Найдешевші та найвигідніші тарифи Білайн 2019 року

Anonim

У цьому огляді ми розглядаємо найвигідніші тарифи Білайн, причому для абсолютно різних пристроїв. Ми обговоримо недорогі тарифні плани для телефонів та смартфонів, пропозиції для модемів та планшетів, а також спеціальні рішення для розумних пристроїв. Наприкінці ми вивчимо тарифну лінійку «Все в одному».

3 найдешевших тарифи Білайн

У категорію найдешевших потрапили три тарифи для телефону:

  • «Посекундний» – рішення для тих, хто рідко дзвонить і часто приймає вхідні дзвінки;
  • «БІ+» – підходить для внутрішньомережевих викликів;
  • «Перші Гіги» – найдешевший пакетний тарифний план.

Розглянемо їх докладніше.

«Посекундний»

Перед нами тариф для коротких (літерально на пару слів) дзвінків:

  • Тарификація посекундна, кожна місцева хвилина коштує 3, 21 руб.
  • Дзвінки по Росії коштують трохи дорожче - 4, 17 руб / хв, причому з щохвилини тарифікацією.
  • Мобільний інтернет тарифікується помегабайтно - 10, 95 руб/Мб.

Передбачена опція «Пакет інтернету 1, 5 Гб», що надає 1, 5 Гб трафіку з абонентською платою 8, 13 руб/добу. Підключення опції відбувається автоматично після використання 1 Мб трафіку. Для збереження класичної помегабайтної тарифікації наберіть USSD-команду 115000.

Це один із найдешевших тарифів на мобільний зв'язок на сьогоднішній день, який не передбачає будь-якої абонентської плати.

«БІ+»

Один із нових тарифів Beeline для дзвінків усередині мережі. Він створений для розмов тривалістю до 1,5 години на добу. Його основа - це пакет на 100 хвилин за 5 рублів, що надається щодня (і лише один раз). Абонентська плата за пакет списується за фактом здійснення першого телефонного дзвінка. Всі інші місцеві виклики тарифікуються по 2, 7 руб/хв.

Мобільний інтернет на тарифі «БІ+» коштує 7 руб за кожні 10 Мб. або браузер "Opera mini". Для смартфона тариф виявиться дорогим – інтернетом можна буде користуватися лише через Wi-Fi. В іншому випадку витрата трафіку виявиться занадто великою.

«Перші гіги»

Останні новини березня 2019 року сповістили абонентів про запуск нових тарифних планів. Одним із них виявився «Перші гіги» – найдешевший тариф з інтернетом. Його характеристики:

  • Включений інтернет-трафік – 4 Гб;
  • Хвилини для дзвінків по Росії на номери Білайн – 200 шт.;
  • Інші місцеві хвилини – 200 шт.;
  • Абонентська плата - 13, 5 руб/сутки.

При необхідності частина одного пакета хвилин змінюється на інший – використовуйте для цього особистий кабінет або мобільний додаток. Абонентська плата при обміні не змінюється, причому обрана пропорція хвилин зберігається і наступні місяці. Незнижуваний залишок хвилин на номери Білайн Росії – 50 шт.

Тарифи для смартфонів

Найдешевший тариф Білайн для смартфона – це вищеописаний тариф «Перші гіги». Він містить невелику кількість трафіку, чого достатньо для спілкування у соціальних мережах та месенджерах. Для решти є домашній або робочий Wi-Fi, а також парочка додаткових тарифних планів від Білайна.

«Анлім»

Також для смартфона підходять будь-які інші тарифи з абонентською платою – як недорогі, так і більш наповнені. Одним із них є «Анлім», що включає:

  • 300 хвилин на загальноросійські номери Білайн;
  • 300 хвилин на місцеві дзвінки;
  • Безлімітний мобільний інтернет.

Абонентська плата становить 20 руб/добу. За допомогою особистого кабінету можна налаштувати тариф під себе, обмінявши одну хвилину на інші.

Одна з особливостей тарифного плану – обмеження на відеотрафік до 1 Мбіт/сек. Воно знімається опцією "HD-відео" з абонентською платою 3 руб/добу. Опція підключена за замовчуванням, перший місяць після підключення або переходу надається без абонплати. За потреби відключіть її через особистий кабінет або дзвінком на номер 067407430.

«Все за 500 (постоплата)»

Перед нами тариф з низькими цінами з постоплатної лінійки. Вона має попит серед ділових людей, які не звикли стежити за балансом – вони оплачують послуги стільникового зв'язку за рахунками, що щомісяця виставляються. Поданий тарифний план включає:

  • 10 Гб мобільного інтернету;
  • 600 місцевих хвилин і номери Білайн Росії;
  • 300 SMS по регіону підключення.

