Як відключити тариф на Білайні

Anonim

Оператор Білайн регулярно радує абонентів все новими тарифними планами з більш вигідною та розумною тарифікацією. Тому користуватися старими тарифами згодом стає невигідно. Давайте дізнаємося, як відключити тариф на Білайні та скористатися найсучаснішими пропозиціями. Заодно поговоримо про відключення додаткових послуг, через які абоненти часто втрачають усі гроші.

Управління послугами та тарифами через «Особистий кабінет»

Деякі абоненти цікавляться, як відключити всі тарифи на Білайні – під такою мудрою фразою найчастіше розуміються платні послуги, що спустошують баланс.Найпростіший спосіб позбутися непотрібних послуг, опцій та підписок полягає у використанні «Особистого кабінету» - це простий інструмент, що дозволяє керувати своїм номером.

Для того щоб отримати доступ до «Особистого кабінету» Білайна, необхідно набрати USSD-команду 1109. Після цього на телефон надійде SMS з тимчасовим паролем, з яким можна буде пробратися в систему

Потрапивши до ЛК, ви зможете:

  • Вимкнути поточний тариф та перейти на інший тарифний план (ТП);
  • Ознайомитись зі списком підключених послуг з абонентською платою та вимкнути їх;
  • Ознайомитись з мобільними підписками та вимкнути їх;
  • Замовити деталізацію та дізнатися, куди йдуть кошти.

Для того щоб відключити тарифи на Білайні, що з'їдають гроші (тут ми маємо на увазі платні послуги), пройдіть у розділ «Тарифи». Щодо мобільних підписок, то вони відображаються в розділі «Мої інформаційно-розважальні послуги».

Якщо потрібно відключити на Білайні поточний тариф і вибрати інший тарифний план, слід пройти на основний сайт, в розділі «Продукти – Тарифи». Далі вибираємо потрібний ТП та натискаємо на кнопку «Перейти». Якщо перехід буде успішним, ви отримаєте відповідне повідомлення.

Управління номером через програму «Мій Білайн»

Якщо ви є власником смартфона або планшета, ви можете скористатися мобільним додатком «Мій Білайн». Воно є спрощеною копією «Особистого кабінету» і дозволяє виконувати різні операції над своїм номером. Для того щоб вимкнути тариф на Білайні та перейти на більш вигідний тарифний план, скачайте та встановіть програму, зайдіть у нього та виберіть пункт «Тарифи».

Тут на вас чекатимуть два пункти:

  • Мій тариф – тут вказується поточний ТП, трохи нижче розписуються подробиці;
  • Всі тарифи – у цьому розділі опубліковано список доступних для переходу тарифних планів.

Виберіть другий розділ та ознайомтеся з актуальним списком доступних ТП – тепер ви можете здійснити перехід та отримати вигіднішу тарифікацію дзвінків, SMS та інтернету.

Інші способи переходу

Давайте подивимося, як відключити на Білайн тариф, який став невигідний – для цього ми будемо використовувати офіційний сайт. Проходимо до розділу «Продукти – Тарифи», вибираємо відповідний ТП, наприклад, «Все за 800». Після цього натискаємо кнопку з написом «Перейти». Відкриється меню – ви можете перейти на обраний ТП шляхом отримання SMS з кодом або зателефонувати за номером 0781.

Якщо ви боїтеся телефонувати на будь-які номери, користуватися USSD-командами, додатками та «Особистим кабінетом», рекомендуємо вам звернутися до офісу обслуговування зі своїм паспортом Поясніть спеціалісту офісу, що ви хочете відключити будь-яку послугу або перейти на інший ТП – він виконає всі необхідні операції та переведе ваш номер на більш вигідний тариф.