Тариф Білайн «Все 2»: як підключити

Anonim

Регулярні зміни у тарифній політиці Білайна призводять до того, що абоненти отримують у своє розпорядження дедалі вигідніші тарифні плани. В епоху бурхливого розвитку соціальних мереж та месенджерів нам пропонуються нові унікальні тарифи з додатковим цільовим інтернет-трафіком. Такою пропозицією порадував нас оператор Білайн, який розробив оновлену лінійку "Все!" - свідченням цього є докладний опис тарифу Білайн «Всі 2», створеного для не найвибагливіших абонентів.

Призначення тарифного плану

Кожен тарифний план націлений на певну аудиторію.Наприклад, на тих, хто воліє спілкуватися міжгородом, а також на тих, кому потрібен доступ у всесвітню павутину. Кожна група абонентів має певні потреби, а оператори намагаються їх повністю задовольнити, пропонуючи збалансовані тарифні плани з певною кількістю включених послуг. Тариф «Всі 2» від Білайн є другим в оновленій лінійці. Він відрізняється мінімальною абонентською платою та пропонує абонентам обмежені набори послуг.

Пропозиція підійде тим, хто розмовляє не більше 12 хвилин на добу та відправляє не більше 15 SMS на день Також тут є трафік. Він не безлімітний, але його вистачає, щоб задовольнити будь-які абонентські потреби. Новий тариф «Всі 2» від Білайна працює на всій території Росії практично без зміни тарифікації - вхідні залишаються безкоштовними, що виходять на Білайн взагалі не тарифікуються, а всі інші дзвінки по країні коштують 5 руб./хв. Також у поїздках Росією можна без проблем користуватися включеним трафіком.Тому тариф стане корисним для мандрівників, а також для людей, які часто бувають у відрядженнях.

Пакети інтернет-трафіку

Коли працювала стара лінійка тарифів «Все!» від Білайна, здавалося, що згодом на нас чекатиме безлімітний доступ до інтернету. Але це виявилося не так – оновлена ​​лінійка не дала нам бажаного нелімітованого обсягу. Натомість з'явився так званий додатковий трафік – він орієнтований на соціальні мережі, месенджери та музичні послуги. Через війну абонентам надаються такі пакеты:

  • Звичайний трафік – його обсяг становить 6 Гб. Цього вистачає на періодичний серфінг, роботу з електронною поштою, і навіть на спілкування в месенджерах;
  • Додатковий трафік – надаються безліміт у рамках опції «можноВсе». Цей пакет можна витрачати на соціальні мережі Вконтакте, Однокласники, Instagram та Facebook на месенджер Facebook.Messenger, а також на музичні сервіси Музика Вконтакте, Zvooq та Яндекс.Музика.

Природно, для користування додатковими інтернет-пакетами потрібно встановити на смартфон або планшет офіційні програми І тут ми бачимо кричущу несправедливість – за цей додатковий пакет потрібно платити 4 руб./добу. Причому деякі інші оператори надають доступ до соціальних мереж, месенджерів та інших сервісів безлімітно та без доплат. Крім того, на тарифі «Всі 2» від Білайна відсутній безлімітний доступ до двох популярних месенджерів – це WhatsApp та Viber, що виглядає досить дивно.

Голосовий зв'язок та SMS

Продовжуємо розглядати вартість тарифу Білайн «Всі 2» та переходимо до розцінок на голосовий зв'язок та SMS/MMS. Абонентська плата на тарифі становить 550 руб./міс. За цю вартість ми отримуємо 400 хвилин на місцеві дзвінки, а також номери Білайн по всій Росії.Після того, як закінчаться хвилини з основного пакета, включиться внутрішньомережевий безліміт, а дзвінки за іншими напрямками будуть оплачуватись окремо. Наприклад, дзвінки на всі місцеві виклики тарифікуються по 2 руб./хв, а міжмісто коштує 5 руб./хв.

На відміну від Мегафона, Білайн досяг успіху в тому, що на його тарифах присутні SMS-пакети. Є він і на тарифному плані «Всі 2» - тут надаються цілих 500 SMS, доступних для відправки на номери будь-яких місцевих операторів що вже великий плюс. Відправлення текстових повідомлень понад пакет коштує по 1, 5 руб. / Шт, аналогічною вартістю мають SMS по Росії. За відправку SMS за кордон потрібно заплатити 5, 5 руб.

Міжнародний зв'язок

Давайте подивимося, скільки коштуватимуть міжнародні дзвінки на тарифі «Всі 2» від Білайна:

  • На номери українських операторів, а також у Грузію та Україну – вартість дзвінка становитиме 30 руб./хв;
  • На номери Китаю та В'єтнаму – 50 руб./хв;
  • На номери Канади, Туреччини, Європи та США – 50 руб./хв.

Якщо потрібно зателефонувати в будь-яку іншу країну світу, то такий дзвінок обійдеться вам у 80 руб./хв.

Як підключити тариф Білайн «Всі 2»

Відгуки про новий тарифний план говорять про те, що оператор не дав безлімітного доступу до месенджерів. Це може пояснюватися тим, що міжнародні виклики приносять йому більше прибутку, ніж майже безкоштовні дзвінки через той самий WhatsApp або Viber. Для того, щоб перейти на тариф Білайну «Всі 2» та почати користуватися включеними послугами, необхідно скористатися одним із наведених нижче інструментів:

  • Зателефонувати на безкоштовний номер 0674000222;
  • Зателефонувати на номер голосового порталу 0850 та вибрати потрібний тариф із голосового меню;
  • Зайти до «Особистого кабінету» та виконати перехід через нього.

Якщо ви боїтеся помилитися у своїх діях, заповніть заяву на перехід у найближчому офісі обслуговування Вартість змін тарифу становить 100 рублів. Виняток становлять випадки, коли з моменту останнього переходу пройшло більше 30 днів – у цьому випадку він буде безкоштовним.