Довідкова служба Білайн: безкоштовний телефон з мобільного

Anonim

Допомога консультантів довідкової служби Білайн неоціненна. Вони вирішують наші проблеми зі стільниковим зв'язком, розповідають про особливості тарифів, послуг та опцій, допомагають абонентам впоратися з підключенням пакетів трафіку і навіть дають інформацію про останні списання. Довідкова служба Білайн доступна кожному абоненту. Головне, примудритися додзвонитися до фахівців, що часто пов'язане з різними проблемами. Ми розповімо вам, як зателефонувати до контактного центру та отримати допомогу консультантів.

Трохи про самообслуговування

Останнім часом у всіх операторів зв'язку спостерігається тенденція насаджувати абонентам послуги самообслуговування.Фактично все зводиться до використання автоматизованих довідкових служб та мобільних додатків. Офіційний додаток від Білайна є повноцінною системою управління своїм номером.

Тут можна:

  • Уточнити свій тарифний план;
  • Отримати інформацію про підключені послуги;
  • Оплатити послуги зв'язку;
  • Підключити або вимкнути різні опції;
  • Поміняти тарифний план;
  • Уточнити розташування офісів обслуговування;
  • Спілкуватися зі службою підтримки в режимі чату.

Як ми бачимо, функціонал дуже навіть непоганий.

Але цього замало. Розширений функціонал, який дозволить обійтися без довідкової служби Білайна, запропонує нам «Особистий кабінет» на офіційному сайті оператора.Авторизуємося тут зі своїм логіном і паролем (або проходимо процедуру реєстрації), після чого потрапляємо в справжнісінький пульт управління своїм номером. Тут можна навіть замовити деталізацію своїх витрат, чого неможливо зробити через довідкову службу

Довідкові номери Білайн

Ніякий сервіс самообслуговування не зможе допомогти людині, далекій від техніки. І таких абонентів більшість – люди не можуть розібратися ні з особистим кабінетом, ні з мобільним додатком. Також існує низка питань, з якими можуть розібратися лише консультанти. Типові приклади - необґрунтовані списання, явні помилки в деталізації, відсутність зони покриття в тому чи іншому місці.

Головний довідковий номер Білайн – це короткий номер 0611. Раніше він друкувався на рекламних та інформаційних матеріалах. Але час минув, оператор на всьому заощаджує (у тому числі і на консультантах), тому контакти довідкової служби ретельно ховаються – мабуть, щоб не навантажувати контактний центр з обмеженою кількістю фахівців.

Дзвонити до довідкової служби Білайн за номером 0611 можна тільки з телефонів, підключених до мережі даного оператора Якщо ми будемо дзвонити сюди з інших телефонів операторів зв'язку (МТС, Мегафон, Теле2, Йота), то додзвон буде неможливий. Якщо ви хочете зателефонувати до довідкової служби, але не маєте під рукою телефону з SIM-картою Білайн, скористайтеся альтернативним номером 8-800-700-0611.

Останнім часом до телефонного довідкової служби Білайн 0611 до живого консультанта стало неможливо. На цьому номері засів автоінформатор, який наполегливо не дає зв'язку зі спеціалістами оператора. Тривале дослідження глибин автоінформатора нічого не дало - схоже, що крім занудного робота тут нічого немає. Тому ми підготували для вас альтернативний спосіб дозвону.

Він полягає в тому, щоб додзвонитися до довідкової служби Білайн за телефоном 8-800-700-0611 з трубки, підключеної до іншого оператора.Саме так ми можемо отримати доступ до спеціалістів контактного центру. У деяких випадках достатньо три рази натиснути на цифру "0", після чого автовідповідач "образиться" і з'єднає з фахівцем.

Раніше існувала ще одна альтернативна методика – зателефонувати на номер, орієнтований на клієнтів, які перебувають у міжнародному роумінгу. Їм допомога, виявляється, у пріоритетному порядку, та ще й безкоштовно, що можна було використовувати у своїх цілях, перебуваючи у Росії. Але останні експерименти показали непрацездатність цього способу.

Автовідповідач, який там сидить, умовляє зателефонувати на номер 0611, де ще один автовідповідач умовлятиме встановити мобільний додаток – у результаті все знову зводиться до самообслуговування. До речі, номер довідкової служби Білайн для абонентів, що знаходяться за межами Російської Федерації, необхідно набирати через +7 Тобто, +7-495-974-88-88.

Довідник Білайна

Отже, ми вже знаємо телефон оператора довідкової Білайн, і навіть знаємо, як туди додзвонитися. Але у даного оператора ще один спосіб отримання інформації – він полягає у використанні офіційного сайту. Тут опубліковано цілий довідник від Білайна, який допоможе знайти відповіді на найпопулярніші запитання. Для цього потрібно пройти в розділ «Допомога», не проходячи в дочірні підрозділи.

Тут можна отримати допомогу у наступних категоріях:

  • Мобільний зв'язок;
  • Модеми та планшети;
  • Домашній інтернет;
  • Телебачення;
  • Домашній телефон.

Вибравши відповідний розділ, ви побачите безліч підкатегорій з питаннями та проблемами – як показує практика, довідник дозволяє вирішити проблеми навіть швидше, ніж це зробить довідкова служба Білайна. Тут дана інформація не лише технічного плану – довідник розповість про безпеку абонентів, допоможе дізнатися, куди можуть зникнути гроші, видасть дані про поширені схеми шахрайства