Білайн знайомства: що таке

Anonim

Проще всього познайомитися з дівчиною чи хлопцем на вулиці, у кафе, у нічному клубі або в будь-якому іншому місці – у тому числі у власному дворі чи за місцем навчання. Але для деяких людей це справжнісіньке випробування, тому вони прагнуть знайти інші способи познайомитися з цікавою людиною. Білайн Знайомства - це непогана штука для тих, кого бентежать традиційні способи новими зв'язками. І в цьому огляді ми розповімо все, що знаємо про цю послугу.

Послуга «Знайомства 1+1» від Білайна

Сервіс знайомств від Білайна надається в рамках послуги «Знайомства 1+1».Але для того, щоб полегшити розуміння, ми називатимемо послугу/сервіс простим словом «Знайомства» - саме за цим словом люди шукають детальну інформацію про сервіс. На відміну від традиційних інтернет-сервісів, спілкування відбувається по SMS-каналу. Можливо, це не так зручно, зате послуга не вимагає доступу до мережі і працює навіть на найпростіших телефонах, у тому числі й на найстаріших.

«Знайомства» на Білайн представлені непоганим набором сервісних функцій. Ось їх список:

  • Щоденне отримання нових анкет;
  • Приватні бесіди в чаті знайомств Білайна;
  • Обмін фотографіями по MMS (ось де знадобиться ця функція, що застаріває);
  • Безлімітне SMS-спілкування;
  • Завдання власних параметрів пошуку;
  • Налаштування власної анкети.

Таким чином, для простого спілкування достатньо мати найпростіший телефон.Якщо потрібні більш просунуті знайомства, слід придбати трубку з підтримкою MMS. СМС-знайомства Білайн мають на увазі безлімітне спілкування між учасниками системи. Тобто, ніякої додаткової оплати за MMS та SMS тут немає І це цілком розумно, враховуючи, що багато інших сервісів знайомств мають на увазі стягнення не тільки абонентської плати, а й окремої плати за кожне окреме повідомлення.

Також у кожного користувача сервісу утворюється персональна WAP-сторінка, на якій він зможе відредагувати свої дані або переглянути фотографію іншого учасника. Доступ до WAP-сторінок є у кожного учасника – посилання на них надсилаються через SMS-канал. Для того щоб потрапити на свою сторінку та відредагувати будь-які дані, буде потрібно будь-який телефон із браузером. Аналогічним чином здійснюється перегляд фотографій інших учасників.

Для встановлення фото можна скористатися MMS, відправивши його на сервісний номер 0777 – це здійснюється абсолютно безкоштовно.Сайт знайомств Білайн, спеціально створений для управління сервісом та персональними сторінками, у системі відсутній. Тобто, ви можете керувати послугами або через SMS, або через WAP-сторінки – вони вимагають мінімум трафіку та відрізняються простотою у використанні, а також коректним відображенням у браузерах застарілих устройств.

Як підключити «Знайомства» на Білайні

Якщо ви бажаєте розширити своє коло спілкування, знайти друга, дівчину чи хлопця, підключіть послугу для знайомств від Білайна за допомогою USSD-команди 880. Відразу після цього ви зможете приступити до спілкування. Також ви щодня отримуватимете все нові й нові анкети, що суттєво розширить вибір. Підключення здійснюється абсолютно безкоштовно, а абонентська плата складає всього 5 руб./добу набір послуг.

Як відключити послугу «Знайомства» на Білайні

Якщо ви хочете відключити «Знайомства» на Білайні, скористайтесь командою USSD 1114452. Після цього доступ до системи буде вимкнено. Перед відключенням послуги не забудьте обмінятися контактними даними з потрібними вам співрозмовниками, щоб продовжити спілкування в інших форматах – наприклад, через соціальні мережі, месенджери, по телефону чи наживо.