Тариф «ВСЕМО 3» від Білайн: опис

Anonim

Тарифний план оператора Білайн «ВСЕМО 3» є третім у лінійці «ВСЕ». Він включає кілька значних пакетів послуг з порівняно невеликою абонентською платою. Пропозиція розрахована на абонентів середньої активності та підходить для подорожей Росією. Наш огляд розповість про наповнення тарифного плану та надасть детальну інформацію щодо вартості послуг понад виділені пакети. Також ми торкнемося особливостей цього тарифу.

Призначення тарифного плану та його опис

Тариф «ВСЕМО 3» від оператора Білайн створений спеціально для абонентів, які виявляють порівняно високу активність – це близько 700 Мб та 40 хвилин розмов на добу.Обсяги досить серйозні, особливо щодо трафіку. Адже сьогодні ми все частіше користуємося соціальними мережами та месенджерами. Причому крім текстового режиму ми здійснюємо інтернет-дзвінки та відправляємо друзям повідомлення у вигляді відеороликів.

Тарифний план «ВСЕМО 3» від Білайна підійде:

  • Студентам, які потребують регулярних дзвінків і великої кількості трафіку.
  • Активним інтернет-користувачам – крім основного пакета трафіку, на тарифі діють два безлімітні інтернет-пакети.
  • Мандрівникам – «ВСЕМО 3» підходить для подорожей Росією, оскільки зберігає домашню тарифікацію при переміщенні регіонами.
  • Діловим людям, які здійснюють невелику кількість дзвінків, але часто користуються мобільним інтернетом.

Непоганий тариф для широкої аудиторії – від учнів до підприємців.

Включені пакети послуг

Тарифний план «ВСЕМО 3» має перекіс у бік інтернету. Він включає 22 Гб трафіку загального призначення - він використовується для серфінгу, роботи з електронною поштою, перегляду відео на популярних відеохостингах. Також він задіюється під час обміну повідомленнями (у тому числі мультимедійними) через месенджери. На додаток до цього на тарифі «ВСЕМО 3» надається безлімітний трафік для популярних музичних сервісів та основних соціальних мереж. Цього більш ніж достатньо більшості абонентов.

Для розмов «ВСЕМО 3» надасть 1200 хвилин, що становить близько 40 хвилин на день. Цього достатньо для невеликої кількості дзвінків. Тим більше, що тут працюють два безліміти:

  • Всередині мережі по всій Росії - включається після вичерпання пакета з 1200 хвилин.
  • Всередині тарифної лінійки – доступний незалежно від основного пакету, діє навіть між регіонами.

Тобто, якщо два абоненти користуються тарифами з лінійки «ВСЕМО», вони спілкуються безкоштовно. Основний пакет хвилин при цьому не витрачається. Розмір абонентської плати становить 30 руб/добу.

Тарифний план «ВСЕМО 3» включає 300 SMS для витрачання всередині регіону (у нашому випадку це Москва та Московська область). У вік бурхливого розвитку месенджерів цього навіть багато, але деяким абонентам цей пакет необхідний.

Вартість понад пакет

Після вичерпання ввімкнених хвилин відбувається автоматичний запуск послуги «Автопородження швидкості». Вона надає пакети об'ємом 50 хвилин по 50 рублів кожен. Якщо послуга не потрібна, її можна вимкнути. У цьому випадку вартість місцевих дзвінків становитиме 2 руб/хв, вартість дзвінків по Росії – 5 руб/хв. Всередині мережі Білайн надається безліміт.

З інтернет-трафіком на Білайні все просто – при його вичерпанні запускається послуга «Автородження швидкості». Вона надає додатковий трафік по 150 рублів за кожні 5 Гб. Відключення послуги призводить до зниження швидкості до 64 кбіт/сек – вистачить хіба що на обмін повідомленнями в месенджерах.

Умови обслуговування в роумінгу

У поїздках по Росії абонентам Білайн доступні ті ж умови, що і в домашній мережі. Тут працюють пакети послуг та трафіку, всі вхідні дзвінки – безкоштовні. «ВСЕМО 3» підходять для подорожей у будь-які регіони, зберігаючи свою працездатність. При вичерпанні включеного пакета хвилин вартість викликів складе 5 руб/хв, усередині мережі Білайн – безкоштовно.

У національному роумінгу, а також у Криму та Севастополі, на тарифі «ВСЕМО 3» діють такі розцінки:

  • Будь-які вхідні дзвінки та виклики по Росії – 2 руб/хв.
  • SMS на всі номери РФ – 2 руб/шт.
  • Інтернет – перші 3 Мб на добу по 2 руб/Мб, далі надається пакет обсягом 110 Мб за 200 рублів. Після цього включається колишня помегабайтна тарифікація.

Загалом умови досить прийнятні, незважаючи на платні вхідні. Для дзвінків до країн СНД та інших зарубіжних країн на тарифі «ВСЕМО 3» передбачено безкоштовну опцію «Ласкаво просимо».

Розподіл пакетів послуг та обмін

На тарифі Білайну «ВСЕМО 3» працює двосторонній обмін хвилин та SMS на інтернет-трафік і назад. Він здійснюється безкоштовно. Абоненти можуть обміняти 300 хвилин на 6 Гб трафіку або здійснити зворотний обмін. Аналогічно змінюються 300 SMS на 1 Гб трафіку. За бажання можна перетворити на гігабайти хоч усі хвилини. Якщо ж початкових 10 Гб вам багато, перетворите їх на хвилини для дзвінків. Виконавши обмін у поточному місяці, наступного баланс пакетів послуг буде збережено.

«ВСЕМО 3» від оператора Білайн дозволяє розділити включені послуги між абонентами із створюваної групи. Розмір абонплати кожному за учасника групи становить 5 крб/сутки. Максимальна кількість абонентів у групі – 2 особи (включаючи творця). Для тих, хто ділиться послугами, передбачено подарунок у вигляді 5 Гб трафіку. Для створення групи пройдіть до особистого кабінету.

Підключення та відключення

Щоб перейти на тарифний план від Білайна «ВСЕМО 3», скористайтеся особистим кабінетом – це найзручніший інструмент для переходу. Також передбачено можливість переходу через офіційний сайт оператора – для цього на сторінці тарифу є відповідна форма. Підключити тарифний план можуть абоненти інших операторів зв'язку. Для цього потрібно відвідати найближчий офіс Білайна та написати заяву. Щоб відключити тариф «ВСЕМО 3», необхідно вибрати будь-який інший тарифний план і виконати перехід.