Пакет Білайн СМС: опис

Anonim

Класичні тарифні плани, що надаються без абонентської плати, передбачають похвилинну, поштучну та помегабайтну тарифікацію послуг. Наприклад, відправка SMS тарифікується поштучно, що не передбачає вигідного спілкування текстовими повідомленнями. Підключивши пакет СМС на Білайні, можна легко вирішити цю проблему. Погляньмо, що може запропонувати чорно-жовтий оператор любителям текстового спілкування.

Послуги з пакетами СМС

Для того, щоб подарувати вам радість від спілкування текстовими повідомленнями, ми докладно вивчили всі діючі послуги, які пропонує Білайн.І ми з подивом виявили, що пакети СМС практично повністю залишилися в минулому – практично всі послуги знаходяться в архіві та недоступні для підключення.

В архіві ми знайшли одночасно 8 послуг, які пропонують закуповувати SMS в пакетному режимі. Але жодна з них уже не працює. Втім, засмучуватися особливо не варто – пакети СМС від Білайна залишилися. Але говорити про них у множині ми не будемо. СМС-пакет від Білайн доступний однією єдиною послугою «Мої SMS» Тільки вона може запропонувати товариським абонентам те, що їм потрібно.

Давайте розглянемо її докладніше та з'ясуємо умови її надання:

  • Плата за підключення - 25 рублів. Не так вже й багато, але переважна більшість опцій підключається безкоштовно;
  • Абонентська плата – залежить від системи розрахунків, що використовується. На передоплатних тарифах вона становить 5 руб./добу, на постоплатних - 150 руб./міс.;
  • Вартість СМС після вичерпання пакета – 1 руб./шт. для передоплатних тарифів. На постоплатних тарифах не оплачуються лише перші 3000 SMS, інші оплачуються за одним рублем.

Пакет СМС включає 100 повідомлень на добу. Їх можна відсилати не тільки на місцеві номери Білайн, а й на інші місцеві телефони.

Як підключити пакет СМС на Білайні

Для того щоб підключити пакет СМС на Білайні, необхідно зателефонувати на номер 067471. У момент активації послуги спишуться плата за підключення та абонентська плата за поточну добуДля того, щоб відключити послугу, зателефонуйте на номер 067440. Перевірка залишку на передоплатних тарифних планах здійснюється за номером 06747, на постплатних – USSD-командою 11006.

Пакети SMS у тарифних планах

Звертаємо вашу увагу, що пакети СМС на Білайні пропонуються не лише у вигляді додаткових послуг, а й на тарифних планах лінійки «ВСІ!».Тут крім текстових повідомлень вам будуть запропоновані пакети трафіку та хвилин. До речі, трафік можна буде використовувати для спілкування текстом у месенджерах – це WhatsApp, Viber, Line, Skype, ICQ та багато інших. Усі тарифи в лінійці включають 500 SMS.

Кількість хвилин залежить від системи розрахунку, але кількість повідомлень при цьому не змінюється . Абонентська плата варіюється від 600 до 2500 руб./міс.