Як зателефонувати в довідкову Теле2

Anonim

Важко зустріти абонента, який зміг уникнути як мінімум одного дзвінка до довідкової служби за своє життя. Хтось не може розібратися з порядком тарифікації тих чи інших послуг, а комусь хочеться отримати інформацію про премудрості нового тарифного плану або дізнатися про залишок хвилин на Теле2. Не менш часто виникають проблеми з підключенням опцій та послуг, якістю зв'язку, а також з тарифікацією розмов. У будь-якому випадку довідкова служба зможе дати відповідь на будь-яке запитання – у межах своєї компетенції, зрозуміло. І лише окремі питання вимагають звернення до офісу обслуговування.

Довідкова Теле2

611

Довідкова служба є й у оператора зв'язку Теле2. У ній працює велика кількість консультантів, здатних дати відповідь будь-яке запитання абонента. Служба функціонує в цілодобовому режимі, без вихідних І лише іноді, у години пік, абоненти можуть зазнати труднощів з додзвоном – довідкова буває перевантажена дзвінками. Завжди звертайтеся до довідкової Tele2, якщо у вас виникли запитання:

  • Тарификації дзвінків та SMS;
  • Тарификації інтернет-послуг;
  • Послугам зв'язку в роумінгу;
  • Якості зв'язку в тому чи іншому районі;
  • Наявності зв'язку в метро;
  • Спосіб оплати та можливості взяти кредит від Теле2.

Виникли інші проблеми з послуг? Потрібно розблокувати сімку? Зателефонуйте у довідкову Теле2 – там вам завжди дадуть якісну консультацію та допоможуть з вирішенням питань.

Номери телефонів довідкової Теле2

Оператор-дискаунтер Tele2 пропонує своїм абонентам два телефонні номери для додзвону до фахівців довідкової служби. Перший номер працює у всіх регіонах і доступний для виклику з усіх телефонів Tele2 Зателефонувавши по ньому, можна вийти на зв'язок із консультантом і поставити йому те чи інше питання. Другий номер доступний для дзвінка з будь-яких телефонів – з міських, з інших мобільних, хоч з Антарктиди. Але для кожного регіону він свій:

  • Для Москви – (495) 97-97-611;
  • Для Санкт-Петербурга - (812) 989-00-22;
  • Для Краснодара – (861) 218-55-00;
  • Для Томська - (3822) 941-000;
  • Для Пскова - (8112) 75-75-75;
  • Для Мурманська – (8152) 751-611;
  • Для Ростова – (863) 2-415-000.

Номери для інших регіонів можна відшукати на офіційному сайті оператора Tele2 Дзвінки на вказані номери будуть тарифікуватися відповідно до вашого тарифу. Причому дзвонити сюди зможуть не лише абоненти Tele2, а й ті, хто збирається стати абонентом цього оператора.

Інші способи зв'язатися з довідковою

Якщо абонент знаходиться в роумінгу, то номер 611 буде для нього недоступний. Але іноді питання чатують на нас і в роумінгу, де нам крім консультантів ніхто не допоможе. Що робити в цьому випадку?

Можна скористатися одним із вищезгаданих номерів, але в цьому випадку дзвінок буде платним. Враховуючи розцінки на послуги зв'язку у роумінгу, ми витратимо на розмову дику суму! Спеціально для таких випадків передбачено безкоштовний номер (951) 520-0611, доступний як у внутрішньомережевому, так і в національному та міжнародному роумінгуДзвінки на цей номер не тарифікуються – вирушаючи у поїздку, обов'язково запишіть цей номер у свою телефонну книжку.

Як ще можна зв'язатися з довідковою службою Теле2? Для тих, хто не хоче дзвонити в довідкову, передбачена форма зворотного зв'язку , розташована в однойменному розділі на сайті оператора. Заповнюємо цю форму, вказуємо регіон проживання, вибираємо тему обговорення, надсилаємо форму, після чого чекаємо на відповідь оператора. Не забуваймо вказувати номер для зворотного дзвінка!