Як перевести гроші з Мотива на Білайн і назад

Anonim
Мотив є одним з невеликих операторів стільникового зв'язку, що працює тільки в декількох регіонах. Але він пропонує своїм клієнтам безліч сучасних послуг, у тому числі фінансових. Наприклад, тут працює гаманець, що дозволяє оплачувати різні товари та послуги. У цьому огляді ми розглянемо, як перевести гроші з Мотива на Білайн та назад. До уваги читачів будуть представлені дві докладні інструкції.

Переказ грошей з Мотива на Білайн

Оператор Мотив не входить до найбільших операторів стільникового зв'язку в Росії. Він працює всього у чотирьох регіонах:

  • Екатеринбург і Свердловська область;
  • Ямало-Ненецький автономний округ;
  • Ханти-Мансійський автономний округ;
  • Курганська область.

Зона покриття не найбільша, зате кістяк абонентів досить пристойний. Тут працюють кілька тарифних планів, у тому числі для інтернету. І в цьому абонентам Мотива пощастило найбільше – деякі тарифні плани пропонують до 100 Гб мобільного інтернету, що майже одно безліміту.

Перевести гроші з Мотива на Білайн допоможе фірмовий гаманець PAYJET. Цей сервіс був створений спільно з банком УралФінанс і доступний для всіх абонентів оператора. Він дозволяє оплачувати штрафи ДІБДР, мобільний зв'язок, послуги інтернет-провайдерів, комунальні послуги, транспортні послуги та багато іншого. Одним словом, це повноцінний електронний гаманець із потужним функціоналом.

Для того щоб переказати гроші з Мотива на Білайн необхідно пройти процедуру реєстрації на офіційному сайті гаманця PAYJET Реєстрація здійснюється шляхом вказівки номера телефону та пароля з наступним підтвердженням своїх намірів через SMS. Далі необхідно створити гаманець – вони поділяються на три типи:

  • З прив'язкою до номера Мотива;
  • З прив'язкою до банківського вкладу;
  • З прив'язкою до банківської картки.

Вибираємо перший варіант - тепер баланс гаманця дорівнює балансу мобільного номера, можна спробувати переказати гроші на Білайн. Для переказу коштів необхідно зайти до платіжного каталогу, обрати пункт оплати мобільного зв'язку, обрати оператора Білайн, вказати номер телефону та підтвердити свої наміри. За кілька секунд гроші надійдуть на вказаний номер. Максимальна сума одного платежу в PAYJET становить 15 тис.рублів, місячний ліміт – 40 тис. рублів Для збільшення лімітів слід пройти персоніфікацію за паспортними даними.

Переказ грошей з Білайна на Мотив

Давайте розберемося, як перевести гроші на Мотив з Білайна - тобто, у зворотному напрямку. Для цього необхідно відвідати сайт оператора та вибрати пункт «Оплата та фінанси – Оплата послуг». Саме тут знаходиться платіжний сервіс, що дозволяє оплачувати мобільний зв'язок від інших операторів. Щоб переказати гроші, виконайте такі дії:

  • На сторінці, що відкрилася, виберіть пункт «Мобільний телефон»;
  • Клацніть мишею по логотипу Мотива;
  • Вкажіть номер телефону одержувача та виберіть оплату з рахунку телефону Білайн;
  • Вкажіть свій номер для списання грошей.

Далі впишіть суму та підтвердіть свої наміри. Комісія складе 7, 95% + 10 рублів.