Як дізнатися баланс на Теле2 на телефоні

Anonim

Перевірка балансу – це одна з базових функцій будь-якої мережі. Зазвичай баланс показується шляхом набору короткої USSD-команди. У відповідь на екрані телефону з'являється сума, що лежить на особовому рахунку абонента. Крім цього, оператори можуть надавати інші способи перевірки балансу. Але більшість абонентів пам'ятають лише USSD-команди, чого цілком достатньо в 99, 9% випадків.

Дізнатись баланс на Теле2

105

Якщо після перевірки балансу на вашому особовому рахунку виявляється достатньо коштів, то можна спілкуватися. Якщо ж грошей на рахунку немає, а зателефонувати потрібно терміново та часу покласти гроші на рахунок не вистачає, то ви можете скористатися безкоштовною послугою «Обіцяного платежу» від Теле2.Як це зробити, ми підкажемо вам у статті, яка знаходиться за посиланням. Команди для перевірки стану особового рахунку є й у оператора Tele2.

Як дізнатися баланс Теле2 на телефоні

Для того щоб дізнатися про баланс свого особового рахунку, необхідно набрати USSD-команду 105. Ця команда вказана на всіх комплектах підключення. Синтаксис команди досить простий, щоб її можна було запам'ятати з першого разу.

Якщо після перевірки балансу у вас на номері виявилося недостатньо засобів для здійснення дзвінка, ви завжди можете надіслати абоненту «Маячок» на Теле2, попросивши його тим самим передзвонити вам. Ще один спосіб полягає в тому, щоб зателефонувати до довідкової служби оператора Теле2.

Перевірка балансу Теле2 на планшеті

Здійснювати дзвінки та надсилати SMS може далеко не кожен планшетний ПК – навіть якщо в ньому є телефонний модуль. Наприклад, дзвонити не вміють планшети від Apple. Що робити абонентам, щоб дізнатися про свій номер? Тут все легко і просто:

  • Якщо в планшеті є телефонний додаток, набираємо USSD-команду 105 млм зателефонувати на номер 611 і натиснути на кнопку 3;
  • Якщо немає телефонної програми, користуємося «Особистим кабінетом».

Як бачимо, вибір не особливо великий. Зате можна дізнатися баланс свого особового рахунку з іншого номера Для цього потрібно зв'язатися з довідковою Tele2 і попросити консультанта повідомити необхідну інформацію. Найбільш трудомісткий спосіб – переставити SIM-карту з планшетного ПК у телефон та перевірити баланс за допомогою USSD-команди.

Як перевірити баланс Теле2 через Інтернет

Для того щоб перевірити баланс на Tele2 через Інтернет, необхідно зареєструватися в особистому кабінеті Робиться це на офіційному сайті оператора https://my .tele2.ru. Проходимо просту процедуру реєстрації, отримуємо логін та пароль, проходимо до «Особистого кабінету» та бачимо там стан свого балансу. Згодом SIM-карту можна встановити в планшет або будь-який інший пристрій, перевіряючи баланс через Інтернет.