Тариф Білайн "ВСЕМО 2": опис

Anonim

Лінійка «ВСЕМОЕ» створена для абонентів, які потребують великих обсягів послуг. Вона включає тарифи з абонентською платою різного розміру. Чим більша абонплата, тим багатше наповнення. Тариф «ВСЕМО 2» від Білайн є другою пропозицією в лінійці. Він має ідеальний баланс хвилин і трафіку, завдяки чому він підходить широкій аудиторії абонентів. Більш детальну інформацію щодо тарифного плану ви знайдете в даному огляді.

Опис тарифного плану

Тариф «ВСЕМО 2» від стільникового оператора Білайн розрахований на активних абонентів. Він включає пакет хвилин, інтернет-трафік та пакет SMS.Причому одні послуги легко змінюються інші. Якщо вам не потрібні SMS (їх замінили месенджери), обміняйте їх на трафік, недоплачуючи жодної копійки. Аналогічно можна розлучитися з непотрібними хвилинами, обмінявши їх на гігабайти. Якщо ви вирішили скасувати своє рішення, є можливість виконати зворотний обмін.

Тарифний план «ВСЕМО 2» від компанії Білайн підходить для подорожей Росією. Включені до нього пакети витрачаються у домашній мережі, а й у інших регіонах. Якоїсь доплати за перебування у гостьових мережах немає. Усі вхідні дзвінки приймаються абсолютно безкоштовно – навіть якщо вони надходять з-за кордону.

Розглянемо наповнення тарифу «ВСЕМО 2» від оператора Білайн:

  • 500 хвилин на будь-які номери Білайн та місцеві телефони.
  • 12 Гб інтернет-трафіку.
  • 300 SMS для відправки на місцеві номери.
  • Внутрішньомережевий загальноросійський безліміт, що включає після вичерпання основного пакета хвилин.

Также абонентам доступний безліміт усередині тарифної лінійки, що не торкається хвилин з виділеного пакета. 500 хвилин – це близько 17 хвилин дзвінків на добу. Якщо вичерпати цей ліміт, увімкнеться послуга «Автопородження хвилин». Вона надасть додаткові пакети обсягом 50 хвилин по 50 рублів кожен. На номери Білайн діятиме безліміт. При відключеному автопродовженні вартість зв'язку становитиме 2 руб/хв. Вартість SMS понад ліміт – 2 руб/шт.

Обмежень на використання тарифу «ВСЕМО 2» у модемах немає, але для комп'ютера краще вибрати інший тарифний план. При вичерпанні трафіку швидкість обмежується до 64 кбіт/сек. Якщо активна опція «Автопородження швидкості», на номер підключатимуться додаткові пакети об'ємом 100 Мб по 50 рублів кожен. ні.

Двосторонній обмін послуг

Першим обмін пакетів послуг запропонував оператор Теле2. Сьогодні така нагода є і на Білайні. Скориставшись особистим кабінетом, ви зможете обміняти 100 хвилин на додаткові 2 Гб інтернет-трафіку. Ще 1 Гб ви отримаєте під час обміну включеного пакета SMS. Обмін у напрямку виконується аналогічним чином. Плати та комісії за обмін немає, змінені розміри пакетів зберігаються на наступні місяці.

Як підключити тариф

Якщо ви не є абонентом Білайн, купіть SIM-карту в одному з фірмових офісів або в партнерських точках. Її ціна складає 150-200 рублів. Щоб перейти на тариф «ВСЕМО 2» з вже існуючим номером, скористайтеся особистим кабінетом або наберіть 0850 і виберіть у голосовому меню відповідний варіант. Вимкнути тариф дуже легко – виберіть будь-яку іншу відповідну пропозицію та перейдіть на неї.

Вартість переходу складе 0 рублів – у тому випадку, якщо за останні 30 діб ви жодного разу не змінювали тарифний план. При покупці SIM-картки ви можете отримати у своє розпорядження подарунковий номер.