Як перевести гроші з Білайна на Ківі гаманець

Anonim

Завдяки сучасним комунікаційним технологіям і тісним фінансовим зв'язкам окремих структур, ми можемо здійснювати платежі в різних напрямках, не виходячи з дому. Наприклад, ми маємо можливість оперативного поповнення рахунку мобільного телефону з гаманця Ківі. Але в цьому огляді ми розглядатимемо зворотне питання – як перевести гроші з Білайна на Ківі. Давайте подивимося, як ми можемо провернути таку операцію.

Переклад з боку Білайна

Для того, щоб перевести гроші з Білайна на Ківі гаманець, необхідно мати дані кошти на рахунку свого мобільного телефону.Такі надлишки можуть утворюватися внаслідок помилкового зарахування коштів. Уявіть собі таку ситуацію – ви хотіли поповнити баланс із Qiw-гаманця на 100 рублів, але помилково внесли цілих 1000 рублів. Їх можна було б вивести у салоні зв'язку, написавши заяву на повернення. Але з ряду причин це може бути неможливим:

  • Номер оформлений на іншого абонента;
  • Найближчий салон зв'язку знаходиться надто далеко;
  • Всі салони зв'язку вже закриті (на вулиці запанувала ніч).

Можна вчинити простіше – переказати гроші з Білайна на Ківі. Тобто, у зворотному напрямку.

У такій ситуації в голові спливає розділ сайту Білайну «Фінанси та оплата». Тут розташовується каталог послуг, які ми можемо сплатити коштами зі свого балансу Вдумливе вивчення вмісту даного каталогу показало, що перевести гроші з Білайна на Ківі у нас не вийде.Принаймні засобами самого Білайна – в каталозі присутні лише Webmoney і пара платіжних сервісів. Тому ми підемо іншим шляхом.

Переклад з боку Ківі

Давайте подивимося, як гроші з Білайна перевести на Ківі гаманець. Така можливість у нас справді є. Завдяки комусь угоді між Qiwi та чорно-жовтим оператором, ми можемо використовувати кошти зі свого балансу для оплати послуг з Ківі-каталогу. Але каталог у цьому випадку нам не потрібен.

Для того, щоб перевести гроші з Білайна на Qiwi гаманець, ми будемо використовувати зручний інструмент для роботи з рахунками. Як відомо, номер гаманця Ківі повністю збігається з номером телефону, який використовувався під час його реєстрації (за наявності надлишків). Ознайомитись зі своїми рахунками ви зможете в інтерфейсі гаманця – авторизуйтесь у ньому зі своїм логіном та паролем.

Зайшовши в гаманець, зверніть увагу на рядок з поточним балансом – клацніть по ньому мишкою, з'явиться список доступних рахунків (у тому числі в доларах США та євро). Обираємо останній пункт «Робота з рахунками». На сторінці, що відкрилася, спускаємося в самий низ і бачимо там пункт «Додаткові рахунки» - вибираємо пункт «Перевести» і чекаємо відкриття наступної сторінки.

Далі виконуємо такі дії:

  • Вибираємо напрямок перекладу – з Білайна на Ківі;
  • Вказуємо в поле потрібну суму – саме її буде переведено з Білайна на Ківі;
  • Натискаємо на кнопку «Перекласти».

Далі залишається лише дочекатися зарахування коштів – операцію здійснено!

У процесі переказу грошей з Білайна на Ківі не обійшлося без лімітів та комісій. Так, мінімальна сума платежу становить 1 рубль, а максимальна - 15 тис. грн.рублей Комісія при сумах переведення до 500 руб. не стягується. Якщо сума переказу з Білайна на Ківі складає більше 501 рубля, то комісія становитиме 8, 95%. Маленькі суми переказувати вигідно, а ось великі – не дуже. Але можна переказати гроші декількома платежами – це ніким заборонено (принаймні поки що).