Телефон центру служби підтримки Теле2

Anonim

При виникненні проблем зі зв'язком або тарифікацією на Tele2, потрібно звернутися до довідкової служби оператора. Досвідчені консультанти, маючи всі необхідні знання, допоможуть у найкоротші терміни вирішити будь-яке питання. Телефони сервісного центру Теле2 зустрічаються на кожному рекламному щиті, на паперових буклетах, на упаковках з комплектами підключень та на багато іншого. Але в найвідповідальніший момент виявляється так, що абоненти не можуть згадати жодного номера.

Номер техпідтримки Теле2

611

У даному огляді ми обговоримо всі номери, що діють, розберемося з особливостями дозвону і розглянемо інші способи зв'язку з довідковою службою Теле2.

Номер техпідтримки Теле2

Існує кілька телефонних номерів, за якими можна додзвонитися до центру підтримки Теле2. Найпростіший номер – 611, доступний з будь-яких телефонів Теле2 Тобто, якщо ви є абонентом даного оператора і хочете зв'язатися з його довідковою службою, потрібно дзвонити за цим номером. З інших операторів зв'язку цей номер недоступний, дзвонити марно. Щоб завжди пам'ятати заповітні три цифри, слід вбити їх у свою телефонну книгу. Також цей номер можна побачити в договорі на надання послуги зв'язку.

Що робити, якщо під рукою немає мобільного телефону, підключеного до мережі Теле2, але є міський телефон? У цьому випадку техпідтримка Теле2 буде доступна

за номером 8-812-989-00-22 Вказаний номер працює для абонентів Теле2, домашнім регіоном яких є Санкт-Петербург та Ленінградська область Для інших регіонів федеральний номер довідкової служби буде іншим:

  • Для Краснодара та Краснодарського краю – 8-861-253-00-55;
  • Для Кемеровської області – 8-904-990-00-00;
  • Для Псковської області - 8-8112-75-75-75;
  • Для Томської області – 8-3822-941-000;
  • Для Челябінської області – 8-351-248-0-611;
  • Для республіки Карелія – 8-8142-594-611.

Всі інші регіональні номери можна дізнатися на офіційному сайті Теле2, обравши там свій регіон. Короткий номер у всіх регіонах однаковий - 611, а федеральна нумерація відрізняється. Чи знаходитесь у внутрішньоросійському роумінгу, і у вас виникли якісь питання? У цьому випадку вам необхідно запам'ятати або записати номер 8-951-520-0611

Дзвінки на цей номер для абонентів Теле2 здійснюються абсолютно безкоштовно. Цей номер використовується при знаходженні абонента в міжнародному роумінгу – дзвінки звідти так само безкоштовні.

Як зателефонувати до служби підтримки Теле2 з мобільного

Як уже говорилося, для зв'язку з довідковою службою найкраще користуватися коротким номером 611 – запам'ятати його зможе кожна людина. Але що робити

абонентам інших мобільних операторів? Для них працюють федеральні номери, описані вище.

Тарификація дзвінків здійснюватиметься відповідно до тарифного плану, за яким обслуговується номер абонента. За цими ж номерами можна дзвонити з міських телефонів.

Інші способи зв'язку з центром підтримки Теле2

Запам'ятавши телефон підтримки Теле2, можна вирішити практично будь-яку проблему, зокрема дізнатися залишок хвилин. Але що робити, якщо можливості зателефонувати з якихось причин немає? Чи, наприклад, звернення має характер побажання чи подяки? У цьому випадку можна скористатися формою зворотного зв'язку, розміщеною на сайті Tele2.Тут потрібно вказати свій регіон та обрати одну з тем звернення. За допомогою представленої форми можна:

  • Задати будь-яке питання;
  • Поскаржитися на послуги зв'язку;
  • Виразити подяку компанії Tele2;
  • Залишити будь-яке побажання.

Окрім цього, на сайті оператора працює «Особистий кабінет», за допомогою якого можна впоратися з багатьма проблемами в самостійному режимі. Якщо сервісів самообслуговування та допомоги операторів буде недостатньо, абоненти можуть звернутися до найближчого офісу обслуговування