Як дізнатися баланс іншого абонента Білайн

Anonim

Перевірка балансу – одна з базових послуг оператора Білайн. Дізнатися про стан свого рахунку може кожен абонент, для цього достатньо набрати USSD-команду 102. Через кілька секунд, на екрані з'явиться сума, що лежить на рахунку. Давайте тепер дізнаємося, як дізнатися про баланс іншого абонента Білайна – таку можливість можна реалізувати кількома способами, про які ми розповімо в рамках цієї статті.

Дзвінок до довідкової служби

Зараз ми розповімо, як на Білайні дізнатися про баланс іншого абонента. Найпростіший спосіб – зателефонувати до довідкової служби за телефоном 0611.Дочекайтеся відповіді консультанта, запитайте його і передайте йому номер телефону. Фахівець уточнить, на кого оформлений номер та видасть потрібну інформацію Як правило, паспортні дані при цьому не запитуються, достатньо знати, як звуть власника.

Дізнатися про баланс іншого абонента можна в офісі Білайна. Завітайте до найближчого з них, назвіть фахівцю прізвище, ім'я та по батькові того, на кого зареєстрований номер та отримайте запитану інформацію. Уточнити розташування офісів дуже просто – для цього потрібно відвідати офіційний сайт оператора, на якому опубліковано карту розташування салонів обслуговування абонентів.

"Особистий кабінет"

Далі ми розповімо, як дізнатися про баланс чужого номера на Білайні. Цей спосіб буде актуальним для тих, хто хоче простежити за коштами на рахунках близьких людей – наприклад, за рахунками батьків, дітей, бабусь та дідусів. Для цього ми використовуватимемо «Особистий кабінет».Спочатку потрібно отримати пароль – беремо до рук мобільний телефон та набираємо USSD-команду 1109. Через кілька секунд на нього надійде SMS, що містить тимчасовий пароль

Можливості цього інструменту:

  • Можна дізнатися про стан особового рахунку абонента та поповнити його банківською карткою;
  • Через «Особистий кабінет» зручно відстежувати залишки послуг – мегабайти, хвилини, SMS;
  • Можна контролювати мобільні підписки, працювати з послугами та опціями.

Тобто, це найзручніший інструмент для контролю своїх та чужих номерів.

Послуга «Баланс близьких»

Перевірити баланс іншого абонента Білайн можна й іншим способом – за допомогою послуги «Баланс близьких». Це найзручніший інструмент для досягнення цієї мети.Послуга дозволить не тільки дізнатися про баланс на іншому номері Білайн, але й проінформує про досягнення порога розміром у 30 рублів – чудова можливість для контролю рахунків близьких людей Послуга надається без абонентської плати та без плати за кожну перевірку. Потрібно сплатити лише додавання номера – це коштує 5 рублів.

Система працює наступним чином:

  • Добавляем номер, що перевіряється;
  • Чекаємо на отримання згоди абонента;
  • Вводимо спеціальну команду та отримуємо повідомлення зі станом особового рахунку.

Давайте подивимося, як перевірити баланс на Білайні в іншого абонента. Для початку необхідно додати телефон – це робиться за допомогою USSD-команди 1315номер. Після цього на вказаний телефон надійде повідомлення із запитом.

Як тільки запит буде підтверджено, ви зможете уточнити стан рахунку за допомогою команди 1316номер - інформація буде передана за допомогою SMS.Дії іншої сторони – при отриманні повідомлення наберіть команду 1311номер, вказавши номер того, хто отримуватиме інформацію про стан рахунку. Щоб оформити заборону, відправте 1310номер. Якщо хочете дізнатися, хто може перевіряти ваш баланс, наберіть 1319.

Цікава можливість для абонентів інших операторів – ви також зможете дізнаватися про баланс на номерах Білайна. Але в цьому випадку підключення послуги виконується на стороні рахунків, що перевіряються – набираємо 1311номер. У цій команді вказується телефон іншого оператора. Тепер ця людина зможе уточнювати стан рахунку.