Як зателефонувати через інтернет безкоштовно на Білайн

Anonim

Є певна категорія людей, знайомих з IP-телефонією та її перевагами. Саме вона дозволяє дзвонити на будь-які телефони у світі якщо не безкоштовно, то за цілком вигідними тарифами – в корені відрізняється від тарифів на традиційну дротову та мобільну телефонію. Тому в цьому огляді ми обговоримо як зателефонувати через інтернет безкоштовно на Білайн. Крім безкоштовних способів, ми розповімо про операторів IP-телефонії, які надають вигідні тарифи для будь-якого типу дзвінків.

Оператори та сервіси

Для того, щоб зателефонувати на мобільний Білайн через інтернет безкоштовно, слід скористатися одним із сервісів, про які буде розказано в даному огляді.Ви повинні розуміти, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, тому розраховувати на безлімітні та нескінченні дзвінки не потрібно – такого просто не буває. Навіть там, де дзвінки реально безкоштовні, потрібно зробити якісь дії. У цьому огляді ми розглянемо такі сервіси:

  • IEvaphone – цікавий та досить незвичайний сервіс, що дозволяє телефонувати на мобільні Білайн через інтернет безкоштовно;
  • Sipnet – відомий IP-оператор, що пропонує тест-драйв своїх послуг;
  • Comtube – зв'язок тут не безкоштовний, зате якісний і дешевий;
  • Дзвінки через Mail Агент – ще один інструмент для здійснення недорогих дзвінків.

Останні сервіси ми розглядати не будемо - цілком достатньо найбільших і відомих гравців ринку IP-телефонії.

IEvaphone – безкоштовні дзвінки через інтернет

Для того, щоб безкоштовно зателефонувати через інтернет на Білайн, ми можемо скористатися послугами IP-телефонії з мобільним додатком IEvaphone. Послуги зв'язку надаються сервісом «Дзвінки. Онлайн». Суть мобільного додатка полягає в тому, що дзвінки можна оплатити спеціальними «кредитами» - це внутрішня валюта, яка використовується для оплати голосових викликів. Відразу після встановлення кожен новий користувач отримує 10 «кредитів», які можна використовувати на безкоштовні дзвінки через інтернет на Білайн та інших операторів. Якщо «кредити» закінчуються, їх можна отримати за встановлення ігор і додатків, а також за перегляд різних відеороликів. Також є можливість зателефонувати через інтернет на Білайн за гроші - одна хвилина зв'язку обійдеться всього в 2 рублі. Якщо не хочеться користуватися мобільним додатком, зателефонувати на Інтернет через Інтернет можна через офіційний сайт сервісу. Щоправда, тривалість дзвінка буде обмежена однією хвилиною.

Sipnet – провідний оператор IP-телефонії

Перед нами один з найцікавіших і найвідоміших сервісів IP-телефонії. Він дозволяє здійснювати дешеві виклики з усіх напрямків, охоплюючи весь світ. Основні переваги:

  • Найдоступніші тарифи;
  • Множина способів оплати;
  • Дзвінки через комп'ютер і смартфон;
  • Можливість замовлення зворотного дзвінка через SMS;
  • Тестовий період з безкоштовними дзвінками;
  • Багато додаткових сервісних послуг.

Для того, щоб безкоштовно зателефонувати на Білайн через інтернет, використовуючи Sipnet, необхідно скористатися офіційним сайтом сервісу. Тут знаходиться форма додзвону, розрахована на безкоштовні дзвінки. Зверніть увагу, що тривалість дзвінків обмежена, а на один і той же номер можна зателефонувати не більше 10 разів.Можливе переривання дзвінків рекламою. Якщо ви вже випробували дзвінки через Sipnet і переконалися у їх високій якості, реєструйтесь в системі, поповнюйте рахунок та телефонуйте на будь-які номери у світі за найдоступнішими тарифами. Дзвінки на номери Білайн по всій Росії коштують від 1,84 руб./хв. Крім того, оператор регулярно проводить акції з безкоштовними хвилинами за тими чи іншими напрямками – інформація про них відображається на головній сторінці провайдера.