Абонентська плата - 500 руб/міс.

«ВСЕМО 3»

Ще один доступний і вигідний тариф від оператора стільникового зв'язку Білайн. Він розрахований на активних абонентів, які потребують великої кількості дзвінків та мобільного інтернету. Тарифний план включає 22 Гб інтернету, 1200 хв/міс на всі російські номери, а також 300 SMS на номери регіону підключення. Абонентська плата складає 30 руб/добу.

При необхідності тариф можна з легкістю налаштувати під себе, обмінявши хвилини та SMS на гігабайти інтернету. Також підтримується зворотний обмін. Використовуйте для налаштування особистий кабінет або мобільний додаток. Обмін здійснюється без комісії та без доплат, доступні для обміну пакети будуть показані безпосередньо в ЛК.

Тарифи для планшетів та модемів

Найкращий тариф для планшетів – це «Анлім». 300 на будь-які місцеві номери. Абонентська плата - 20 руб/добу.

Також для планшетів пропонуються два постоплатні тарифи:

  • «Інтернет для планшета. Постоплатний + Хайвей 6 Гб» - включає 6 Гб трафіку за 406, 78 руб/міс;
  • «Інтернет для планшета. Постоплатний + Хайвей 12 Гб» - включає 12 Гб трафіку за 600 руб/міс.

Дані тарифні плани підключаються тільки в офісах Білайна – їх розташування вказано на офіційному сайті оператора. Вартість підключення становить 500 руб.

Для модемів та бездротових роутерів створено тарифний план «Для комп'ютера» Він включає 30 Гб за 900 руб/міс. Сюди ж входить безлімітний нічний інтернет він працює з 01-00 до 07-59 – у цей час споживання трафіку не враховується, але зі скачуванням торентів можуть виникнути проблеми (оператор накладає обмеження на роботу з ними).

Тарифи для розумних речей

Для керування опалювальними котлами, водонагрівачами, системами сигналізації, розумними камерами та іншими розумними приладами рекомендуємо вибрати тариф «Для розумних речей». Його наповнення – 500 Мб трафіку, 30 хвилин місцевих дзвінків та 100 місцевих SMS за 100 руб/міс. Особливість тарифного плану – безкоштовний захист від мобільних підписок.

Тарифи «ВСЕ в одному»

Намагаючись підібрати найдешевший тариф Білайн, зверніть на лінійку «ВСЕ в одному». Це сімейство тарифних планів одразу для трьох послуг – стільниковий зв'язок, цифрове домашнє ТБ та домашній інтернет. Лінійка включає три тарифи:

  • «Все в одному 2» - включає 15 Гб мобільного трафіку, 500 хвилин і 300 SMS, домашній інтернет до 50 Мбіт/сек з абонентською платою 600 руб/міс;
  • «Все в одному 3» - включає 22 Гб мобільного інтернету, 1200 хвилин і 300 SMS, домашній інтернет до 100 Мбіт/сек, телебачення на 157 каналів і телеприставку за 900 руб/міс. Кількість додаткових сімейних номерів – 1 шт;
  • «Все в одному 4» - включає 30 Гб мобільного інтернету, 2000 хвилин і 300 SMS, домашній інтернет до 100 Мбіт/сек, телебачення на 157 каналів, телеприставку та Wi-Fi-роутер за 1500 руб / міс. Кількість додаткових сімейних номерів – 3 шт;
  • «Все в одному 5» - включає 30 Гб мобільного інтернету, 5000 хвилин і 300 SMS, домашній інтернет до 100 Мбіт/сек, телебачення на 187 каналів, телеприставку та Wi-Fi-роутер за 2500 руб / міс. Кількість додаткових сімейних номерів – 5 шт.

Підключення до тарифних планів можливе лише за наявності технічної можливості – будинок абонента має бути підключений до високошвидкісних мереж Білайн.

Сібрати вигідний тарифний план від Білайн не становить особливих труднощів. Для дзвінків підходять тарифи без абонентської плати, для користувачів смартфонів – тарифи лінійки «ВСЕМО» та «Перші гіги». Активним інтернет-користувачам пропонуються «Анлім» та «Супер Анлім» – в останньому більше хвилин. А зробити підключення до Білайну більш вигідним допоможуть акції, що проводяться оператором – відстежуйте їх на нашому сайті.