Тарифи Білайн приватним особам

Anonim

Білайн (компанія «Вимпелком») є одним з найбільших стільникових операторів Росії. Його мережі розкинулися практично в усіх регіонах, а послугами користуються мільйони абонентів. В арсеналі оператора є широкий спектр тарифних планів, які ми розглянемо у цій статті. Також ми розповімо про зручну систему самообслуговування. Давайте подивимося, що пропонує Білайн приватним особам у Московському регіоні.

Обслуговування та самообслуговування

Оператор Білайн має у своєму розпорядженні широку мережу фірмових офісів. В одній тільки Москві їх більше сотні, тому перераховувати адреси немає особливого сенсу.Якщо ви хочете знайти найближчий офіс, скористайтеся їхньою карткою на офіційному сайті. У фірмових салонах Білайну видаються роздруківки дзвінків, приймаються заяви на коригування платежів, підключаються/відключаються послуги, змінюються тарифні плани.

Для обслуговування своїх абонентів Білайн створив контактний центр, в якому працюють досвідчені фахівці. Його номер 8-800-700-0611 він доступний як з мобільних, так і зі стаціонарних трубок. Більше короткий аналог – 0611, доступний виключно з мобільних номерів Білайна. ).

Особистий кабінет для фізичних осіб дозволить позбавитися необхідності звертатися в офіси або технічну підтримку. Він допоможе змінити тарифний план, розібратися з витоком коштів, підключити або вимкнути будь-які опції та послуги. Щоб скористатися цим інструментом, пройдіть реєстрацію, вказавши номер телефону в реєстраційній формі.Також ви можете запросити пароль USSD-командою 1109.

Після реєстрації та отримання пароля необхідно увійти до системи. Вхід здійснюється за номером телефону.Всередині ви побачите розділи:

  • Мій Білайн – тут відображається поточний тарифний план та баланс.
  • Підключені послуги – назва говорить сама за себе.
  • Деталізація – замовте детальну інформацію за номером.
  • Повідомлення – тут відображаються повідомлення від особистого кабінету.
  • Налаштування – тут налаштовується обліковий запис у ЛК.

Особистий кабінет гранично зрозумілий і не викликає труднощів у користувачів.

Діючі тарифні плани

Далі ми розглянемо тарифи для фізичних осіб, як класичні, так і пакетні. До списку класичних увійшли:

  • «Сигнал» – спеціальний тариф для «розумних» пристроїв.
  • «Нуля сумніву» – найпростіший тарифний план (ТП) без абонплати.
  • «Посекундний» – для найбільш економних абонентів.

Також для абонентів створено пакетні тарифні плани з федеральною та міською нумерацією.

ТП «Нуль сумнівів»

Тарифи Білайн для фізичних осіб без абонентської плати потрібні серед тих, хто рідко користується мобільним телефоном. Дзвінки на місцеві телефонні номери коштують 2 руб/хв, вартість SMS складає 1,5 руб/шт по регіону та 5 руб/шт по Росії, MMS – 9,95 руб/шт. Міжмісто на номери Білайн обійдеться в 5 руб/хв, на інші російські номери – 12 руб/хв (дороговато).

ТП «Посекундний»

Досить рідкісний тариф, причому не найвигідніший. Якщо кожна розмова займає лише кілька секунд, це ще прийнятно. Але для тривалих дзвінків він годиться зовсім. Одна секунда коштує 5 копійок, отже одна хвилина виливається в три рублі - дорого. Зате для кур'єрів або виключно для вхідних дзвінків – те, що потрібно. А ось міжмісто на тарифі порівняно вигідне, всього 3, 9 руб/хв. Абонентська плата відсутні, SMS тарифікуються по 2, 5 руб/шт, SMS міжгородом – 3, 95 руб/шт. Інтернет-трафік коштує 9, 95 руб/Мб.

ТП «Сигнал»

Незвичайний тарифний план від Білайн, створений для «розумних» пристроїв – це відеокамери, опалювальні котли, електролічильники, системи сигналізації та багато іншого. Трафіку вони споживають гранично мало, невеликими пакетами по 1-2 Кб. Тому інтервал тарифікації становить лише 1 кбіт. Сам трафік коштує 2 руб/Мб - економна витрата забезпечена. Є невелика абонентська плата у розмірі 1 руб/добу.SMS по регіону і Росії коштують 2 руб/шт.

Лінійка тарифних планів «Все!»

Перед нами одна з найпопулярніших лінійок, що включає тарифні плани з абонентською платою. У кожному тарифі – море послуг, починаючи від інтернет-трафіку та закінчуючи пакетами SMS. Розглянемо їх докладніше:

