Як відключити послугу «Анекдоти» на Білайні

Anonim
Звідки брати свіжі анекдоти? Джерел дуже багато, а найпоширенішим з них є інтернет. Що стосується абонентів Білайн, то вони мають доступ до ще одного джерела – це мобільні підписки з анекдотами. Завдяки їм абоненти можуть щодня отримувати на свій телефон нові анекдоти та смішні жарти. Але для деяких абонентів передплати є головним болем. Як відключити анекдоти на Білайні і що для цього потрібно?

Що таке послуга «Анекдоти»

Послуга «Анекдоти» від Білайна представлена ​​у вигляді мобільної підписки «Анекдоти від групи Вінтаж». Підписка досить цікава, але платна – із щоденною абонентською платою.А абонентська плата, як відомо, багатьох абонентів неймовірно нервує. Також позначається звичка окремих людей підключати підписки, а потім на них лаятися, вважаючи, що оператор «краде гроші» - адже потрібно просто знати про особливості тієї чи іншої підписки та її тарифікації.

Що стосується підписки «Анекдоти від групи Вінтаж», то вона є безстроковою – підключивши її один раз, ми отримуватимемо анекдоти щодня так продовжуватиметься доти, доки ми її не відключимо. Але як може підключитися дана передплата? Цілком імовірно, що ви зробили один із наступних кроків:

  • Зателефонували на номер 09858;
  • Скористувалися послугою «Хамелеон».

Послуга з анекдотами від Білайна дійсно підключається дзвінком на короткий номер 09858. Причому перші сім днів вона надається абсолютно безкоштовно. Після цього з номера починає списуватись абонентська плата у розмірі 3, 39 руб./ Добу. Це небагато, але за місяць набігає більше 100 рублів – за ці гроші можна безлімітно читати анекдоти в інтернеті, а не отримувати їх по одній штуці на день (причому лише у будні).

Щодо послуги «Хамелеон», то вона діє наступним способом – на екрані з'являється частина анекдоту, абонент виявляє інтерес і натискає «ОК», підтверджуючи подальший прийом повідомлення-анекдоту. І перші сім днів він думає, що анекдоти приходять безкоштовно. Але через тиждень починається списання абонентської плати, через що баланс поступово спустошується.

Як відключити анекдоти на Білайні

Ми вже з'ясували, що є послуга з анекдотами від Білайна. Залишилося з'ясувати, як відключається ця послуга. Якщо ви користуєтеся «Особистим кабінетом» від Білайна, ви можете позбавитися анекдотів за його допомогою. Зайдіть в «Особистий кабінет», ввівши логін та пароль.На головній сторінці ви побачите баланс, найменування тарифного плану та список підключених послуг. Під списком буде опублікована інформація про підключені передплати.

Далі дії прості – позначаємо непотрібні передплати та відключаємо їх, підтверджуючи видалення. Після цього списання абонентської плати припиниться, у чому ви зможете переконатися, щодня перевіряючи баланс.

Крім підписок, ви зможете розібратися і з платними послугами – «Особистий кабінет» має досить гідний функціонал. Наступний спосіб відключення передплати полягає у здійсненні дзвінка на номер 068412806. Наберіть номер, натисніть клавішу надсилання дзвінка і дочекайтеся голосового підтвердження прийняття заявки. Через деякий час ви отримаєте інформаційне SMS з оповіщенням відключення мобільної підписки «Анекдоти».

Боїтесь заплутатися в телефонних номерах чи не користуєтеся інтернетом? Тоді ви можете вимкнути всі непотрібні передплати за допомогою спеціалістів офісів обслуговування або служби підтримки.Пам'ятайте, що для вимкнення передплати вам знадобиться паспорт. Якщо номер оформлений на іншу людину, вам доведеться розбиратися з телефонними номерами або «Особистим кабінетом».