Тариф Білайн «Все за 1800 + роумінг»: як підключити

Anonim

Перед нами неймовірно цікавий тарифний план, створений не тільки для найактивніших абонентів, а й для тих, хто хоче залишатися онлайн навіть за кордоном. Складаючи опис тарифу Білайн «Все за 1800+ роумінг», ми зробили все можливе, щоб повністю описати цю унікальну пропозицію. Причому воно не вимагатиме від вас диких витрат – все гранично доступне та порівняно дешево. Давайте глянемо, що є даний тарифний план.

Базове наповнення тарифного плану

Недавні зміни у тарифній політиці Білайна призвели до повної переробки всіх тарифів з лінійки «Все».Там з'явилися пакети додаткового трафіку, змінилися деякі умови обслуговування. З одного боку, може здатися, що стало цікавішим, а з іншого боку, цікавішим стало лише у прямих конкурентів. Разом з оновленими тарифними планами з'явився тариф «Все за 1800+роумінг».

Ця пропозиція знадобиться:

  • Любителям подорожувати Росією;
  • Мандрівникам по далеких країнах;
  • Особам, які часто виїжджають до країн СНД;
  • Командировочним, змушеним часто відвідувати чужі країни;
  • Простим людям, які потребують великих пакетів хвилин.

Хвилини на тарифі «Все за 1800 + роумінг» від Білайна дійсно є, також тут представлений трафік. Щоправда, не безлімітний, але на це вже можна не сподіватися. Але й того, що є, більш ніж достатньо.Давайте подивимося, що входить до абонентської плати, що становить 60 руб./добу:

  • 3000 хвилин будь-яких дзвінків по Росії - телефонуйте куди завгодно, наприклад, по Москві, Краснодар, Новосибірськ або Владивосток;
  • 3000 SMS – відправляйте їх не тільки за місцем, але й по всій країні. Такої кількості вистачить навіть для найбільшого і активного спілкування;
  • 15 Гб трафіку – достатньо для будь-яких цілей, наприклад, на роботу з електронною поштою, серфінг сайтів та оновлення мобільних додатків.

Погодьтеся, непогане наповнення для невеликої абонентської плати.

Як тільки базовий пакет із 3000 хвилин на тарифі «Все за 1800 + роумінг» від Білайна закінчиться, дзвінки тарифікуватимуться на похвилинній основі. Вартість однієї хвилини на місцеві номери становитиме 1, 6 руб./хв, на номери інших російських операторів - 3 руб./хв. Якщо ж закінчаться повідомлення, то відправка одного SMS за місцем обійдеться в 1, 6 руб.

Але і це ще не все – для більш вигідного спілкування ви можете скористатися послугою «Автопородження хвилин». Вона надасть додаткові пакети обсягом 50 хвилин вартістю 50 рублів кожен. Разом вартість однієї хвилини складе всього 1 рубль - Ці хвилини дійсні для здійснення дзвінків по всій території РосіїПослуга підключається автоматично кожному абоненту та активується самостійно.

Інтернет-пакети на тарифі «Все за 1800 + роумінг»

На жаль, на даному тарифному плані представлено лише основний пакет трафіку. Жодних додаткових пакетів, які дають змогу отримати додатковий трафік на соціальні мережі, тут немає. Але і це не біда - 15 Гб вистачить на різні потреби. Якщо ж трафік закінчиться, підключиться послуга «Автопородження швидкості». Вона надасть додаткові пакети обсягом 70 Мб вартість 20 рублів кожен.Фактично послуга пропонується абонентам нав'язаної, що неодмінно викликає гори обурення.

Якщо вам не потрібен додатковий трафік, відмовтеся від послуги – зателефонуйте на номер 0674717780 або наберіть USSD-команду 115230. Але в цьому випадку доступ до Інтернету після вичерпання основного пакета буде припинено. Наберіть 11523 або зателефонуйте за номером 067471778, якщо ви захочете продовжити трафік.

Роумінг по Росії та світу

Наступна тема – це тарифікація в поїздах Росією. Тут все прозоро, оскільки тариф «Все за 1800+роумінг» від Білайна передбачає збереження домашніх розцінок та пакетів у внутрішньоросійському роумінгу. Виняток становлять поїздки до Криму, де діє окрема похвилинна тарифікація та не діють включені пакети. Міжнародний роумінг надається на стандартних для Білайна умовах.

Але є одна важлива особливість - надається тарифом «Все за 1800 + роумінг» інтернет-трафік діятиме не тільки в Росії, а й в інших країнах До їхнього списку увійшли країни СНД, а також Великобританія, Іспанія, Італія, Чехія, Естонія, Хорватія, Японія, Ізраїль, Нова Зеландія, Фінляндія, Австрія, Малайзія, Південна Корея та багато інших країн (їх загальна кількість становить близько 90 шт.) . Щоправда, швидкість доступу буде обмежена на позначці 128 кбіт/сек.

Як підключити тариф Білайну «Все за 1800 + роумінг»

Ми проаналізували висновки та дізналися, що абоненти лаються на якість інтернету. Але це не показник – тут слід розслідувати кожен випадок, щоб виявити реальну причину відсутності нормального зв'язку. До того ж багато людей схильні робити з мухи слона і вигадувати проблеми на лету.

Слід розуміти, що швидкість обмежена до 128 кбіт/сек, але цього достатньо для серфінгу зі стисненням трафіку та на обмін повідомленнями в месенджерах та соціальних мережах . Перейти на тариф «Все за 1800 + роумінг» простіше:

  • Візьміть до рук телефон і зателефонуйте за номером 0674002017;
  • Скористайтеся «Особистим кабінетом»;
  • Зверніться до найближчого офісу обслуговування, і не забудьте взяти з собою паспорт.

Вимкнути тариф Білайну «Все за 1800 + роумінг», якщо він став непотрібним, ще простіше – виберіть відповідний тарифний план та виконайте перехід за допомогою «Особистого кабінету», номера 0850 (перехід на лінійку «Всі») або через найближчий офіс.