Білайн тариф «Простий інтернет»: опис

Anonim

Мобільний інтернет залишається для багатьох людей єдиним інструментом для виходу в інтернет. У зв'язку з цим оператор мобільного зв'язку Білайн готовий запропонувати своїм абонентам ціле море можливостей для організації доступу до мережі. У цьому огляді ми розглянемо тариф Білайн «Простий інтернет». Він має чітку спрямованість на інтернет-користувачів, тому не годиться для здійснення дзвінків. Ознайомтеся з детальною інформацією щодо цього тарифу.

Як перейти на тариф «Простий інтернет»

Тариф закрито для підключення та відправлено в архів

Опис тарифу «Простий інтернет» від Білайна

Складаючи давній опис тарифу «Простий інтернет» від оператора Білайн, ми постаралися дати максимум інформації про цю пропозицію. Воно орієнтоване на тих, кому потрібний доступ до мережі, але не потрібні будь-які інші послуги. Тарифний план відомий людям, які користуються високошвидкісними бездротовими модемами – SIM-карта з ним постачається у вихідній комплектації. Втім, на нього можна перейти і без будь-яких модемів. Тариф «Простий інтернет» від Білайна цікавий тим, що на ньому відсутні послуги голосового зв'язку. Якщо ж потрібна технічна допомога фахівця контактного центру, доведеться дзвонити з іншого номера. Але відправити SMS із цього тарифного плану все-таки можна – цю можливість не відключено. Інші послуги тут недоступні (за винятком мобільного інтернету). Розгляньмо тарифікацію доступних послуг на тарифі «Простий інтернет» від Білайна:

  • Голосовий зв'язок – не працює і не тарифікується;
  • 1 Мб інтернет-трафіку - 3, 3 руб (з покилобайтною тарифікацією);
  • Вхідні SMS-повідомлення – безкоштовно;
  • Местные і внутрироссийские SMS – 1, 95 крб;
  • SMS на номери оператора Білайн у країнах СНД – 1, 95 руб;
  • SMS по всіх інших напрямках - 3, 45 руб;
  • MMS – не надається.

Ось і все, що може бути протарифіковано на даному тарифному плані. «Простий інтернет» від Білайн створений для використання в планшетних ПК та USB-модемах. А дорога тарифікація доступу по мегабайтах легко компенсується опціями, що підключаються з лінійки «Хайвей». На вибір абонентів є 5 опцій:

  • «Хайвей 1 Гб» з добовою оплатою 7 руб./добу або з помісячною оплатою 200 руб./міс;
  • «Хайвей 4 Гб» з добовою оплатою 18 руб./добу або з помісячною оплатою 400 руб./міс;
  • «Хайвей 8 Гб» - абонентська плата цієї опції становить 600 руб./мес;
  • «Хайвей 12 Гб» - обійдеться вам в 700 руб./міс;
  • «Хайвей 20 Гб» - щомісячна абонплата складе 1200 руб./міс.

На останніх чотирьох опціях надається подарункова послуга «Білайн ТВ», доступна без будь-якої абонентської плати. Трафік під час перегляду ТБ не враховується.

Підключивши вищезгадані пакети до тарифу «Простий інтернет» від Білайна, ви отримаєте швидкісний доступ до мережі, причому в нічний час він буде безлімітним. Безкоштовний пакет телеканалів, що надається в рамках інтернет-опцій «Хайвей», включає лише федеральні канали, а також ТБ-канали «A-ONE», «Music Box Ru» і «2х2».

Як перейти на тариф «Простий інтернет» від Білайна

Далі ми розповімо вам, як підключити «Простий інтернет» від Білайна. Почнемо з процедури купівлі модему – у цьому випадку ви отримуєте вже готову SIM-картку з потрібним тарифним планом. Перший місяць доступу в мережу ви отримуєте абсолютно безкоштовно (відповідно до максимальної опції «Хайвей» з пакетом на 20 Гб), далі вам потрібно буде вибрати найбільш підходящий за вартістю та наповненням пакет. Якщо ви хочете перейти на тариф «Простий інтернет» від Білайна зі свого поточного тарифного плану, наберіть USSD-команду 11500 або зателефонуйте на сервісний безкоштовний номер 0674601. Перехід буде безкоштовним, але тільки тому випадку, якщо за останні 30 діб ви жодного разу не змінювали свій тарифний план