Як з Білайну переказати гроші на Йоту

Anonim

У Білайна настільки багато послуг, що в їхньому призначенні можна заплутатися. Особливим попитом користуються послуги фінансового характеру. Вони дозволяють надіслати кошти на рахунок іншого абонента, запросити невеликий кредит чи сплатити будь-які товари чи послуги. У цьому огляді ми розглянемо, як перевести гроші з Білайна на Йоту, скориставшись відповідними фінансовими можливостями.

Способи поповнення рахунку без комісії

Ми вже писали про те, як переказати гроші з номерів МТС на номері Yota. Тоді ми побачили, що комісія становить 9, 5%. Також ми розглянули більш економні способи переказу коштів. Проте, за такі переклади комісія стягується практично завжди, причому у всіх російських стільникових операторів. Аналогічний функціонал з відправки грошей є й у Білайн. Але він також передбачає комісію.

Ми обов'язково розповімо, як перевести гроші з Білайна на Yota, але перед цим розглянемо найпопулярніші способи поповнення рахунку без комісії:

  • Через офіційні офіси оператора Yota – тут завжди можна зарахувати ту чи іншу суму через касу чи термінали;
  • В офісах партнерських салонів – у них працюють каси та термінали, причому найчастіше платежі приймаються без комісії;
  • Через банківські термінали та банкомати – скориставшись банківською карткою, ви зможете переказати гроші на Йоту без комісії;
  • Через онлайн-банкінги – переказуйте гроші абонентам Йота, не виходячи з дому або не залишаючи офісу.

Платежні термінали, що стоять у магазинах та на вулицях, ми рекомендувати не будемо – у більшості випадків там передбачена комісія, причому досить вагома (деякі термінальні мережі стягують до 10% з кожного платежу).

Переказ грошей з Білайна

Можливістю перевести гроші з телефону на телефон нікого не здивуєш - такий функціонал з'явився в стільникових мережах досить давно. Наприклад, щоб зробити таку операцію всередині мережі Білайн, через телефон, необхідно скористатися USSD-командою 145номерсума. Один такий платіж коштує 15 рублів, а максимальна сума всіх переказів за добу складає всього 400 рублів.

Послуга, що дозволяє переказати гроші з Білайна на Білайн, називається «Мобільний переказ». Але для вирішення нашого завдання вона не підходить, тому що вона працює лише всередині мережі. Тому ми скористаємось функціоналом з оплати послуг на сайті оператора – для цього тут представлений цілий каталог послуг з можливістю їхньої оплати за допомогою балансу мобільного телефону.Робиться це так:

  • Пройдіть до розділу «Оплата та фінанси – Оплата послуг»;
  • У каталозі, що відкрився, виберіть пункт «Мобільний зв'язок»;
  • На наступній сторінці клацніть на логотип Йота.

Тепер вкажіть у формі номер телефону одержувача та номер телефону відправника.

Логін та пароль від особистого кабінету нам не знадобляться – ми зможемо перекинути гроші з Білайна на Йоту без них. Замість пароля тут використається система SMS-підтверджень. Як тільки ви вкажете всі необхідні дані, платіжний сервіс перевірить активність номера одержувача та відправить SMS із кодом на телефон відправника.

Перевести гроші з Білайна на Йоту з мобільника, з використанням USSD-команд, неможливо – з недавніх пір їх скасували, тому що при введенні команд не виключені помилки. абонентів підготовлено мобільну версію платіжного сервісу на офіційному сайті оператора. Процес переказу коштів тут проводиться у повній відповідності до вищеописаної інструкції.