Тариф «Гігабайт» від Білайн: опис

Anonim

Білайн поступово відключає застарілі опції, замінюючи їх новими, вигіднішими для абонентів пропозиціями. Така тенденція спостерігається у всіх російських операторів. Але новинки, що з'являються, цілком гідні обговорення. У цьому огляді ми розглянемо тариф "Гігабайт" від Білайн. Він створений для найбільш економних користувачів і вигідний для мандрівників Росією.

Для кого створено тариф

З однієї тільки назви випливає те, що тарифний план «Гігабайт» створювався спеціально для інтернету. Але на ньому доступний і голосовий зв'язок – не найдешевший, але й не дуже дорогий. Тариф створений для найбільш економних абонентів Білайна, які не потребують великих обсягів трафіку. Але у 2017 році ці цікаві інтернет-опції вирушили до архіву (але ще працюють у деяких регіонах).

Після закриття опцій виявилося, що невеликі пакети трафіку присутні виключно на тарифах лінійки «Все!». Але там доводилося переплачувати за пакети хвилин, а це потрібно не всім. Що стосується тарифних планів для планшетів та смартфонів, то там пропонуються надто великі пакети інтернет-трафіку.

тариф «Гігабайт», що з'явився на світ, миттєво вирішив проблему абонентів, які не потребують великих інтернет-пакетів. Він включає всього 1 Гб трафіку на максимальній швидкості. Просто один гігабайт та нічого зайвого. Тарифний план підходить для будь-яких пристроїв, телефони, смартфони, планшети або модеми.

Наповнення тарифного плану

Складемо короткий опис нового тарифу «Гігабайт» від Білайна. Ось його ключові особливості:

  • Абонентська плата – відсутня.
  • Вартість 1 Гб інтернет-трафіку – 100 рублів.
  • Вартість дзвінків по Москві та Московській області – 2 руб/хв.
  • Междгород – за базовими розцінками Білайна.
  • Відправка SMS по регіону – 2 руб/шт.
  • Відправка SMS по Росії – 5 руб/шт.
  • Відправка MMS по Росії - 6, 6 руб/шт.

Виділений пакет трафіку доступний протягом місяця. Як тільки він закінчиться, а мережа зафіксує підключення до інтернету, абоненту буде надано ще один гігабайт - його вартість становитиме 100 рублів. Якщо ж після закінчення місяця з дня надання попереднього пакета абонент не вийде в інтернет, активація нового пакета не відбудеться.

Гігабайти від Білайна можна витрачати хоч щодня – на тарифі автоматично активуватимуться все нові та нові пакети. Жодних обмежень на їхню кількість немає, що вже є великим плюсом. А для навігаторів та картографічних сервісів доступне підключення послуги «Безлімітні карти» – відмінне рішення для мандрівників за 3 руб/добу. До речі, географія дії тарифу від Білайн – вся Росія.

Підключення та відключення тарифу

Щоб підключити тариф «Гігабайт» від Білайна, необхідно зателефонувати на безкоштовний сервісний номер 0674100512. Перехід буде безкоштовним, але тільки в тому випадку, якщо за останні 30 днів абонент жодного разу не змінював свій тарифний план. Інакше вартість переходу становитиме 100 рублів. Також доступне придбання нових SIM-карток із тарифом «Гігабайт» від Білайна – зверніться до найближчого офісу.

Щоб відключити тариф «Гігабайт», просто оберіть будь-який інший тарифний план від Білайна ви виконаєте перехід. Найпростіше працювати зі своїм номером через особистий кабінет або рівноцінний мобільний додаток «Мій Білайн».