Тариф "ВСЕМО 1" від Білайн: опис

Anonim

Тарифний план «ВСЕМО 1» від Білайн з'явився у березні 2018 року. Він є молодшим у новій лінійці тарифів, пропонуючи абонентам обмежену кількість хвилин, інтернет-трафіку та SMS. Надається він з абонентською платою, що списується подобово. У цьому огляді ми розповімо про призначення тарифу, дамо команду для переходу, розповімо про тонкощі та особливості даної пропозиції.

Опис тарифного плану

У березні 2018 року Білайн закриває стару лінійку тарифів. Вона була не найуспішнішою, з погляду абонентів, і не відповідала сучасним вимогам.На її місці з'явилося нове сімейство, збалансоване та насичене послугами. Чогось, як і раніше, не вистачає, але у кожного оператора свої недоліки. Цей тариф орієнтований на малоактивних абонентів, які здійснюють не більше 10 хвилин місцевих дзвінків на добу.

Відмінна риса тарифу «ВСЕМО 1» від оператора Білайн – можливість обміну невикористаних хвилин на гігабайти. Передбачено і зворотний напрямок, якщо абонент змінив рішення. Обміну підлягає і штатний пакет SMS – також у обох напрямках. Ще одна особливість – безліміт усередині лінійки, що діє всередині мережі. Якщо у вас тариф «ВСЕМО 1», а у вашого друга у Владивостоці тариф «ВСЕ 3» (або інший з даного сімейства), зв'язок буде безкоштовним. Увімкнений пакет хвилин при цьому не витрачається.

«ВСЕМО 1» включає невеликий обсяг мобільного інтернет-трафіку. Пакет малий, тому його не вистачить на щось серйозне – завантаження важких файлів, перегляд відео на відеохостингах та багато іншого.Його максимум – спілкування у соціальних мережах та месенджерах, періодична робота з електронною поштою, отримання повідомлень від мережевих додатків. Автооновлення софту через мобільний інтернет краще відключити.

Розглянемо включені до тарифу «ВСЕМО 1» пакети послуг:

  • 3 Гб мобільного трафіку – інтернет працюватиме по всій країні без додаткових платежів.
  • 300 хвилин на будь-які місцеві телефони та номери Білайн по всій країні.
  • Загальноросійський внутрішньомережевий безліміт, що включає після вичерпання попереднього пакета.
  • 300 SMS на місцеві номери – нагоді любителям SMS-спілкування.

Дзвінки на місцеві телефони понад пакет стоять 2 руб/хв. За замовчуванням на тарифі «ВСЕМО 1» від Білайна підключена послуга «Автопородження хвилин» - вона надає додаткові пакети по 50 хвилин вартістю 50 рублів кожен.Вартість SMS понад пакет становить 2 руб/шт. Міжгород дорогий - 12 руб/хв, SMS по Росії - 5 руб/шт. Розмір абонентської плати становить 13, 33 руб/добу (як на колишньому ТП «Все за 400»).

Розцінки в поїздках по Росії

Включений інтернет-пакет на тарифі «ВСЕМО 1» працюватиме по всій країні. Те саме стосується безліміту всередині тарифу. При дзвінках на Білайн витрачаються хвилини з пакета, далі включається безліміт. Решта дзвінків у внутрішньомережевому роумінгу тарифікуються по 12 руб/хв. Абсолютно всі вхідні безкоштовні – навіть якщо дзвінок знаходиться в іншій країні. Пакети хвилин у поїздках по РФ діють тільки на старших тарифних планах лінійки «ВСЕМОЕ».

Як перейти на новий тариф

Найпростіший спосіб підключити «ВСЕМО 1» – скористатися особистим кабінетом Білайн. Цей інструмент використовується для керування номерами без допомоги USSD-команд і фахівців офісів обслуговування.Перейти на тарифний план допоможе і голосовий портал 0850. Зателефонуйте на нього і виберіть найкращу пропозицію. При виникненні складнощів зателефонуйте за гарячою лінією 0611 або зверніться до найближчого офісу.