Як замовити зворотній дзвінок від оператора Білайн

Anonim

Якщо при користуванні послугами стільникового зв'язку у нас виникають ті чи інші проблеми, ми відразу намагаємося зателефонувати до довідкової служби. Але в деяких випадках додзвон туди істотно утруднений - позначається велика кількість викликів, що надходять, у поєднанні з обмеженою кількістю консультантів. Давайте подивимося, як на Білайн замовити зворотній дзвінок оператора, щоб не сидіти з трубкою біля вуха.

Зворотний дзвінок

Ми дійсно хотіли розповісти вам, як замовити зворотній дзвінок від оператора Білайн. Але аналіз наявної інформації показав, що дана можливість відправлена ​​в архів Ще зовсім недавно в мережі дійсно існував такий функціонал, що дозволяє не чекати оператора, що звільнився - натиснувши на клавішу «1» під час дозвону на номер 0611, абоненти Білайна могли замовити зворотний дзвінок консультанта гарячої лінії.

Білайн – це оператор, що прогресивно розвивається, тому багато функцій згодом зникають, щоб поступитися місцем більш сучасним технологіям. Цілком ймовірно, що саме така доля спіткала можливість замовити зворотний дзвінок оператора. Нещодавно оператор почала активно просувати такий інструмент, як онлайн-чат, націлений на отримання допомоги в текстовому режимі. З одного боку, вийшло зручно, а з іншого – не дуже.

Також спостерігаються складнощі з додзвоном на гарячу лінію – простіше додзвонитися з іншого мобільного чи стаціонарного, ніж із внутрішньомережевого номера. Можливість замовити зворотний дзвінок оператора справді зникла. Зате в строю залишилося багато інших інструментівНаприклад, ми можемо отримати допомогу за контактним телефоном 0611.

Також для цього використовується альтернативний номер 8-800-700-0611, доступний з телефонів інших операторів (у тому числі зі стаціонарних). Дочекайтеся відповіді автовідповідача та натисніть "0" - так ви з'єднаєтеся з контактним центром Білайн. Для дзвінків із міжнародного роумінгу використовуйте номер +7-495-797-2727.

Інші способи зв'язку

Тепер ви знаєте, що замовити зворотній дзвінок оператора Білайн не вийде. Але це не біда – у нас багато інших інструментів для отримання допомоги. Якщо ви не дочекалися відповіді консультанта, покладіть слухавку. Через деякий час на ваш телефон надійде зворотній дзвінок – вам буде запропоновано з'єднання з консультантом. Іноді цей спосіб спрацьовує, а іноді ні – якогось взаємозв'язку чи логіки тут не відчувається.

Так як майже кожна людина тепер має смартфон або планшет, замовляти зворотний дзвінок оператора Білайн не потрібно. Встановіть на свій пристрій програму «Мій Білайн» та отримайте доступ до зручної та простої системи самообслуговування. Тут ви зможете:

  • Підключати та відключати послуги;
  • Підключати та відключати додаткові опції;
  • Переглядати поточні залишки пакетів;
  • Переглядати баланс;
  • Ознайомитись зі списком вже підключених послуг та опцій;
  • Змінити тарифний план;
  • Провести оплату банківською карткою;
  • Замовити деталізацію дзвінків;
  • Ознайомитись з адресами найближчих офісів обслуговування.

Найголовніше, що тут доступний чат з оператором. Тобто, зворотний дзвінок тепер і не потрібен – заходимо в чат, вибираємо тему звернення та приступаємо до спілкування Відповіді надходять дуже швидко, іноді протягом кількох секунд. Консультанти одразу бачать, кому належить номер, та можуть виконати з ним практично будь-які операції.Це чудова альтернатива можливості замовити зворотний дзвінок оператора Білайн.

Минусов у цього способу два:

  • Абоненту неодмінно потрібен смартфон або планшет;
  • Для роботи програми необхідний доступ в інтернет;
  • Не кожна людина витерпить (і зможе) спілкуватися з кимось у режимі чату.

Наприклад, старенькій бабусі простіше додзвонитися на гарячу лінію, ніж натискати кнопки на мініатюрному екрані смартфона. Тому старшому поколінню та далеким від техніки абонентам не залишається нічого іншого, як користуватися стандартними способами зв'язку.

Замовити зворотній дзвінок оператора Білайн стало неможливим. Зате з'явилися альтернативні інструменти, наприклад, той самий чат. Також були створені додаткові канали зв'язку з консультантами – через соціальні мережі.Сьогодні такими каналами зв'язку користуються багато абонентів - активність в обговореннях дуже велика.