Як відключити домашній інтернет Білайн

Anonim

Користуючись послугами того чи іншого провайдера, ми нерідко незадоволені їх якістю. В результаті ми починаємо шукати іншого постачальника послуг, прагнучи розірвати договір із поточною компанією. Саме розірвання договору і є правильним шляхом відмови від сервісів, що надаються. А в цьому огляді ми розповімо, як відключити домашній інтернет від Білайна, якщо той з якихось причин став непотрібним. Заодно ми розглянемо процес добровільного блокування та процедуру переїзду.

Розрив договору з Білайном

Якщо вас не влаштовує якість послуг, не поспішайте відключати домашній інтернет. Цілком можливо, що всі проблеми можна вирішити без цього. Ось вам кілька порад:

  • Якщо домашній інтернет «гальмує», слід перевірити свій комп'ютер на наявність вірусних інфекцій і просто очистити його від сміття, що накопичилося;
  • При наявності постійних обривів спробуйте поміняти роутер - іноді проблема криється саме в ньому. Також перевірте цілісність кабелів з'єднання;
  • Якщо проблеми не закінчуються, рекомендуємо як слід пригальмувати технічну підтримку та викликати фахівця, щоб той переконався у наявності якихось збоїв у з'єднанні.

Провайдера поміняти не складно, тільки ось не дуже зрозуміло, чи зможе інший постачальник послуг забезпечити нормальну якість з'єднання.

Якщо налагодити нормальне з'єднання без щоденних збоїв не вдається, ви можете поскаржитися на провайдера до вищих інстанцій. Якщо ж вести затяжну війну не хочеться, відключити домашній інтернет від Білайну допоможе заява, написана в офісі оператора. , у якому офісі приймають подібні заяви.Зверніть увагу, що при цьому вам потрібно буде здати обладнання, що орендується назад.

Тимчасове призупинення доступу

Давайте подивимося, як відключити домашній інтернет від Білайна при відправці в подорож або робоче відрядження. У цьому випадку найпростіше скористатися послугою «Добровільне блокування». Вона дозволить тимчасово призупинити доступ в інтернет без списання абонентської плати – це відмінна альтернатива традиційному блокуванню. Після повернення з подорожі ви зможете продовжити користуватися домашнім інтернетом від Білайна.

Вимкнути домашній інтернет на Білайні на тимчасовій основі можна такими способами:

  • Через «Особистий кабінет» - авторизуємося зі своїм логіном та паролем, проходимо в меню «Інтернет – Управління послугами – Тимчасове блокування Інтернет» та встановлюємо блокування;
  • Через найближчий офіс обслуговування – доведеться прогулятися туди і написати відповідну заяву. Не забудьте захопити з собою паспорт;
  • За контактним телефоном 8-800-700-99-66.

Зверніть увагу, що максимальний термін блокування становить 90 днів.

Переїзд на нову квартиру

Якщо у вашій поточній квартирі ви користувалися домашнім інтернетом від Білайна, але настав час переїжджати в нову квартиру, уточніть, чи є даний провайдер за вашою новою адресоюДля цього слід зателефонувати за номером 8-800-700-8000 та поставити запитання оператору. Якщо будинок виявиться підключеним, просто оформіть заявку на переїзд – потрібно погодити час приїзду спеціалістів Білайна, які займуться проведенням домашнього інтернету у нове житло.