Управління послугою "Гудок" та "Гудок+" Теле2: підключення

Anonim

Послуга «Гудок» на Теле2 покликана замінити традиційні гудки на мелодії різних жанрів. Ці мелодії чують виключно абоненти, що телефонують нам, а не ми самі. З'явившись понад 10 років тому, послуга набула широкої популярності, але згодом інтерес до неї впав. Але багато абонентів, як і раніше, готові замінити сумні гудки на мелодії, що гарно звучать – у каталозі їх повно.

Послуга «Гудок» та її опис

Ця послуга створена для тих, хто хоче персоніфікувати свій номер і підкреслити свою індивідуальність. Працює вона в такий спосіб:

  • Підключаємо послугу будь-яким зручним способом.
  • Встановлюємо мелодію, що сподобалася.
  • Кожен абонент, що дзвонить нам, чутиме замість гудків встановлену мелодію.

Якщо зателефонувати кудись самому, то в трубці будуть чути звичайні гудки (якщо абонент не встановив якусь мелодію).

Мелодія замість гудка надається з абонентською платою у розмірі 2, 5 руб./добу. Окремої плати за музичні треки нема – і це вигідно. Також відсутня плата за їхнє продовження. Треки надаються назавжди, ніяких термінів дії немає.

Особливості та додаткові можливості послуги «Гудок» від Теле2:

  • Кількість доданих в особистому кабінеті треків – не більше 2 шт.
  • Копіювання мелодій в інших абонентів.
  • Великий каталог мелодій різних жанрів.

Також існує можливість розширити функціонал. Для цього необхідно підключити пакет послуг "Гудок+". Він надається з абонентською платою 1, 5 руб./добу та відкриває перед абонентами додаткові можливості. Наприклад, можна поставити свою мелодію або активувати гудок дня – вартість усіх додаткових опцій є нульовою. Ще одна приємна можливість – преміальна музика на гудок, доступна в спеціальному преміум-каталозі. Останнім плюсом стане розширена кількість треків у власному архіві – до 50 шт.

Сумарна вартість обох послуг складе 4 руб./добу, що становить близько 120 руб./міс. – все залежить від кількості днів у тому чи іншому місяці. Всі мелодії безкоштовні, платити на них не потрібно.

Підключення послуги

Для того щоб підключити «Гудок» від Теле2, наберіть USSD-команду 1151. Відразу після цього почнеться списання абонентської плати. Є й інші способи через особистий кабінет, шляхом вибору треку на сайті або шляхом дзвінка на короткий сервісний номер 0550. Підключення розширеного пакету «Гудок+» виконується за допомогою USSD-команди 130777.

Вимкнення послуги

«Гудок» можна вимкнути з телефону самостійно. Скористайтеся для цього власним кабінетом Теле2. Якщо ви захочете підключитися знову, пам'ятайте, що всі ваші налаштування зберігаються протягом 30 днів – після цього терміну вони видаляються остаточно та безповоротно.

Давайте подивимося, як відключити «Гудок» на Теле2 іншими способами. Для цього можна використовувати голосовий портал 0550. Не менш простий спосіб – набрати команду USSD 130 і вибрати там пункт відключення. Щоб відмовитися від пакету «Гудок+», наберіть команду 130000.Але пам'ятайте, що при цьому видаляються всі треки, додані понад ліміт, а також завантажені користувачами самостійно.

Управління послугою

Найпростіший спосіб поміняти свій гудок на мелодію – зателефонувати на номер голосового порталу 0550. Тут ви зможете прослухати новинки, ознайомитися з вмістом каталогу, провести налаштування, прибрати мелодію з гудку та виконати інші дії.

Більш зручний спосіб управління - через сайт gudok.tele2.ru. Тут розташовується великий каталог музичних треків найрізноманітніших жанрів, починаючи від попси і закінчуючи репом. жарти Світлакова, спеціальні телефонні розіграші та багато іншого (у каталозі реально багато цікавих, веселих та прикольних штуковин).

Поставити мелодію на гудок можна не тільки на офіційному сайті послуги, але й через мобільний додаток від Теле2.Воно випускається для двох платформ - Google Android та iOS. Софт доступний для завантаження в магазинах додатків Play Market та App Store. Для традиційних трубок та пристроїв на інших платформах передбачено мобільну версію офіційного сайту m.gudok.tele2.ru.

Корисні опції

Разнообразить музику, що звучить замість сумного зумера, дозволить опція «Гудок дня» від Теле2. Вона розрахована на тих, хто не може визначитися зі своїми музичними уподобаннями. В рамках опції пропонується така собі карусель з треків, що змінюють один одного щодня. Колекція змінюється щомісяця – нудно не буде. Опція доступу виключно при підключенні пакета «Гудок+» - при його відключенні вона автоматично деактивується.

Є категорія абонентів, які приймають дзвінки навіть уночі. Щоб не лякати тих, хто дзвонить гучною музикою і занадто жартами, що викликають для нічного часу, оператор Теле2 передбачив опцію «Нічний гудок».Замість музичного треку абоненти прослуховують повідомлення «В даний момент абонент, що викликається, не може прийняти ваш виклик, тому що у нього активований нічний режим. Будь ласка, передзвоніть зранку». При цьому телефон продовжує дзвонити як ні в чому не бувало, якщо на ньому не активовано безшумний режим.