Як підключити бездротовий інтернет Білайн

Anonim

Крім послуг стільникового зв'язку, оператор Білайн готовий запропонувати своїм абонентам високошвидкісний домашній інтернет. Причому разом із інтернетом є можливість підключити якісне цифрове ТБ. Послугами оператора користуються багато людей, демонструючи задоволення якістю їх надання. Давайте подивимося, що є домашнім бездротовим інтернетом від Білайна і як до нього підключитися.

Технічний опис та тарифи

Одразу слід обговорити той факт, що бездротовий інтернет від Білайна, який проводиться в наші квартири, насправді дуже провідний.Тобто до кожної квартири підводиться кручена пара (кабель), підключена до серверної шафи, встановленої на горищі або в підвалі будинку. До крученої пари підключається роутер, який роздає інтернет від Білайна бездротовим каналом Wi-Fi. Підключаючи свої пристрої до роутера, домочадцям потрібно знати пароль.

Існують два способи отримати бездротовий роутер від Білайна:

  • Вибрати тарифний план, де він надається безкоштовно (швидше за все, його вартість вже якимось чином включена до тарифів);
  • Вибрати тариф, де роутер пропонується на виплат з помісячною абонентською платою.

Якщо вас не влаштовують операторські роутери, і ви хочете придбати якусь певну модель, ви можете вибрати тарифний план без обладнання. Крім того, ви маєте право скористатися обладнанням, яке вже є у вас у наявності або воно дісталося вам від іншого оператора

Тарифи Білайну на бездротовий інтернет представлені чотирма категоріями. Перша категорія включає ТП з послугами доступу в мережу і телебачення, роутер пропонується в розстрочку. У другій категорії пропонуються ТП з доступом до мережі та телебачення, причому роутер уже включений. У третій категорії надаються тарифи лише з інтернетом та комплектним роутером. В останній категорії абонентів чекають тарифи виключно на доступ до мережі – роутер можна взяти на виплат.

Давайте розглянемо ці тарифні плани докладніше:

  • «Домашній інтернет та ТБ за 530» - 60 Мбіт/сек і 122 канали ТБ за 530 руб./міс, роутер береться на виплат (природно, за бажанням);
  • «Домашній інтернет та ТБ за 630» - 70 Мбіт/сек і 122 канали ТБ за 630 руб./міс, роутер надається на аналогічних умовах;
  • «Домашній інтернет, ТБ та роутер за 650» - 100 Мбіт/сек і 137 каналів ТБ за 650 руб./міс, роутер в комплекті;
  • «Домашній інтернет та роутер за 550» - 100 Мбіт за 550 руб./міс, Wi-Fi-роутер в комплекті;
  • «Домашній інтернет за 450» - 60 Мбіт за 450 руб./міс, роутер береться на виплат;
  • «Домашній інтернет за 530» - 70 Мбіт за 530 руб./міс, роутер береться на виплат.

Безлімітний бездротовий інтернет від Білайна можна доповнити додатковими послугами , «Фіксована IP-адреса, «Реєстрація та підтримка доменів», «Firewall», «Оповідання про баланс» та багато інших. Також можливе придбання ключів для антивірусних програм з помісячною абонентською платою.

Як скористатися послугами Білайна

Давайте подивимося, як підключити бездротовий домашній інтернет від Білайна – в першу чергу потрібно відвідати сайт оператора. Тут нам потрібний розділ «Продукти – Домашній Інтернет».Вибираємо посилання «Перевірте підключення» та вбиваємо свою домашню адресу Якщо будинок підключений до мережі оператора, ви зможете скористатися його послугами – для цього необхідно звернутися до найближчого салону Білайну. Після підключення та встановлення обладнання ви отримаєте швидкісний доступ до мережі.

Щоб активувати бездротовий інтернет Білайна для ноутбука або будь-якого іншого пристрою, достатньо активувати з'єднання Wi-Fi, вибрати свою точку доступу та вказати пароль. При необхідності, ви можете зайти в налаштування роутера, щоб перейменувати точку доступу та задати пароль.