Тариф Білайн «Все за 1800»: як підключити

Anonim

Велика абонентська плата на пакетних тарифах Білайна вказує на велику кількість включених хвилин. Такі тарифні плани використовуються активними абонентами, які часто здійснюють дзвінки та користуються SMS-спілкуванням. Вони широко потрібні серед ділових людей і тих, хто не може жити без зв'язку з друзями та близькими. Складаючи опис тарифу Білайн «Все за 1800», ми постаралися виявити всі позитивні риси цієї пропозиції – це допоможе вам зробити правильний вибір тарифного плану.

Вартість тарифу Білайн «Все за 1800»

Пакетні тарифні плани включають великі набори послуг за певну абонентську плату.Завдяки цьому знижується вартість однієї хвилини, повідомлення та мегабайта. До цієї категорії відноситься тариф "Все за 1800" від Білайна. Нещодавні зміни прибрали звідси безлімітний інтернет, тому пропозиція стала менш вигідною. Але включений обсяг трафіку здатний компенсувати цю неприємну звістку.

Представлений тарифний план є постоплатним. Абонентам надається певний ліміт, в рамках якого вони можуть користуватися послугами зв'язку Одночасно з цим відбувається нарахування абонентської плати. Цього місяця можна розмовляти, сидіти в інтернеті та надсилати повідомлення, а наступного доведеться сплатити виставлений рахунок. Тобто традиційного балансу тут немає.

Постоплатна система вигідна тим, кому ніколи стежити за своїм балансом – як правило, це ділові люди, зайняті роботою або власним бізнесом. Їм простіше оплачувати послуги раз на місяць, на підставі виставленого рахунку, а не поповнювати свій баланс у міру потреби.А ліміту, що надається, з лишком вистачить навіть на найсерйозніші витрати.

Абонентська плата та включені пакети

На тарифі «Все за 1800» від Білайна передбачена абонентська плата, що становить 1800 руб./міс. До неї вже включено 3300 хвилин дзвінків на будь-які телефони в країні – телефонуйте по межгороду стільки, скільки вам потрібно. Як тільки пакет хвилин буде вичерпано, встановиться така тарифікація:

  • На місцеві номери (Москва та МО) – 1, 6 руб./хв;
  • Межгород по всій країні – 3 руб./хв;
  • Всередині мережі Білайн по всій Росії – безкоштовно та безлімітно.

Внутрімережна безлімітка – це головна перевага даного тарифного плану. 3000 повідомлень щомісяця. І їх можна відправляти на будь-які мобільні телефони на всій території Росії.Якщо ж ви примудритеся вичерпати такий солідний пакет, відправка SMS на місцеві телефони буде коштувати 1, 6 руб./шт., А по Росії - 3 руб./шт.

Трафік – це те, що потрібно кожному сучасному абоненту. І тут Білайн дає нам цілих 30 Гб інтернет-трафіку на будь-які необхідні, від серфінгу до перегляду онлайн-ТВ. При необхідності його можна роздавати на інші пристрої без додаткової оплати. Щоправда, жодних додаткових пакетів тут немає, як це реалізовано на деяких інших тарифах Білайна з лінійки «Все».

Міжнародні виклики та роумінг

Ще однією перевагою тарифу «Все за 1800» від оператора Білайн є те, що він працює по всій території Росії.

Вхідні у внутрішньоросійському роумінгу безкоштовні, вихідні – за домашнім тарифом Інтернет доступний скрізь, крім найвіддаленіших регіонів, де діє помегабайтна тарифікація 9, 95 руб./Мб. Виклики в інші країни тарифікуються згідно з традиційною сіткою:

  • Країни СНД, а також Грузія та Україна – дзвінки за цим напрямком коштують 30 руб./хв;
  • Виклики на китайські, в'єтнамські, канадські, турецькі, європейські та американські номери коштують 50 руб./хв;
  • Весь решта світу – 80 руб./хв.

Для зниження розцінок на міжнародний зв'язок скористайтесь опціями «Моє зарубіжжя» та «Ласкаво просимо на ВСІ 2015».

Як підключити тариф Білайну «Все за 1800»

Відгуки про представлений тарифний план мають позитивне забарвлення. Абоненти у захваті про великі пакети хвилин, SMS та трафіку, його можуть порекомендувати 4 особи з 5. Перейти на тариф Білайну «Все за 1800» можна тільки в офісі оператора –

потрібний перехід на постоплатуЯкщо ви вже на постоплаті, загляньте в «Особистий кабінет».