Тарифи «Все» включено Білайн

Anonim

Пакетні тарифи хороші тим, що пропонують великі обсяги послуг за невеликі гроші. Наприклад, такою характеристикою могли похвалитися тарифи від Білайна "Все включено". Вони включали мобільний інтернет-трафік, пакети SMS і MMS, а також великі пакети хвилин. Наймолодший тарифний план Білайна «Все включено М» був орієнтований на економних абонентів, які віддають перевагу внутрішньомережевим дзвінкам. Відповідно, абонентська плата тут була мінімальною.

Що стосується тарифу Білайн «Все включено L», то він відрізнявся великими пакетами MMS та SMS. Два тарифи, що залишилися – це Білайн «Все включено XL» і Білайн «Все включено XXL» були орієнтовані на тих, кому потрібні комплексні та збалансовані набори послуг.Але сьогодні всі ці тарифи знаходяться в архіві – підключитись до них неможливо. Натомість тепер у мережі працює вигідніша пропозиція в особі лінійки тарифних планів «Все». Розглянемо цю лінійку докладніше.

Тарифний план «Все за 300»

«Все за 300» – це наймолодший тариф з лінійки «Все». Він включає в себе 2 Гб мобільного трафіку і безлімітні дзвінки на місцеві номери Білайн за 300 руб./міс лише після його вичерпання (те саме стосується всіх інших тарифних планів). Також тариф включає 100 місцевих SMS, після вичерпання пакета повідомлення тарифікуються по 1, 6 руб. Вартість SMS yа всі інші телефони в країні - по 3 руб, по світу - 5, 5 руб, MMS - 7, 95 руб. Дзвінки міжгородом обійдуться абонентам в 3 руб./хв. Тарифи на міжнародний зв'язок:

  • На номери СНД, Грузії та України - 30 руб./хв;
  • Дзвінки до Китаю, В'єтнаму, Туреччини, Канади, Європи та США - 50 руб./хв;
  • Виклики в інші країни – 80 руб./хв.

Доступ в інтернет, у межах включеного пакета, здійснюється на максимальній швидкості, після чого швидкість обмежується до стандартних 64 кбіт/сек (або продовжується за рахунок додаткових пакетів).

Тарифний план «Все за 500»

Тариф «Все за 500» включає більш «смачний» обсяг послуг зв'язку. Тут пропонуються 5 Гб трафіку, 550 хвилин на місцеві номери, безліміт на загальноросійський Білайн (спочатку витрачаються 400 хвилин), безліміт на місцевий Білайн та 300 SMS на все ті ж місцеві номери. Розмір абонентської плати - 16, 66 руб. / Добу. Вартість SMS на інші номери Москви та МО понад пакет – 1, 6 руб, MMS – 7, 95 руб. Дзвінки міжгородом обійдуться в 3 руб./хв. Якщо на тарифах «Всі» ви не можете надіслати ММС, то про те, як налаштувати відправку ММС та як відправити ММС Білайн, читайте за цим посиланням.А ось із дзвінками до країн СНД та по світу ситуація така сама, як і в попередньому тарифному плані.

Тарифний план «Все за 800»

Збалансований тариф «Все за 800» передбачає надання безліміту на місцеві номери Білайн, 1000 хвилин на інші місцеві номери, безліміт на Білайн за Росії (спочатку витрачаються хвилини з пакета 1000 хвилин), 500 SMS на будь-які російські номери і 7 Гб трафіку (можна витрачати на всій території Росії). Решта послуг тарифікується так само, як і в попередньому тарифі «Все за 500». Абонентська плата на даному тарифі стягується подобово і становить 26, 66 руб.

Тарифний план «Все за 1200»

Тарифний план «Все за 1200» включає 2000 хвилин на всі російські телефонні номери, безліміт на московський Білайн, безліміт на загальноросійські номери Білайн (спочатку витрачається пакет із 2000 хвилин), 10 Гб трафіку (по всій Росії) та 1000 SMS на всі російські номериТарифікація інших послуг здійснюється так само, як і на тарифному плані «Все за 800». Абонентська плата на тарифі «Все за 1200» знімається щодня, по 40 руб./день

Тарифний план «Все за 1800»

Найстарший у лінійці тарифний план «Все за 1800» Білайн пропонує абонентам 3000 хвилин на будь-які номери в країні (в тому числі при знаходженні у внутрішньомережевому роумінгу), 15 Гб трафіку, безліміт на загальноросійські номери Білайн (спочатку витрачаються надані 3000 хвилин) та 3000 загальноросійських SMS Тарифікація інших послуг зв'язку здійснюється так само, як і в молодшому тарифі «Все за 1200». Абонентська плану становить 60 руб./сутки.

Як підключитися на тарифні плани «Все»

Для переходу на тарифні плани лінійки «Все» слід використовувати спеціальний сервісний номер, дзвінком на який здійснюється вибір ТП.Зателефонувавши за вибраним номером, необхідно підтвердити свою заявку вказаним способом. Вартість переходу на тарифи «Все» – 0 рублів (якщо за останні 30 діб не було жодного переходу).