Як перевірити баланс на Айпаді Білайн

Anonim

Якщо ви купили планшетний комп'ютер Айпад, то ви, напевно, знаєте про те, що деякі можливості в ньому відсутні. Наприклад, не можна зателефонувати або надіслати SMS. Також проблематично перевірити баланс на SIM-карті. Погляньмо, як перевірити баланс на Айпаді на Білайні – зробити це простіше, ніж здається на перший погляд. А деякі способи настільки очевидні, що не скористатися ними просто не можна.

Перевірка через «Особистий кабінет»

Найпростіший спосіб перевірити баланс на Білайні на Ipad – відвідати «Особистий кабінет» (ЛК). Це дуже простий та зручний інструмент для отримання інформації про свій номер.Для того, щоб пробратися в ЛК, необхідно активувати мобільний інтернет і пройти за адресою my.beeline.ru. Авторизація відбудеться автоматично, без логіну та пароля Якщо мобільний інтернет недоступний, встановіть SIM-карту в телефон і замовте отримання пароля через SMS, набравши 1109 – після цього ви зможете потрапити до ЛК через Wi-Fi-з'єднання на Айпаді.

Перевірка через додаток «Мій Білайн»

Давайте подивимося, як перевірити баланс на Білайні на iPad, використовуючи програму «Мій Білайн». Для завантаження програми відвідайте AppStore Після встановлення та запуску програми необхідно пройти процес авторизації з логіном та паролем. Якщо ви користуєтеся мобільним інтернетом, авторизація має відбутися автоматично. Ваш поточний баланс буде вказано на головному екрані програми. Тут же ви зможете ознайомитися із залишком трафіку – це дуже зручно та наочно.

Перевірка через інший телефон

Всі перераховані вище способи, що дозволяють дізнатися баланс на Білайні на iPad, вимагають підключення до мобільного інтернету – через мобільну мережу або через Wi-Fi. Але в деяких ситуаціях користувачі взагалі не мають доступу до мережі. У цьому випадку доведеться скористатися вельми трудомістким способом – переставити SIM-карту з Айпада в мобільний телефон і набрати USSD-комбінацію 102. Через кілька секунд на екрані з'явиться поточний баланс, після чого SIM-карту можна буде повернути на місце.

Перевірити баланс на Білайні на Айпаді за допомогою мобільного телефону дійсно можна. Тільки от потрібно буде знайти непотрібну трубку або витягнути SIM-карту зі свого смартфона. Крім того, формат сімки, що використовується в Айпадах, може не підійти до вашого телефону. Та й сама операція з перетягування карток туди-сюди займе певний час.

Перевірка через SIM-меню

На всіх SIM-картах Білайну є SIM-меню, за допомогою якого абоненти можуть отримати доступ до багатьох корисних мережних функцій.Але Це меню не допоможе нам перевірити баланс на Айпаді Вся справа в тому, що дані надійдуть у вигляді SMS, тоді як iPad не вміє приймати текстові повідомлення. Тому цей спосіб нам не підходить.

Перевірка через довідкову службу

Останній спосіб дозволяє перевірити баланс на Айпаді, навіть не торкаючись пристрою. Для цього нам знадобиться будь-який інший телефон, підключений до альтернативного оператора (можна і стаціонарний). Дзвонимо на номер 8-800-700-0611, чекаємо на з'єднання з консультантом Білайна і задаємо йому питання щодо балансу на вашому номері. Спеціаліст уточнить, кому належить вказаний номер та видасть необхідну інформацію.

Перевірка через сторонні програми

Айпад не вміє відправляти USSD-команди та працювати з текстовими повідомленнями. Але нам майже ніщо не заважає додати до нього вказаний функціонал. Для цього необхідно встановити додаткові програми, що дозволяють працювати з USSD та SMSПісля цього ви зможете перевірити баланс на Білайн стандартним способом, набравши 102». Щоправда, у більшості випадків робота цих програм доступна лише на зламаних планшетах – з джейлбрейком.