Тариф Білайн «Зовсім ВСЕ»: як підключити

Anonim

У цьому огляді представлений докладний опис тарифу Білайн «Зовсім ВСІ» - спеціального тарифного плану, створеного для найактивніших абонентів, які нерідко подорожують Росією та всім світом. Тут пропонуються гігантські пакети хвилин, SMS та трафіку, витратити які можна лише за інтенсивного спілкування. Тарифний план досить дорогий, оскільки він розрахований під вузьку аудиторію потенційних користувачів. Давайте розглянемо його докладніше і виявимо всі його тонкощі.

Для кого створено тариф Білайну «Зовсім ВСІ»

Тарифний план «Зовсім ВСІ» з'явився порівняно давно, коли з'явилася лінійка «Все».Лінійка сама по собі була і залишається насиченою, в ній представлені пропозиції для різних категорій користувачів. Але знаходяться абоненти, яким мало навіть цього – їм потрібен безлімітний трафік, потрібні гігантські пакети повідомлень та хвилин, а також швидке обслуговування у довідковій службі.

Розроблений Білайном тариф «Зовсім ВСІ» відноситься до преміальної категорії. З ним не може зрівнятися навіть ТП ULTRA від оператора МТС. Тарифний план пропонує набори послуг, які можуть використовуватися в домашній мережі, у внутрішньоросійському роумінгу, а також у міжнародному роумінгу, причому в будь-яких країнах світу – навіть у найдальших його куточках.

У зв'язку з цим він пропонує людям досить незвичайні умови обслуговування:

  • Допомога персонального менеджера – за його допомогою ви зможете оперативно вирішити будь-яке питання щодо послуг зв'язку;
  • Подарувальні сертифікати від партнерів Білайна – чудовий подарунок від оператора для преміальних абонентів;
  • Міський номер без зміни абонентської плати – важлива перевага для ділових людей. Необхідну нумерацію абоненти зможуть обрати самостійно.

Погодьтеся, що таких умов немає на жодному іншому тарифному плані, у тому числі на тарифах інших операторів.

З тарифом Білайну «Зовсім ВСІ» ви можете забути про те, що таке внутрішньоросійський роумінг – під час подорожей Росією тарифікація послуг не змінюєтьсяВиняток становлять деякі північні регіони та Далекий Схід, де перестає працювати пакет інтернету – тут доступ до мережі тарифікується на помегабайтній основі. Непогані пакети надаються і мандрівникам по всьому світу – на них чекають майже безкоштовні дзвінки, SMS та трафік.

Голосовий зв'язок та SMS

Вартість тарифу Білайн «Зовсім ВСІ» становить 6000 руб./міс. – так, саме таку круглу суму доведеться викласти за доступ до преміального набору послуг.В абонплату входять 6000 хвилин Росією, на мобільні та стаціонарні телефони – ці хвилини витрачаються і в подорожах країною. Також сюди включено відразу 6000 SMS на будь-які російські номери. Страшно навіть уявити, як можна витратити таку кількість повідомлень.

Безсумнівною перевагою тарифу «Зовсім ВСІ» від Білайна є пакет міжнародних дзвінків – цього точно немає на жодному тарифі. В рамках даної пропозиції абонентам пропонуються 600 хв/міс. за будь-якими міжнародними напрямками — можна дзвонити хоч до Європи, хоч до Африки, хоч у далеку Нову Зеландію. Як тільки ви витратите включений пакет хвилин, набуде чинності стандартна тарифікація.

Местные виклики коштуватимуть 2 крб./хв, міжмісто – 2, 9 крб./мин, і якщо ви перебуваєте у поїздці Росією, кожен дзвінок країною коштуватиме 9, 95 крб.// хв. Що стосується міжнародних дзвінків, то вони тарифікуються за стандартними міжнародними розцінками Білайн без будь-яких додаткових пільг.

Інтернет-трафік

Недавні зміни в тарифній політиці Білайна призвели до появи новітніх тарифних планів з потужними інтернет-пакетами – крім основного трафіку вони пропонують абонентам додатковий трафік на соціальні мережі, месенджери та музичні сервіси.

Але якщо ви думаєте, що тариф «Зовсім ВСІ» запропонує вам реальний безліміт, то ви, на жаль, помиляєтеся. Зате

ви стаєте власником гігантського пакета трафіку об'ємом 60 Гб – можна активно переглядати ролики в інтернеті, серфити без обмежень, нескінченно переглядати стрічки в соціальних мережах, працювати з електронною поштою, качати файли, підключатися до віддалених робочих столів, брати участь у робочих телеконференціях.

Загалом, це не просто пакет трафіку, а цілий пакетище, причому доступний у поїздках по Росії.

Пакети для міжнародних поїздок

Настав час обговорити найцікавішу рису тарифу «Зовсім ВСІ» від Білайна – це наявність пакетів, доступних у міжнародному роумінгу. До них входять:

  • Трафік 100 Мб/міс. – пакет можна витратити у будь-якій точці світу;
  • Будь-які вихідні дзвінки – 100 хв./міс. Не так вже й багато, але все одно приємно;
  • 100 SMS/міс. на будь-які телефони у світі;
  • 30 хв./добу вхідних дзвінків щодня.

З таким наповненням можна вирушати будь-куди. Після вичерпання пакетів діятиме стандартна роумінгова тарифікація, яка залежить від країни перебування.

Як підключити тариф Білайну «Зовсім ВСІ»

Нормальні відгуки про цей тарифний план відсутні, оскільки абоненти, які користуються преміальними пропозиціями, навряд чи розповідатимуть про свої відчуття та публікуватимуть відгуки в мережі.Крім того, перейти на тариф Білайну «Зовсім ВСІ» самостійно не вийде– така можливість відсутня. Щоб підключитися до мережі з цим тарифом, необхідно заповнити спеціальну форму на сайті оператора, вказавши своє ім'я та контактний телефон.