Тариф Білайн «Все 1»: як підключити

Anonim

У цьому огляді ми пропонуємо до вашої уваги детальний опис тарифу Білайн «Всі 1». Він є молодшою ​​пропозицією в оновленій лінійці «Все» і включає обмежений набір послуг. Його ключова особливість полягає в тому, що він вміщує малоактивну аудиторію користувачів. Але таких абонентів дуже багато, тому ця пропозиція є дуже актуальною.

Абонентська плата, дзвінки та SMS

Починаємо опис тарифу «Всі 1» з опису традиційних послуг зв'язку – це телефонія та SMS. Поданий тарифний план є новим, він був створений у рамках оновленої у 2017 році лінійки «Все».Він наймолодший, у зв'язку з чим його наповнення слабке. Зате він стане в нагоді малокомунікабельним абонентам, які рідко витягують з кишені смартфон або телефон.

Тариф пропонує обмежену кількість послуг, про що розповість наш детальний огляд. Щомісячна вартість тарифу Білайн «Всі 1» складає 350 рублів - такий розмір абонентської плати. За ці гроші абоненти одержують 300 хв./міс. для дзвінків на місцеві номери та телефони Білайн по всій Росії.

Виходить, що в день можна проговорити не більше 10 хвилин Якщо ви здійснюєте дзвінки не надто часто, то цей тарифний план для вас. Після вичерпання пакета включається внутрішньомережева безлімітка – можна сміливо дзвонити на номери Білайн по всій країні. Дзвінки на місцеві телефони тарифікуватимуться по 2 руб./хв, міжмісто – 5 руб./хв.

Любителів відправляти SMS-повідомлення чекає на розчарування – жодних пакетів SMS на борту тарифу «Всі 1» від Білайна немає.Відправку повідомлень доведеться оплачувати окремо Вартість одного повідомлення по Росії становить 1, 5 руб., На міжнародні номери - 5, 5 руб. Відправка MMS по Росії коштує 9, 95 руб. – така дорожнеча пов'язана з відсутністю затребуваності на мультимедійні повідомлення, які витіснені месенджерами.

Міжнародний зв'язок

Зміни в тарифній лінійці «Всі» призвели до того, що кожен тариф, що входить до неї, тепер включає послугу «Ласкаво просимо на Все». Вона робить хвилини міжнародного зв'язку більш вигідними, причому без додаткової абонентської плати.

Дешевше обійдуться дзвінки в Узбекистан - вони тарифікуються по 1, 9 руб./хв. Виклики на номери «Київстар» в Україні коштують 3 руб./хв, стільки ж коштують дзвінки на номери Білайн Вірменії, Грузії, Киргизстану та Казахстану, інші номери Киргизстану, а також номери Китаю. Інші міжнародні виклики коштують від 8 до 30 руб./хв.

Найдорожче обходяться дзвінки до Білорусі – саме вони й коштують ті самі 30 руб./хв, утримуючи лідерство з дорожнечі. Хвилини за іншими міжнародними напрямками на тарифі «Всі 1» від Білайна тарифікуються відповідно до стандартних Білайнівських розцінок.

У внутрішньоросійському роумінгу

Звертаємо вашу увагу, що тариф «Всі 1» від Білайна підходить для подорожей країною. Виклики всередині мережі у внутрішньоросійському роумінгу не тарифікуються, міжмісто коштує 5 руб./хв, а всі вхідні безкоштовні - досить непогані умови обслуговування. А ось мобільний інтернет доступний тільки в регіоні підключення - в Москві та Московській області.

Пакети інтернету

На жаль, тариф «Всі 1» від Білайна не може запропонувати нам будь-які цікаві умови доступу до всесвітнього павутиння. Безлімітний інтернет тут відсутній, додаткового трафіку для соцмереж немає.У цьому плані виграє навіть наймолодший тариф із лінійки Мегафону «Включайся!», але Білайн у цій гонці програє. Абонентам доступний лише 1 Гб трафіку І цей трафік може бути використаний на будь-які цілі.

Як підключити тариф Білайну «Всі 1»

Відгуки абонентів про новий тариф поки що рідкісні. А ті, що є, вказують на нестачу інтернет-трафіку та відсутність SMS. Тарифний план справді вийшов слабким, оператор має чому повчитися у своїх конкурентів. Якщо ви все-таки хочете перейти на тариф Білайну «Всі 1», ви можете зробити це такими способами:

  • Написавши заяву на перехід в офісі оператора – мабуть, найважчий шлях до реалізації свого бажання;
  • Зателефонувавши за номером 0850 та вибравши потрібний пункт у голосовому меню;
  • Скориставшись «Особистим кабінетом» або додатком «Мій Білайн».

Найпростішими є останні два варіанти. Перехід не тарифікується, але тільки в тому випадку, якщо за минулі 30 днів ви жодного разу не змінювали свій тариф . В іншому випадку вартість переходу складе 100 рублів.