  • «Все 1» – тарифний план включає 1, 5 Гб трафіку, 300 хвилин для дзвінків на локальні номери та загальноросійські номери Білайн, внутрішньомережевий безліміт, доступний після вичерпання основного пакета. Вартість SMS по РФ становить 1, 5 руб/шт, MMS - 9, 95 руб/шт. Абонентська плата складає 400 руб/міс.
  • «Все 2» – тарифний план включає 6 Гб трафіку, 400 хвилин на будь-які телефони в РФ, внутрішньомережевий безліміт, доступний після вичерпання основного пакета, 500 SMS по Росії, безлімітний трафік для соціальних мереж та музичних сервісів .Вартість SMS понад пакет становить 1, 5 руб/шт, MMS - 9, 95 руб/шт. Абонентська плата становить 600 руб/міс.
  • «Все 3» – тарифний план включає 10 Гб трафіку, 1200 хвилин на будь-які телефони в РФ, внутрішньомережевий безліміт, доступний після вичерпання основного пакета, 500 SMS по Росії, безлімітний трафік для соціальних мереж та музичних сервісів . Вартість SMS понад пакет становить 1, 5 руб/шт, MMS - 9, 95 руб/шт. Абонентська плата складає 900 руб/міс.
  • «Все 4» – тарифний план включає 15 Гб трафіку, 2000 хвилин на будь-які телефони в РФ, внутрішньомережевий безліміт, доступний після вичерпання основного пакета, 500 SMS по Росії, безлімітний трафік для соціальних мереж та музичних сервісів . Вартість SMS понад пакет становить 1, 5 руб/шт, MMS - 9, 95 руб/шт. Абонентська плата становить 1500 руб/міс;
  • «Все 5» – тарифний план включає 15 Гб трафіку, 5000 хвилин на будь-які телефони в РФ, внутрішньомережевий безліміт, доступний після вичерпання основного пакета, 500 SMS по Росії, безлімітний трафік для соціальних мереж та музичних сервісів .Вартість SMS понад пакет становить 1, 5 руб/шт, MMS - 9, 95 руб/шт. Абонентська плата складає 2500 руб/міс.

На всіх тарифах передбачено подвоєння інтернет-трафіку, якщо абонент вносить повну суму у розмірі абонентської плати на місяць. Крім того, на тарифних планах від «Всі 3» до «Всі 5» є можливість розділити включені послуги з іншими абонентами Білайну.

Тарифний план «Все за 1800 + роумінг»

Цікавий тариф, доступний всім фізичних осіб. Він включає 3000 хвилин по Росії, 3000 загальноросійських SMS, безліміт всередині мережі Білайн після повного вичерпання базового пакета хвилин, 15 Гб мобільного трафіку. Інтернет-трафік доступний в Росії, країнах СНД і багатьох популярних країнах (наприклад, Австралія, Іран, Болгарія, США, Чехія, Японія, Іспанія, Німеччина, Бразилія та багато інших). Перші 100 Мб добу надаються на максимальній швидкості, далі діє обмеження до 128 кбіт/сек.

Преміальний тариф «Зовсім ВСЕ»

Унікальна пропозиція для фізичних осіб. Тариф включає безліч послуг, доступних у міжнародному роумінгу – інтернет-трафік в обсязі 100 Мб/міс, 100 хв/міс на вихідні дзвінки в будь-якому напрямку, 100 SMS/міс на будь-які номери у світі, а також 30 хв/добу на вхідні дзвінки .

При знаходженні біля РФ доступні такі пакети послуг (на місяць):

  • 60 Гб інтернет-трафіку (крім віддалених північних регіонів).
  • 6000 вихідних минут.
  • 600 хвилин для міжнародних викликів.
  • 6000 SMS по России.
  • Безліміт усередині мережі Білайн при вичерпанні основного пакета.

Додаткові можливості – постоплатна система розрахунків, персональний менеджер на гарячій лінії Білайна, подарунки та бонуси від партнерів оператора. Абонентська плата складає 6000 руб/міс.

Постоплатні тарифні плани

Дана лінійка включає тарифні плани Білайна з постоплатною системою оплати – спочатку користуємося зв'язком, потім оплачуємо виставлений рахунок. та міською нумерацією. Спочатку розглянемо ТП з федеральними номерами:

  • «Все за 500 (постоплата)» – набір послуг включає 300 локальних SMS, 600 хвилин для здійснення викликів на загальноросійські номери Білайн та місцеві номери, 10 Гб трафіку, внутрішньомережевий безліміт по РФ після вичерпання пакета. Розмір абонплати - 500 руб/міс.
  • «Все за 800 (постоплата)» – набір послуг включає 500 загальноросійських SMS, 1100 хвилин для здійснення викликів на загальноросійські номери Білайн та місцеві номери, 14 Гб трафіку, внутрішньомережевий безліміт по РФ після вичерпання пакета. Розмір абонплати - 800 руб/міс.
  • «Все за 1200 (постоплата)» – набір послуг включає 500 загальноросійських SMS, 2200 хвилин для здійснення викликів на загальноросійські номери Білайн та місцеві номери, 20 Гб трафіку, внутрішньомережевий безліміт по РФ після вичерпання пакета. Розмір абонплати - 1200 руб / міс.
  • «Все за 1800 (постоплата)» - набір послуг включає 500 загальноросійських SMS, 3300 хвилин для здійснення викликів на загальноросійські номери Білайн та місцеві номери, 30 Гб трафіку, внутрішньомережевий безліміт по РФ після вичерпання пакета. Розмір абонплати - 1800 руб / міс.

Тарифні плани з міською нумерацією:

  • «Все за 1450 (постоплата)» – включено 10 Гб інтернет-трафіку, 650 хвилин по регіону, 300 SMS, необмежену кількість дзвінків на номери Білайн після вичерпання базового пакету. Абонплата - 1450 руб / міс.
  • «Все за 1750 (постоплата)» - включено 12 Гб інтернет-трафіку, 1100 хвилин по Росії, 500 SMS, необмежену кількість дзвінків на номери Білайн після вичерпання базового пакету. Абонплата - 1750 руб / міс.
  • «Все за 2350 (постоплата)» - включено 20 Гб інтернет-трафіку, 2200 хвилин по Росії, 1000 SMS, необмежену кількість дзвінків на номери Білайн після вичерпання базового пакету. Абонплата - 2350 руб / міс.
  • «Все за 3550 (постоплата)» - включено 30 Гб інтернет-трафіку, 5000 хвилин по Росії, 3000 SMS, необмежену кількість дзвінків на номери Білайн після вичерпання базового пакету. Абонплата - 3550 руб/міс.

На цих тарифах абонентам надаються два номери – федеральний та міський (прямий).