Все про переадресацію дзвінків та смс на Tele2

Anonim

Такою послугою, як переадресація викликів, користується обмежене коло осіб. Багато хто просто не розуміє, який толк від подібної послуги і яку користь вона може принести. Цікавою особливістю настройки є те, що вона надається безкоштовно. За її використання не передбачено абонентську плату, а для її налаштування не потрібно відвідувати офіс оператора зв'язку. Те саме можна сказати про переадресацію від Tele2 – дана послуга доступна і у цього оператора. Існує ще й така цікава штука, як голосова пошта, яка дозволяє не пропускати важливі дзвінки і отримувати інформацію про абонентів.

Переадресація дзвінків на Теле2

Переклад дзвінків у Теле 2 поділяється на кілька основних типів

  • За недоступністю;
  • За відсутністю відповіді абонента;
  • За зайнятістю номера;
  • Безумовна.

У перших трьох випадках визначено умови, за яких відбувається переадресація дзвінків на Tele2. Останній різновид переадресовує голосові дзвінки в будь-якому випадку, незалежно від стану телефону (доступний або недоступний, увімкнено телефон або вимкнено). Послуга переадресації потрібна тоді, коли абоненту необхідно перевести всі вхідні дзвінки на інший номер. Причому номер, на який здійснюється переклад дзвінка, може належати як стільниковим, так і мережам операторів фіксованого зв'язку.

Також можна вказати переадресацію на закордонні номери. Іноді переклад дзвінка Теле2 допомагає економити грошіЯкщо абонент часто відвідує якусь країну ближнього зарубіжжя, він може, перебуваючи в Росії, перевстановити переведення дзвінка на свій закордонний номер, внаслідок чого він отримує економію на вхідних дзвінках у роумінгу, оскільки всі виклики приходять за кордон. Що стосується номера Теле2, що залишається в домашньому регіоні, то до нього підключається тариф, що передбачає знижену вартість дзвінків до країн ближнього зарубіжжя.

Ще одна перевага наведеної опції – маючи резервний телефонний номер, підключений до іншої мережі, абонент завжди зможе отримати вхідний дзвінок, навіть якщо його смартфон Теле2 вийде за межі зони доступу мережі. Тарифікація опції здійснюється відповідно до тарифного плану абонента, враховується вартість вихідних дзвінків на той чи інший напрямок.

Переадресація смс на Теле2

Така незвичайна послуга, як переадресація SMS на Теле 2, доступна для підключення лише в деяких регіонах, оскільки спочатку вона не була закладена у функціонал стільникових мереж.Крім того, затребуваність цієї послуги залишається надзвичайно низькою. Саме тому про наявність послуги слід дізнаватись у регіональних представництвах Tele2. Найбільшою популярністю користується послуга автовідповідач, що є голосовою поштовою скринькою.

Як підключити

Встановити переадресацію на Теле2 можна двома способами – за допомогою меню телефону, або за допомогою USSD-команд. Перший спосіб передбачає встановлення за допомогою меню налаштування дзвінків. Для цього тут вибирається відповідний вид послуги, після чого вводиться номер телефону, на який будуть переведені дзвінки. Вказівка ​​номера має починатися з «+7».

Перелік USSD-команд для встановлення перекладів дзвінків:

  • Безумовна - 21number;
  • За недоступністю - 62number;
  • За відсутністю відповіді - 61number;
  • За зайнятістю номера - 67number.

де number - номер телефону на який здійснюється переклад виклику.

Телефон, на який переадресовується виклик, повинен починатися з «+7».

Як відключити

Для відключення послуги перекладу дзвінків використовуються такі команди:

  • 21 для відключення безумовної переадресації;
  • 62 для відключення переадресації через недоступність;
  • 61 для відключення переадресації за відсутністю відповіді;
  • 67 для відключення переадресації за зайнятістю телефону.

Відключення всіх видів перекладу голосових викликів здійснюється за допомогою USSD 002. Вимкнення переадресації SMS здійснюється за допомогою команди 2860.