що тариф «Все за 300» післяплата від Білайна в Московському регіоні не надається. Абонентам доступний тільки передоплатний тариф.

Як перейти на тариф «Всі за 300» від Білайна

Багато абонентів запитують – як на Білайні перейти на тариф «Все за 300»? Якщо у вас є таке побажання і хочете розлучитися зі своїм поточним тарифним планом, зателефонуйте на сервісний номер 0781.Більше зручні способи переходу – через «Особистий кабінет» або спеціальний мобільний додаток для смартфонів та планшетів Спроба змінити тарифний план увінчалася невдачею? Спробуйте звернутися до найближчого офісу обслуговування – там вам обов'язково допоможуть.