Як прослухати голосове повідомлення на Білайні

Anonim

Перебуваючи поза зоною дії стільникової мережі Білайн, ми ризикуємо пропустити важливі дзвінки та не отримати важливу інформацію. Для того, щоб позбавити абонентів цієї проблеми, оператор розробив послугу «Автовідповідач». Паралельно з нею працює ще одна додаткова послуга під назвою «Автовідповідач +». Завдяки їм кожен абонент зможе залишити нам повідомлення. Давайте подивимося, як прослухати голосове повідомлення на Білайні і що для цього потрібно.

Короткий опис послуг

Перш ніж ми розповімо, як прослухати голосове повідомлення на Білайні, слід розібратися з послугою «Автовідповідач».Нею можуть скористатися всі абоненти цього оператора. Якщо ви знаходитесь в метро, ​​на заміському відпочинку або на своїй дачі, де відсутня зона покриття, система запропонує співрозмовнику, що телефонує, залишити коротке голосове повідомлення. Після появи в мережі ви зможете його прослухати.

Послуга «Автовідповідач +» відрізняється тим, що вона надається лише на постоплатних тарифних планах. Також дозволяє отримувати голосові повідомлення у разі відсутності відповіді на дзвінок – ось і всі основні відмінності (хоча це реалізується і в першій версії). Давайте подивимося, як підключаються ці послуги і скільки вони коштують. Для початку поговоримо про абонентську плату:

  • «Автовідповідач» на постоплаті - 21 руб. / міс;
  • «Автовідповідач» на передоплаті – 1 руб./добу;
  • «Автовідповідач +» - 102 руб./міс.

Якщо вам не потрібні голосові повідомлення за відсутності відповіді, скористайтеся другою версією.Для того щоб можна було прослухати голосове повідомлення на Білайні, необхідно підключити одну з наведених вище послуг і задати пароль на вхід до системи. Перша версія підключається дзвінком на безкоштовний сервісний номер 067409011 або надсиланням USSD-команди 110011. Друга версія активується дзвінком на номер 067409015 чи командою 110015.

Для того щоб відключити першу версію, наберіть на своєму телефоні USSD-команду 110010 і дочекайтеся реакції системи. Крім того, ви можете виконати всі операції, пов'язані з підключенням/відключенням голосової пошти, через «Особистий кабінет» - це зручніше. і практично.

Прослуховування повідомлень та керування скринькою

Прослухати голосове повідомлення на Білайні можна за телефоном 0600. Але перед цим потрібно встановити пароль на вхід до системи – робиться це за допомогою голосового меню.Зателефонуйте на номер 0600, задайте в системі чотиризначний пароль. Також ви можете записати власне голосове вітання – інакше ваших співрозмовників вітатиме жіночий голос зі стандартною фразою.

Давайте подивимося, як на Білайні прослухати голосове повідомлення – для цього ми телефонуємо на безкоштовний сервісний номер 0600. Якщо жодних повідомлень у системі немає, ви отримаєте відповідне голосове повідомлення. Якщо ж вам хтось дзвонив, але не зміг додзвонитися, система відповість, що у вас є якась кількість голосових повідомлень, після чого запропонує їх прослухати – вибираємо відповідний пункт меню та прослуховуємо повідомлення від співрозмовників.

Коли ви вирушаєте в подорож до іншої країни, ваш телефон реєструється у гостьовій мережі – включається міжнародний роумінг. У таких умовах дзвінки на короткі номери неможливі, тому про номер 0600 можна забути. Для того, щоб прослухати голосові повідомлення на Білайні в роумінгу, зателефонуйте за номером +7-903-743-00-99.Тарифікація даного дзвінка вестиметься за роумінг-тарифами як дзвінок до Росії.