Платіжна карта Білайн: опис

Anonim

Банківська карта є дуже зручним платіжним засобом. Нею можна розплачуватись у ресторанах, магазинах та на автозаправних станціях, використовувати для здійснення покупок в інтернет-магазинах. Сьогодні карти видаються не лише банківськими організаціями, а й багатьма іншими підприємствами, наприклад стільниковими операторами. Типовим прикладом є платіжна карта Білайн. Давайте подивимося, що вона являє собою і як нею користуватися.

Можливості та особливості картки

Платіжна карта Білайн видається в офісах однойменного оператора. Вона є повноцінним платіжним засобом та дозволяє не носити з собою паперові та металеві гроші. Сьогодні оператор пропонує своїм клієнтам два види карток:

  • Дебетові – для повсякденного використання та зберігання грошей;
  • Кредитні - з кредитним лімітом до 300 тис. рублів.

Дебетові платіжні картки Білайну не можуть використовуватися для отримання кредитів. Зате вони підходять для розрахунків у магазинах, причому до 5% від вартості покупки повертаються назад на картку у вигляді приємних бонусів (останнім часом кешбек став дуже привабливим і вигідним) . Крім того, на залишок коштів щодня нараховуються відсотки. Ставка залежить від суми залишку - 4% на залишок до 15 тис. рублів і 8% на залишок понад 15 тис. рублів.

Платіжна карта Білайн може бути поповнена в будь-якому фірмовому салоні оператора, причому без відсотків. Якщо ліньки йти в найближчий салон, переведіть гроші з іншої картки - якщо сума поповнення складе більше 3000 рублів, операцію буде проведено без комісії.Для зняття готівки ви можете скористатися будь-яким банкоматом - комісія буде нульовою, якщо сума зняття становитиме від 5 до 50 тис. рублів. Якщо потрібно зняти більше, комісія становитиме 2%, якщо менше – 149 рублів.

Кредитна лінія відкривається двома банками - Альфа-банком або банком Тінькофф. Для власників карток передбачено «смачний» бонус у вигляді 60-денного безвідсоткового періоду. Також слід відзначити високу ймовірність схвалення кредиту.

Розглянемо переваги платіжних карток від Білайна:

  • Безкоштовне обслуговування;
  • Безкоштовні повідомлення про операції SMS;
  • Зручний мобільний банк;
  • Можливість використання за кордоном;
  • Підвищений кешбек у певних категоріях;
  • Легкість поповнення – офіси Білайна присутні майже у всіх регіонах.

Таким чином, платіжна карта Білайна є цікавим та дуже зручним платіжним засобом для кожної людини (не тільки абонента).

Як отримати платіжну картку та як їй користуватися

Для того щоб отримати дебетову картку від Білайна, зверніться до найближчого офісу обслуговування з паспортом – картка видається моментально. Також можливе попереднє замовлення через інтернет. Якщо потрібно, відвідайте онлайн-банк та замовте там іменну картку з можливістю сучасної безконтактної оплати. Для отримання кредитки необхідно заповнити заявку в офісі або на сайті – це потрібно для розгляду можливості відкриття кредитної лінії.

Активація платіжної картки Білайн не потрібна, але для того щоб можна було проводити по ній операції, слід поповнити її рахунок – ми вже говорили , як це робиться.При видачі картки не забудьте зателефонувати за номером 8-800-234-57-55 та отримати PIN-код. Якщо ви отримали платіжну картку Білайн більше 14 днів тому, але так і не отримали PIN-код, зателефонуйте за номером 8-800-700-61-19 (за цим же телефоном ви зможете змінити кодове слово).

Інші інструкції з використання платіжної картки Білайн:

  • Для отримання даних про поточний баланс відправте слово «баланс» (без лапок) на безкоштовний номер 6119 або зайдіть до мобільного банку (там же ви побачите кількість накопичених бонусів);
  • Якщо вашу платіжну картку пошкоджено, зверніться до офісу Білайна зі своїм паспортом;
  • Для того щоб уточнити мінімальний платіж за «кредиткою», зателефонуйте за номером 8-800-700-61-19 або завітайте на онлайн-банкінг.

Користуватися платіжною карткою Білайна дуже легко – головне, уважно ознайомитися з усіма умовами обслуговування та не допускати якихось своєрідних трактувань їхнього змісту.