Comtube

Наступний провайдер відомий не менше, ніж Sipnet. Він надає справді класний сервіс із найдоступнішими тарифами. Щоправда, зателефонувати безкоштовно на номери Білайн через нього не вийде – халявних тарифних планів тут немає. Для здійснення дзвінків використовується форма на сайті оператора. Також для цього можна скористатися будь-яким IP-телефоном, налаштувавши його на зв'язок із серверами даного провайдера. Крім того, у розпорядженні оператора є зручна програма, яка вміє не тільки дзвонити, але і відображати поточний баланс.На вибір споживачів передбачено два тарифи:

  • «Старт» – пропонує оптимальне поєднання якості зв'язку та вартості дзвінків;
  • «Преміум» - коштує трохи дорожче, проте пропонує гарантовано чистий зв'язок.

Обидва тарифи надаються без абонентської плати. На стартовому ТП тарифікація ведеться щохвилини, на преміальному – посекундно, починаючи з 61-ої секунди. , З преміального - 1, 99 руб. / Хв. Це не безкоштовно, зате досить дешево.

Дзвінки через Mail Агент

Зателефонувати через інтернет на Білайн безкоштовно, використовуючи Mail Агент, у вас не вийде - тут немає безкоштовного тарифу. Проте є можливість здійснювати дзвінки за зниженими розцінками. Ящики від Mail.ru сьогодні є майже у кожної людини, а встановивши на комп'ютер або смартфон програму Mail Агент, ми матимемо можливість оперативно зв'язатися з будь-якою людиною, зателефонувавши їй на комп'ютер чи телефон.

Як ми вже говорили, зателефонувати на Білайн через інтернет безкоштовно за допомогою Агента не вийде – звонки на мобільні тарифікуються по 1, 6 руб./хв.Це досить дешево, причому ви зможете дзвонити по всій країні. А якщо повідомити іншого абонента Білайна, що він теж може встановити собі програму Mail Агент, то можна буде дзвонити безкоштовно – дзвінки через інтернет між двома обліковцями в системі не тарифікуються.

Дзвінки через оператора Задарма

Цей оператор дозволить безкоштовно зателефонувати на Білайн через інтернет, не витрачаючи власних коштів. Задарма надає своїм абонентам декілька тарифних планів:

  • «Економ» - дзвінок обійдеться в 1, 65 руб/хв.
  • «Стандарт» - вартість дзвінка на Білайн складе 1, 98 руб/хв.
  • «Безкоштовний» - вартість виклику складе 1, 98 руб/хв.
  • «Безлімітний» – це не зовсім безлімітний тариф, але він включає 500 хвилин на російські мобільні. Абонплата становить 790 рублів за 30 днів.

Дзвінки через інтернет відрізняються своєю дешевизною, а оператор Задарма забезпечує якісний голосовий зв'язок – вас обов'язково порадує чистота передачі звуку через преміальні інтернет-канали.

Провести безкоштовний дзвінок через інтернет на Білайн в режимі он-лайн дуже легко. Зареєструйте аккаунт у оператора Задарма та отримайте у своє розпорядження 20 бонусних рублів. Ця сума допоможе зателефонувати з комп'ютера на телефони Білайн абсолютно безкоштовно. Вибравши тарифний план «Економ», ви отримаєте 12 халявних хвилин. Поповнивши рахунок, ви зможете здійснювати виклики вартістю від 1, 65 руб/хв.

Для найбільш балакучих ми рекомендуємо вибрати тарифний план «Безлімітний». Він включає 2000 хвилин на телефонні номери з 80 країн світу.Ви зможете зателефонувати на Білайн з комп'ютера абсолютно безкоштовно, тому що сюди вже включено додаткові 500 хвилин на мобільні російські. Оплати за кожне з'єднання немає – це ще одна перевага оператора Задарма.

Зателефонувати на мобільний через інтернет у XXI столітті не проблема – телефонія щільно переплелася з інтернет-послугами, дозволяючи здійснювати дзвінки в обох напрямках. Протестувавши послуги кількох операторів IP-телефонії, ми з'ясували, що найчистіший і найрозбірливіший голосовий зв'язок за адекватними тарифами готовий запропонувати лише Задарма. До того ж при реєстрації ви отримуєте невеликий бонус у розмірі 20 рублів.