Тариф «Помаранчевий» Теле2

Anonim

Тариф «Помаранчевий» від оператора Теле2 орієнтований на тих, кому потрібно дзвонити на всі телефони, не розбираючись у їх приналежності до тих чи інших операторів. Причому дзвонити можна як містом, так і по області – хоч на мобільні, хоч на міські номери. Однакова вартість дзвінків на будь-які номери є головною відмінністю цього тарифного плану. Залежно від регіону підключення вартість хвилини розмови може відрізнятися, що залежить від економічних особливостей регіонів присутності Tele2. Спробуємо розглянути особливості тарифу, з'ясуємо подробиці тарифікації та дізнаємось, як перейти на цей цікавий та універсальний тариф.

Опис тарифу «Помаранчевий» Теле2

Як уже говорилося, тариф «Помаранчевий» від Tele2 відноситься до універсальної категорії та орієнтований на тих, кому потрібні швидкі розмови та дзвінки на номери будь-яких операторів зв'язку Оскільки Tele2 з'явився і в Москві, то спробуємо розглянути особливості тарифу в цьому регіоні, а також миттєво торкнемося кількох інших регіонів. Що пропонує нам тариф «Помаранчевий» на території Москви та Московської області?

  • Відсутність абонентської плати;
  • Єдину вартість всіх місцевих дзвінків - 1, 5 рубля за хвилину розмови (з похвилинною тарифікацією);
  • Єдину вартість SMS на всі мобільні номери Росії – 1, 5 руб.

Вартість одного мегабайта трафіку становить 1, 5 рубля - дорого, отже, активним інтернет-користувачам потрібно додатково ознайомитися з відповідними опціями, що здешевлюють 3G-інтернет від Теле2.Інтервал тарифікації трафіку дорівнює 100 Кб. Дзвінки в інші регіони на телефони Tele2 складе 1, 5 рубля, як і на номери інших операторів. Вартість відправки MMS на інші телефони Росії – 6, 5 рублів. Вартість міжнародних дзвінків на «Помаранчевому»:

  • В країни СНД – 30 руб/хв;
  • У європейські країни та країни Балтії – 49 руб/хв;
  • В інші країни – 69 руб/хв;
  • На супутникові номери – 240 руб/хв.

Відправка текстового повідомлення на міжнародні номери становитиме 5, 5 рублів. В інших регіонах розцінки на зв'язок дещо відрізняються. Наприклад, у Псковській області вартість місцевих дзвінків складе 55 копійок за хвилину розмови, у Магаданській області – 60 коп/хв, у Санкт-Петербурзі та Ленінградській області – 1, 2 руб./хв і т. д. В окремих регіонах такого тарифу та зовсім ні – тут працюють інші тарифні плани.Якщо вас цікавлять довгі дешеві розмови та дзвінки на будь-які телефони вашої області (як мобільні, так і міські), то рекомендуємо розглянути тариф «Бірюзовий» від оператора Теле2. Також у регіонах відрізняється вартість відправки SMS, MMS та вартість міжнародних дзвінків та доступу до Інтернету. Більш детальну інформацію про вартість дзвінків у своєму регіоні ви зможете отримати на офіційному сайті Tele2, обравши там найменування свого регіону.

Як перейти на «Помаранчевий» тариф Теле2

Якщо вас не влаштовує ваш поточний тариф, ви можете перейти на тариф «Помаранчевий» та спілкуватися з усіма абонентами за однаковою вартістю. Для переходу на тариф слід зателефонувати на номер 630, або набрати USSD-команду 6308Якщо у вас є реєстрація в «Особистому кабінеті», то змінити тариф можна через нього – це дуже зручно та прогресивно. Вартість переходу – 0 рублів, але тільки в тому випадку, якщо ви змінювали тариф не менше 30 днів тому.Для тих, хто звик «скакати» з тарифу на тариф по 2-3 рази на місяць, вартість переходу становитиме 40 рублей 630 переконайтеся, що тариф «Помаранчевий» підключено до номера. Для цього скористайтеся інформацією, що міститься за посиланням.