Тариф Білайн «Всі 3»: як підключити

Anonim

Коли у тарифних планах оператора Білайн відбуваються зміни, у абонентів з'являється можливість скористатися новітніми, вигіднішими пропозиціями. Хтось цієї новизни не в захваті, а комусь вона подобається. Складаючи опис тарифу Білайн «Всі 3», ми постаралися розглянути всі його плюси, не забуваючи про явні мінуси. Ознайомившись із нашим оглядом, ви зможете зробити висновок, чи потрібен вам цей тарифний план та пропоновані їм широкі можливості.

Інтернет-пакети на тарифі «Всі 3»

Безлімітний інтернет без обмежень щодо швидкості та трафіку в мобільних мережах практично не зустрічається.І якщо раніше в Білайні працювали цікаві післяплатні тарифи, то сьогодні їх просто немає. Зазнала змін і лінійка «Все!» – тепер вона містить оновлені тарифні плани. Безлімітний інтернет у них, як і раніше, відсутній, натомість є додаткові пакети трафіку для соціальних мереж, месенджерів та музичних сервісів

Шаманство з трафіком реалізовано у нових тарифних планах не просто так. Оператор провів аналіз абонентських дій і з'ясував, що більшість часу люди проводять у вищезгаданих сервісах – пишуть повідомлення, переглядають нескінченні стрічки, слухають музичні треки. Тому Білайн запровадив на своїх нових тарифних планах додатковий трафік. На тарифі «Всі 3» їх вийшло два:

  • Основний пакет – його розмір становить 10 Гб. Цей трафік може бути витрачений на серфінг, завантаження невеликих файлів, роботу з електронною поштою та інші цілі;
  • Додатковий пакет – надається в рамках опції «можноВСЕ» і включає безліміт.

У перевагах криються недоліки:

  • Немає можливості розширення – наприклад, той же Мегафон пропонує безліч додаткових опцій;
  • Відсутній безлімітний доступ до месенджерів WhatsApp та Viber – абсолютно всі інші оператори пропонують безліміт до цих сервісів;
  • Перегляд відеороликів у соцмережах витрачає основний трафік, а не додатковий.

Таким чином, тариф «Всі 3» від Білайна дещо програє у своїх можливостях тарифним планам від конкурентів.

Додатковий трафік виділяється на соціальні мережі Instagram, Twitter, Facebook, Однокласники та Вконтакте, а також на непопулярний у Росії месенджер Facebook.Messenger. Також з ним працюють музичні сервіси Музика Вконтакте, Zvooq та Яндекс.Музика. Головна умова для витрачання додаткового трафіку – обов'язкове використання офіційних мобільних додатківВ іншому випадку буде витрачатися основний пакет.

Дзвінки та SMS

Продовжуємо розглядати вартість тарифу «Всі 3» від Білайн і заглиблюємося в розцінки на дзвінки та повідомлення. Повідомимо відразу, що абонентська плата на цьому тарифному плані становить 900 руб./міс. За ці гроші абоненти отримують 1200 хвилин зв'язку – ці хвилини можуть бути витрачені на будь-які напрямки по Росії, а не тільки на місцеві дзвінки Як тільки пакет хвилин на тарифі «Всі 3» від Білайна закінчиться, запуститься похвилинна тарифікація - будь-який дзвінок за місцем і по Росії буде коштувати 2 руб./хв.

Також можливий запуск вигіднішої послуги «Автородіння хвилин», що пропонує пакети по 50 хвилин вартість 50 рублів кожен. Так дзвінки по всій країні вийдуть вигіднішими. Для того щоб вимкнути «Автопородження хвилин» (послуга підключена за замовчуванням), необхідно зателефонувати на номер 06740921.

На тарифі «Всі 3» від Білайна доступні не лише хвилини, а й текстові повідомлення – абонентам пропонуються 500 SMS/міс., причому на будь-які російські номери. Після вичерпання пакета вартість одного повідомлення по всій Росії становитиме 1,5 рубля. Вихідні MMS тарифікуються по 9, 95 руб./шт.

Міжнародні виклики

Дзвінки в країни СНД на тарифі «Всі 3» від Білайну тарифікуються відповідно до послуги «Ласкаво просимо на Все». Вона підключена в автоматичному режимі і додатково не тарифікується Завдяки їй дзвінки до країн СНД коштуватимуть від 1, 9 руб./хв і вище. Найдешевший напрямок – Узбекистан, куди виклики тарифікуються по 1, 9 руб./хв. Дзвінки на Україну на номери «Київстар», Киргизстан, а також на номери Білайн Казахстану та Вірменії коштують по 3 руб./хв. Інші напрями тарифікуються дорожче.

Як підключити тариф Білайну «Всі 3»

Відгуки про новий тарифний план підтверджують наші висновки про певний дисбаланс в інтернет-пакетах, якщо порівнювати з пропозиціями конкурентів. Проте загальні умови обслуговування є привабливими. Перейти на тариф Білайну «Всі 3» можна такими способами:

  • Зателефонувавши на безкоштовний номер 0850 та обравши потрібний тарифний план у голосовому меню;
  • Скориставшись «Особистим кабінетом»;
  • Заглянувши з паспортом до найближчого офісу оператора;
  • Через мобільний додаток «Мій Білайн».

Зміна тарифу безкоштовна за умови, що протягом останніх 30 діб ви не змінювали свій тарифний план. Для того, щоб вимкнути тариф Білайну «Всі 3», виберіть будь-який інший тарифний план і перейдіть на нього одним із описаних вище способів.