Сімейний тариф Білайн «Все для сім'ї»

Anonim

Оператори регулярно змінюють найменування тарифних планів або запускають нові тарифні лінійки. Старі пропозиції вирушають до архіву, хоч би якими вигідними вони були. Та ж доля спіткала сімейний тариф Білайн. Але сьогодні він представлений одразу в новому вигляді – це тарифна лінійка «Все в одному». Майже кожен тариф тут є сімейним пакетом послуг, який можна розподілити на кілька номерів. У цьому огляді ви отримаєте повну інформацію про сімейні тарифні плани від оператора Білайн.

Лінійка «Все в одному»

Ми не складатимемо опис тарифу «Сімейний» (інші назви – «Моя сім'я» або «Все для сім'ї»).Ми познайомимо вас із актуальною лінійкою тарифних планів, які підходять для застосування у групі абонентів. Жодних пропозицій без абонентської плати тут немає – лише пакетні пропозиції. Архівні версії ми розглядати не будемо, оскільки вони застаріли і скористатися ними вже не вдасться.

Давайте подивимося, що пропонує Білайн для всієї родини. А пропонує він чотири збалансовані тарифи, що включають відразу три послуги – це мобільний зв'язок, доступ до домашнього інтернету від Білайна і цифрове ТБ. Така добірка дозволяє здорово економити на абонентській платі, чим користуються багато абонентів.

Наймолодшим є тариф «Все в одному 2». Його не можна назвати сімейним, тому що в ньому не передбачено поділ послуг на кількох абонентів. Він включає 400 хвилин дзвінків на місцеві номери та загальноросійські номери Білайн, 12 Гб мобільного інтернету та 500 загальноросійських SMS.Після вичерпання базового пакету хвилин включається внутрішньомережевий безліміт. Як додаток абоненти отримують 25 каналів мобільного ТБ та домашній інтернет зі швидкістю до 40 Мбіт/сек. Абонентська плата становить 600 руб/міс.

Наступні три тарифи вже точно відносяться до розряду сімейних:

  • «Все в одному 3» – з можливістю підключення одного сімейного номера. У пакет послуг входять 20 Гб мобільного інтернету, 1200 хвилин на будь-які російські номери, 500 загальноросійських SMS, домашній інтернет від Білайна на швидкості до 50 Мбіт/сек та 82 канали домашнього цифрового ТБ. Розмір абонентської плати складає 900 руб/міс, додаткова абонплата за сімейний номер – 150 руб/міс.
  • «Все в одному 4» – з можливістю підключення до трьох сімейних номерів. У пакет послуг входять 30 Гб мобільного інтернету, 2000 хвилин на будь-які російські номери, 500 загальноросійських SMS, домашній інтернет від Білайна на швидкості до 100 Мбіт/сек, 139 каналів домашнього цифрового ТБ і безкоштовний Wi-Fi-роутер.Розмір абонентської плати становить 1500 руб/міс, додаткова абонплата за сімейні номери – 150 руб/міс.
  • «Все в одному 5» – з можливістю підключення до п'яти сімейних номерів. До пакету послуг входять 30 Гб мобільного інтернету, 5000 хвилин на будь-які російські номери, 500 загальноросійських SMS, домашній інтернет від Білайна на швидкості до 100 Мбіт/сек, 139 канали домашнього цифрового ТБ і безкоштовний Wi-Fi роутер. Розмір абонентської плати становить 2500 руб/міс, додаткова абонплата за сімейні номери – 150 руб/міс.

Также на трьох останніх тарифах абонентам Білайна надаються по 75 каналів мобільного ТБ з трафіком, що не тарифікується.

Як підключити номер до сімейного тарифу Білайн

Для того щоб підключити інші номери, скористайтесь особистим кабінетом. Тут ви зможете додати номер або вимкнути номер від сімейної групи, переглянути деталізацію дзвінків, запросити поточні залишки.Щоб підключити тариф все для сім'ї на базовий номер, завітайте до ЛК або зателефонуйте за номером 0611.

Відгуки показують, що лінійка сімейних тарифів Білайн відрізняється вигодою для абонентів. Вони підключають мобільний зв'язок, а отримують у подарунок домашній інтернет та мобільне ТБ. Якщо підключати телефонію окремо, окремо інтернет і ТБ, вийде відчутно дорожче. Нарікання є хіба що на не найширшу зону покриття Білайна, у тому числі у великих містах.

Додаткові можливості

Сімейні тарифи оператора Beeline були б не повними, якби не додаткові опції. Перша з них – це антивірусний софт Kaspersky Internet Security за 119 руб/міс на два пристрої. Це найпотужніший захист для комп'ютера, смартфона чи планшета. Додаткова опція до кожного тарифу – це страхування квартири у сумі від 400 тис. рублів за додаткову абонентську плату у вигляді 150 крб/міс.Страхування забезпечує компанія ТОВ «АльфаСтрахування».

Лінійка тарифів «ВСЕ!»

Дзвони сім'ї за зниженими тарифами та поділяй включені послуги між сімейними абонентами – це можливо на тарифній лінійці «ВСЕ!». А точніше, на найстарших реченнях. Розглянемо їх докладніше:

  • «Все 3» – до набору послуг включено 10 Гб інтернет-трафіку, 1200 хвилин на будь-які дзвінки в межах Росії та 500 SMS у будь-яких напрямках по країні. Абонентська плата – 900 руб/міс. Поділ загального пакету послуг між двома номерами обійдеться в 5 руб/добу.
  • «Все 4» – до набору послуг включено 15 Гб інтернет-трафіку, 2000 хвилин на будь-які дзвінки в межах Росії та 500 SMS у будь-яких напрямках по країні. Абонентська плата - 1500 руб/міс. Поділ загального пакету послуг між чотирма номерами обійдеться в 5 руб/добу.
  • «Все 5» – до набору послуг включено 15 Гб інтернет-трафіку, 5000 хвилин на будь-які дзвінки в межах Росії та 500 SMS у будь-яких напрямках по країні. Абонентська плата - 2500 руб/міс. Поділ загального пакету послуг між шістьма номерами обійдеться в 5 руб/добу.

Зверніть увагу, що вносячи абонентську плату єдиним платежем, ви отримуєте подвоєння включеного інтернет-трафіку – це постійна акція від Білайн. Швидше за все, вона матиме безстроковий характер.

Щоб підключитися до одного з тарифів, скористайтеся особистим кабінетом або зателефонуйте на номер 0850 (тут потрібно вибрати відповідний варіант у голосовому меню). Для додавання сімейних номерів використовуйте той самий ЛК. Цей же інструмент допоможе відключитися від сімейної групи.

Як відключити сімейний тариф

Для цього достатньо перейти на будь-який інший тарифний план, який не передбачає групового використання виділених пакетів послуг. Додаткові номери автоматично вимикаються.