Тариф Білайн «Всі 4»: як підключити

Anonim

Кожний абонент мріє отримати максимально вигідний тарифний план з великою кількістю включених послуг. І оператори охоче надають їм таку можливість, вносячи зміни до своїх тарифних лінійок. У результаті світ з'являються вигідні пропозиції під різні категорії абонентів. Опис тарифу Білайн «Всі 4», що знаходиться перед вашими очима, є одним із найстарших – воно розраховане на людей, які інтенсивно користуються своїм мобільним телефоном.

Опис пакетів інтернету

На думку багатьох абонентів, вигідний тарифний план повинен включати в себе гігантський пакет трафіку і мати мінімальну абонентську плату.Не можна сказати, що абонентська плата на тарифі «Всі 4» від Білайна низька, проте пакети послуг досить насичені. Нещодавно всі російські оператори почали активно перетрушувати свої лінійки, прибираючи старі тарифи і вводячи нові. В результаті на світ з'явилося таке поняття, як додатковий трафік.

Безлімітний інтернет у мобільних операторів, швидше за все, ніколи не з'явиться. Це сумний факт, але з ним доведеться миритися. Натомість з'явилося нововведення – це додатковий трафік під соціальні мережі, музичні сервіси та деякі месенджери Він витрачається окремо від основного пакету та передбачає обов'язкове використання офіційних мобільних додатків. При недотриманні цієї умови витрачаються мегабайти з основного пакета.

Тариф «Всі 4» від Білайна включає наступні пакети для доступу в інтернет:

  • Основний пакет – його обсяг становить 15 Гб. Такої кількості вистачить на періодичний серфінг, поштові повідомлення, а також на спілкування в популярних месенджерах. Для економії трафіку вигідно користуватися браузером Chrome, в якому є функція його стиснення;
  • Додатковий пакет – надається в рамках опції «можнаВСЕ», є безлімітним. Цей трафік розрахований на соціальні мережі Facebook, Однокласники, Twitter та мегапопулярний Вконтакте, на музичні сервіси Zvooq та Яндекс.Музика, а також на месенджер Facebook.Messenger.

Дивно, але популярний Instagram, а також месенджери Viber та WhatsApp, залишилися без додаткового трафіку. Цей факт викликає деяку збентеження, оскільки цими сервісами в Росії користується гігантська кількість абонентів. Таким чином, тариф «Всі 4» від Білайна є вигідним тим, хто часто спілкується через соціальні мережі. І в той же час невигідний для тих, хто віддає перевагу спілкуванню через WhatsApp і Viber.

Хвилини, дзвінки та SMS

Далі ми розглядатимемо вартість тарифу Білайн «Всі 4» щодо місцевих викликів та дзвінків по Росії. Приємно буде дізнатися, що тарифний план пропонує абонентам 2000 хвилин для дзвінків на будь-які телефони в країні - це більше однієї години викликів щодня при абонентській платі в 1500 руб./ міс. Причому Ця тарифікація діє і у внутрішньоросійському роумінгуОтже, тариф «Всі 4» від Білайна буде вигідний мандрівникам.

Включені хвилини – це не єдиний пакет. На додаток до всього тут є пакет із 500 SMS. Щоправда, він розрахований на надсилання повідомлень лише на місцеві номери. Якщо потрібно відправити повідомлення по Росії, його доведеться оплачувати окремо - SMS по Росії тарифікуються по 1, 5 руб. / Шт. Що ж до MMS, всі вони коштують 9, 95 крб./шт. Це трохи дорогувато, але століття MMS давно минуло, сьогодні цю технологію витіснили соціальні мережі та месенджери.

Якщо на тарифі «Всі 4» від Білайна закінчаться включені хвилини, ввімкнеться внутрішньомережева безлімітка – телефонуйте всередині мережі по всій Росії без обмежень. Інші виклики по своєму регіону та країні тарифікуються по 2 руб./хв. Щодо міжнародних викликів діють стандартні розцінки – 30 руб./хв у СНД, на українські та грузинські номери, 50 руб./хв на китайські, в'єтнамські, турецькі, канадські, американські номери та номери Європи, 80 руб./хв по всіх інших напрямках.

Як підключити тариф Білайн «Всі 4»

Ми уважно проаналізували всі абонентські відгуки про тариф «Всі 4» від Білайна та з подивом виявили низьку кількість позитивних оцінок. Вони є, але їх мало. Багато хто досі не може оговтатися від нав'язаної зміни тарифних планів, а у випадку з поданим тарифом ми бачимо явний дисбаланс у пакетах, що надаються. Проте знаходяться люди, задоволені всіма умовами.

Давайте подивимося, як перейти на тариф Білайна «Всі 4». Робиться це такими способами:

  • Озбройуємося паспортом і сміливо тупаємо до найближчого офісу обслуговування, пишемо заяву та переводимося на новий тарифний план;
  • Заходимо в «Особистий кабінет» і парою клацань мишею робимо все те, що нам зробили б в офісі – тільки без утомливої ​​дороги;
  • Встановлюємо додаток «Мій Білайн» та виконуємо операцію прямо з екрана мобільного телефону (точніше, смартфона);
  • Дзвонимо на безкоштовний сервісний номер 0850, обираємо в голосовому меню тариф «Всі 4» від Білайна та підтверджуємо перехід.

Якщо ви користуєтеся послугами іншого оператора, ви можете перейти до Білайна зі збереженням свого телефонного номера.

Зверніть увагу, що вартість переходу на тариф «Всі 4» від Білайну не тарифікується. Якщо за останні 30 діб ви вже змінювали свій тарифний план, то вартість переходу, незалежно від обраного способу, становитиме 100 руб.