Як надіслати СМС на Білайн безкоштовно через інтернет

Anonim

У цьому незвичайному огляді ми розглянемо, як надіслати СМС на Білайн з використанням різних сервісів. Іноді надсилання текстових повідомлень зі свого телефону вкрай небажане, оскільки воно розкриває номер відправника. Якщо ж потрібно дотриматися анонімності, слід скористатися альтернативними сервісами. Давайте подивимося, як ми можемо надіслати SMS на номер оператора Білайн.

Сторонние сервисы

Для того щоб надіслати СМС на Білайн безкоштовно, через інтернет, необхідно скористатися будь-яким сервісом, який здійснює анонімне надсилання текстових повідомлень.Раніше таких сервісів було дуже багато, знайти реально працюючий варіант не становило особливих труднощів. Через активне використання їх ресурсів для розсилки спаму, багато хто з них припинив своє існування – частково це було пов'язано з посиленням поточного Законодавства.

Сьогодні знайти робочий сервіс, що дозволяє надіслати СМС на Білайн, вкрай складно. Тестові перевірки показали, що працездатних систем надсилання повідомлень дуже мало – SMS надходять із затримкою або не надходять зовсім. Втім, якщо довго мучитися, що-небудь так вийде - ви обов'язково знайдете працездатний сайт.

Користуючись сайтами для анонімного відправлення SMS на Білайн, ви повинні усвідомлювати деякі ризики - ваш номер або номер одержувача можуть потрапити в спам-бази, після чого ваші телефони захлиснуть потоки спамуКрім того, деякі сервіси, що дозволяють безкоштовно надіслати СМС на Білайн, використовують свої сайти для збору номерів для наступного спаму в режимі телефонної розмови – багатьох з нас дошкуляють «лівими» дзвінками, впарюючи різні товари та послуги.

Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Відправка SMS через програми

Раніше таких програм було багато:

  • Агент Mail.ru – відправляв SMS не тільки Росією, а й до деяких країн СНД;
  • SMS Sender – стара програма для відправки SMS, що втратила працездатність багато років тому;
  • QIP – інтернет-пейджер з функцією надсилання SMS на мобільні номери. Програма була занедбана розробниками, багато функцій у ній втратили свою працездатність.

Сегодня працездатних програм для надсилання текстових повідомлень на номери російських операторів не залишилося.

Як надіслати СМС на Білайн із сайту оператора

Найпростіше і найнадійніше надіслати СМС на Білайн з офіційного сайту оператора. Для цього потрібно пройти в розділ «Приватним особам – Продукти – Мобільний зв'язок – Послуги – Надсилання SMS із сайту». Умови відправки SMS на номери Білайн:

  • Вартість – безкоштовно;
  • Максимальна довжина повідомлення – 70 символів кирилицею або 140 символів латиницею;
  • Целі відправки – лише особисті, не суперечать Законодавству РФ.

Зверніть увагу, що якщо у одержувача буде заборонено отримання СМС із сайту Білайна, то доставка не вдасться Для того, щоб надіслати повідомлення, вкажіть у формі номер абонента-отримувача, впишіть код захисту та текст послання. Як правило, термін доставки повідомлення складає всього кілька секунд.