Послуга Білайн «Форсаж»: опис

Anonim

Білайн працює не тільки з фізичними особами, але і з корпоративними клієнтами. Спеціально для них розроблено безліч тарифних планів, націлених як на ділові розмови, так і на доступ до Інтернету. Послуга «Форсаж» від Білайна запропонує бізнес-клієнтам недорогий високошвидкісний інтернет, що діє у будь-якій точці Росії. Повне найменування послуги (а точніше сімейства тарифів) – «Форсаж для бізнесу».

Особливості послуги «Форсаж»

Швидкісний інтернет для бізнесу від Білайна порадує високою швидкістю та достатком діючих тарифів.Його можна налаштувати відповідно до ділових потреб, отримавши у своє розпорядження чудовий інструмент для вирішення бізнес-задач Мобільний інтернет від Білайну запропонує такі можливості:

  • Необмежений трафік для спілкування та роботи в соціальних мережах (у нагоді під час ділових груп та підтримки клієнтів у соцмережах).
  • Безлімітний доступ до порталу Газета.Ру – спеціально для ділових клієнтів.
  • Безліміт для Livejournal – для спілкування та отримання інформації.
  • Безліміт для інтернет-енциклопедії Wikipedia – для отримання знань.
  • Постійна IP-адреса – необхідна для вирішення деяких технічних завдань.
  • Послуга «Мобільне підприємство» – для ефективного управління бізнесом.
  • Поділ інтернет-трафіку між кількома абонентами.

Всі ці інструменти створені спеціально для корпоративних клієнтів.

Для доступу до мобільного інтернету Білайн розробив тарифи «Форсаж для бізнесу». Вони називаються саме тарифами, але не послугами. Станом на початок 2018 року вони представлені у трьох екземплярах:

  • «Форсаж для бізнесу 6 Гб».
  • «Форсаж для бізнесу 12 Гб».
  • «Форсаж для бізнесу 30 Гб».

Абоненти нерідко запитують послуги «Форсаж» на 3 Гб, 4 Гб, 5 Гб і 15 Гб, але вони або відправлені в архів, або діють в інших регіонах. Для Москви та Московської області базові обсяги трафіку становлять 6, 12 або 30 Гб.

Докладний опис

Наймолодшим у лінійці є тариф «Форсаж для бізнесу 6 Гб». Він включає пакет із 6 Гб інтернет-трафіку з абонентською платою 390 руб/міс.Трафік доступний по всій території Росії. Цього обсягу вистачить для періодичної перевірки пошти, спілкування в соціальних мережах та месенджерах, а також для серфінгу (досить обмеженого). Для переходу на тариф зателефонуйте на сервісний номер 06741722.

Для бізнес-абонентів Білайну середньої активності рекомендовано тарифний план «Форсаж для бізнесу 12 Гб». Він розширює можливості мобільного доступу до Інтернету. Включеного обсягу інтернет-трафіку вистачить не тільки на роботу, а й на розваги. 12 Гб на місяць цілком достатньо для віддаленої участі у ділових конференціях, прослуховування музики, роботи у соціальних мережах. Для підключення зателефонуйте за номером 06741723.

Для найвибагливіших бізнес-клієнтів Білайна розроблено тарифний план «Форсаж для бізнесу 30 Гб». Абонентська плата складає 1200 руб/міс. Цього вистачить на будь-які потреби бізнесу – участь у ділових конференціях, роботу в соціальних мережах, роботу з діловою поштою та на розваги.У деяких випадках такого обсягу достатньо для функціонування невеликого мобільного офісу. Підключення здійснюється дзвінком на номер 06741724.

В описах тарифів «Форсаж» зазначено, що на них недоступні голосові дзвінки. І це дійсно так, адже сімки з цими тарифними планами орієнтовані на встановлення в планшети, модеми та мобільні роутери. Зате на «Форсажі для бізнесу» можна надсилати повідомлення за наступними розцінкам:

  • SMS та MMS по Росії, як у домашньому регіоні, так і в поїздках по РФ – 1, 5 руб/шт.
  • SMS до інших країн – 5, 95 руб/шт.
  • MMS до інших країн – 5 руб/шт.

Щодо внутрішньоросійського роумінгу, то його просто немає – можна подорожувати з тарифами «Форсаж» від Білайна в будь-яких напрямках по всій Росії. Міжнародний роумінг оплачується за стандартним прайсом.