Особистий кабінет Теле2 - реєстрація

Anonim

Самостійне управління своїм номером – це чудова можливість обійтися без допомоги фахівців служби підтримки та офісів обслуговування абонентів. Для цього кожен мобільний оператор має можливість створити особистий кабінет, за допомогою якого можна керувати підключенням та відключенням послуг, вибирати тарифні плани, замовляти деталізацію та виконувати інші операції.

Тут же ви можете побачити свій поточний тарифний план. Особистий кабінет Теле2 створений саме для цього.

Він гранично зручний і може похвалитися відмінним функціоналом. Якщо у абонента виникли проблеми з тарифікацією, він може з легкістю замовити деталізацію дзвінків, яка допоможе визначити проблему з незрозумілими списаннями коштів.

Аналогічним чином можна розібратися з підключеними послугами та опціями, наприклад дізнатися і при необхідності вимкнути платні передплати на Теле2. Сервіс доступний для абонентів будь-яких тарифних планів, а доступ до кабінету можна отримати з будь-якого комп'ютера, підключеного до всесвітньої мережі. За користування особистим кабінетом абонентська плата не стягується – сервіс безкоштовний всім абонентам.

Як зареєструватися

Для того щоб отримати доступ до системи самообслуговування, необхідно пройти реєстрацію Абоненту потрібно пройти у відповідний розділ на сайті оператора, вибрати пункт «За номеру та паролю», натиснути на посилання «Згадати чи отримати пароль» та ввести у форму свій номер телефонуЧерез кілька хвилин на нього прийде пароль у вигляді SMS, що входить.

На цьому процес реєстрації можна вважати закінченим. Пароль прийде у вигляді SMS на вказаний номер. Також можливий вхід без реєстрації - для цього необхідно зайти на сторінку ЛК, ввести свій номер, дочекатися появи повідомлення та відповісти на нього - відбудеться автоматичний вхід до ЛК без пароля.

Як увійти

Для того щоб виконати вхід до особистого кабінету Теле2, необхідно знайти на сайті оператора відповідне посилання, або пройти за адресою login.tele2.ru, де потрібно буде ввести логін та пароль. Як логіна використовується номер телефону абонента. Якщо ви не пам'ятаєте свій номер і не можете увійти в особистий кабінет Теле2, то прочитайте, як дізнатися свій номер телефону легко і просто тут.

Як користуватися

Особистий кабінет від Теле2 продуманий так, щоб не доставляти абонентам зайвих складнощів. Якщо в сервісах від інших операторів можна запросто заблукати, то в Теле2 все дуже і дуже просто.

Авторизувавшись у «Особистому кабінеті», абонент побачить свої персональні дані, баланс особового рахунку, кількість підключених послуг та витрати за поточний місяць. Тут же розташовується пункт поповнення балансу, натиснувши на який, абонент зможе швидко поповнити свій рахунок, наприклад, за допомогою банківських карток VISA та MasterCard.

Окрім цього, на стартовій сторінці «Особистого кабінету» є інформація про тарифний план та про підключені до номера послуги, однією з яких часто надається послуга «Чорний список» Теле2. Тут абонент зможе побачити кнопки управління тарифами та послугами – зміна тарифів і підключення/відключення послуг відбувається буквально одним-двома клацаннями миші.

На стартовій сторінці є посилання «Витрати». Пройшовши за посиланням «про витрати», абонент зможе замовити деталізацію дзвінків, SMS та інших послуг зв'язку, а також переглянути зведену інформацію щодо своїх витрат. Якщо на рахунку недостатньо коштів, то через особистий кабінет можна активувати обіцяний платіж

Таким чином, розібратися з пристроєм ЛК зможе навіть дитина. Тут все легко і просто – не придумаєш легше. Після завершення роботи з сервісом необхідно натиснути на посилання «Вийти». На цьому робочий сеанс буде завершено.

Корпоративний особистий кабінет

Цей сервіс працює і для корпоративних клієнтів. Посилання на нього розміщується у розділі «Бізнес-клієнтам» Для реєстрації в корпоративному «Особистому кабінеті» Теле2 необхідно заповнити просту форму У ній вказується регіон реєстрації абонента, номер телефону та PUK-код, які вказані у документах до SIM-картки.

Для отримання додаткової інформації слід зателефонувати за номером 636 Також для реєстрації в системі може знадобитися написання заяви Що дозволяє робити корпоративний ЛК? Тут можна отримати інформацію про баланс, виконати зміну тарифного плану, підключити або вимкнути будь-які послуги, замовляти документи та рахунок-фактури, формувати групи абонентів та керувати ними. Тобто функціонал приблизно такий самий, як і у звичайного «Особистого кабінету». Доступ до системи не тарифікується

Як видалити особистий кабінет

Для того щоб видалити особистий кабінет Теле2, необхідно розірвати договір про надання послуг зв'язку. Тобто припинити користуватися телефонним номером Теле2. Якщо сервіс абоненту не потрібен, слід просто встановити на нього складний пароль і не користуватися ним.