Безлімітний інтернет Теле2

Anonim

Оператор мобільного зв'язку «Tele2» відрізняється тим, що пропонує своїм абонентам низькі ціни на послуги зв'язку, якщо порівнювати з тарифами операторів «великої трійки». При цьому якість зв'язку залишається цілком гідною. Крім того, на сьогоднішній день оператор Теле 2 надає нічний безлімітний інтернет у мережах 3G та 4G.

Оператор Теле2 працює більш ніж у 60 регіонах Росії. Встановлені тарифи настільки низькі, що викликають постійний попит серед багатьох потенційних абонентів. Причому абонентів однаково цікавить як вартість голосових викликів, і вартість послуг передачі, що пов'язані з великим поширенням смартфонів і планшетних ПК.Спеціально для тих, хто воліє бути постійно підключеним до мережі оператор «Tele2» приготував кілька тарифних опцій. Вони призначені для широкого кола користувачів, озброєних звичайними телефонами, смартфонами та планшетами, а також ноутбуками та стаціонарними ПК.

Як підключити безлімітний 3G-інтернет на Теле2

На жаль, повного безліміту на Теле2 немає, як немає його і в інших операторів. Але ви можете скористатися нічним безлімітом у рамках нових опцій «20 Гб» (підключається командою 155691) та «50 Гб» (підключається командою 155701).

«Інтернет з телефону» від Теле 2

Тарифна опція «Інтернет з телефону» призначена для користувачів, які активно користуються звичайними телефонами, смартфонами та планшетами. Вона передбачає можливість виходу в Інтернет за добову абонентську плату - сім карбованців на добу на добуПри перевищенні квоти доступ до Інтернету припиняється. Скористатися даною квотою можна у всіх регіонах роботи Tele2 Росія. Тарифна опція оптимальна для користувачів, які часто спілкуються в соціальних мережах та працюють з електронною поштою

Умови надання послуги та обсяг трафіку, що надається в межах квоти, можуть відрізнятися залежно від конкретно обраного регіону. Для перевірки залишку невикористаного трафіку необхідно скористатися USSD-командою 15515.

Підключення тарифної опції «Інтернет з телефону» здійснюється двома способами. Перший спосіб передбачає підключення опції через особистий кабінет "Мій Tele2". Що стосується другого способу, то він полягає у наборі USSD-команди 155151 Для того щоб відключити тарифну опцію «Інтернет з телефону» Теле 2, необхідно набрати USSD-команду 155150, або скористатися особистим кабінетом "Мій Tele2".

Для того щоб скористатися мобільним інтернетом через дану опцію, необхідно провести налаштування телефону. Зокрема, тут необхідно встановити точку доступу internet,tele2.ru, залишивши поля «Ім'я користувача» та «Пароль» порожніми. Як це зробити Ви можете побачити відео на цій сторінці. При необхідності можна скористатися замовленням автоматичних налаштувань, зателефонувавши за номером 679. Смартфони та планшети в більшості випадків налаштовуються автоматично.

«День у мережі» – інтернет на добу від Tele2

Ця тарифна опція орієнтована на користувачів, що виходять в мережу за допомогою ПК та ноутбуків Крім цього, вона підійде власникам планшетів, які потребують безлімітного доступу до Інтернету Теле2 з планшета. Щоправда, квота трафіку тут обмежена, але обсягу в 300 Мб на добу має вистачити для більшості потреб.Після того, як квота буде витрачена, доступ до Інтернету припиниться. Тарифна опція «День у мережі» діє по всій території охоплення Tele2 Росія. Абонентська плата становить 20 рублів на добу Відмінною рисою даної опції є те, що оплата за неї стягується лише в тому випадку, якщо в межах поточної доби було зареєстроване підключення до мережі Інтернет. За відсутності підключення абонентська плата не стягується Таким чином, опція оптимальна для тих, хто потребує підключення до мережі лише епізодично, не щодня.

Для підключення тарифної опції «День у мережі» необхідно набрати на своєму телефоні USSD-команду 155161, або скористатися особистим кабінетом «Мій Tele2». Вимкнення опції здійснюється аналогічним чином – за допомогою USSD-команди 155160, або за допомогою сервісу «Мій Tele2». Для того, щоб скористатися цією опцією, необхідно зробити налаштування підключення. Зокрема, під час створення підключення до мережі необхідно вказати точку доступу internet.tele2.ru. Аналогічна точка доступу задається у планшетному ПК. Покрокову інструкцію щодо створення та налаштування підключення можна отримати на офіційному сайті оператора «Tele2» або переглянути відео наприкінці цієї статті.

«Безлімітна Opera Mini» Теле2

Браузер Opera Mini з'явився на світ майже 10 років тому. З того часу він набув величезної популярності, оскільки дозволяє швидко відкривати сайти, недоступні для перегляду в стандартних wap-браузерах телефонів, що працюють з програмами на базі J2ME. Запропонована оператором стільникового зв'язку Теле2 опція «Безлімітна Opera Mini» дозволяє абонентам мережі користуватися мобільним інтернетом через програму Opera Mini на особливих умовах –

без тарифікації трафіку Завантажити файли та використання інших додатків підлягає повній тарифікації згідно з чинним тарифним планом. Оплата за тарифну опцію «Безлімітна Opera Mini» списується щодня та дорівнює 4, 5 рублям на добу

Програми Opera та Opera Mobile з цією тарифною опцією не працюють. Тарифна опція працює виключно з браузерами Opera Mini будь-яких версій, у тому числі найстаріших. Опція доступна для підключення на всіх тарифних планах. У різних регіонах умови надання опції можуть бути різними. Оплата вхідних ММС не Tele2 тарифікуватиметься окремо

Для підключення Опери-mini на Теле 2 необхідно набрати USSD-команду 15511, або скористатися особистим кабінетом «Мій Tele2 ». Вартість підключення – як першого, так і наступних – становитиме 10 рублів. Відключення опції здійснюється через сервіс «Мій Tele2», або за допомогою USSD-команди 15510. Для того, щоб скористатися цією послугою, необхідно налаштувати з'єднання GPRS. Це можна зробити самостійно, вказавши у властивостях підключення точку доступу http://tele2.ru (див. відео на цій сторінці), або зателефонувавши на номер 679 для замовлення автоматичних налаштувань.Також необхідно завантажити програму Opera Mini з офіційного сайту. Будь-яких спеціальних налаштувань для запуску програми не потрібно.

Оператор мобільного зв'язку «Tele2» пропонує досить збалансовані тарифні опції для виходу в Інтернет. При цьому дійсно безлімітний доступ до мережі надається лише в рамках опції «Безлімітна Opera Mini» (виключно при використанні програми Opera Mini). Абонентам, які бажають отримати безлімітний інтернет для смартфона або безлімітний інтернет для планшета, необхідно вибрати іншого оператора зв'язку. Питання про те, як додати трафік на Теле2 докладно обговорювалося у спеціальному огляді.

Для виходу в інтернет ви можете скористатися тарифами з пакетами трафіку. Типовий тому приклад - тарифний план «Мій онлайн», що включає 12 Гб інтернету і безлімітний трафік для соцмереж і месенджерів.