Як брати гроші в борг на Теле2

Anonim

В ті часи, коли стільниковий зв'язок став доступним всім бажаючим, основним способом оплати було застосування скретч-карт із цифровим кодом. Пізніше з'явилися платіжні каси, їм на зміну прийшли термінали самообслуговування. Одночасно з цим оператори почали пропонувати абонентам можливість піти в мінус, не перериваючи зв'язок.

Позичити на Теле2

1221

Також на ринку з'явилися фінансові послуги, що пропонують цікаві можливості при нулі. Наприклад, у абонентів з'явилася можливість надіслати прохання про поповнення рахунку своїм друзям. При досягненні нульового балансу автоматично входить у роботу послуга «Інформер» - дзвінок за рахунок друга.У цьому огляді ми розглянемо послугу «Обіцяний платіж» від Теле2, яка дозволяє позичати гроші в оператора.

Умови надання грошей у борг на Теле2

Обов'язок у Теле2 – це можливість продовжувати користуватися послугами зв'язку, не маючи у своєму розпорядженні власні кошти, що дозволяють поповнити свій рахунок. У цьому поповнення балансу здійснюється рахунок позикових коштів, які надає оператор. Але взяти гроші у борг зможе не кожен – абоненти мають відповідати певним умовам. Спробуємо розібратися, як взяти гроші в борг на Теле2 і що для цього потрібно.

Головною умовою є те, що абонент, який бажає взяти гроші в борг, повинен обслуговуватися в мережі не менше 60 днів. від дня укладання договору на поточний номер. У вас є інші номери, які належать вам багато років? Це чудово, але до поточного номера це не має жодного відношення – правила є єдиними для всіх.Наступна умова – це залишок на рахунку. Взяти гроші в борг можна лише в тому випадку, якщо у вас на рахунку лежить сума до -30 рублів

Скільки грошей можна взяти у борг? Від 50 до 300 рублів, все залежить від того, скільки часу ви користуєтеся даним номером (з дня укладання договору) і на скільки поповнюєте свій рахунок. Як дізнатися про доступну суму? Для цього потрібно набрати команду 122 - у відповідь прийде інформація із зазначенням максимальної суми позики. Згодні – підтверджуйте активацію, не згодні – ігноруйте.

На скільки часу даються гроші? Все залежить від суми:

  • 50 рублів даються на 3 дні - комісія складе 5 рублів;
  • 100 рублів даються на 3 дні - комісія складе 10 рублів;
  • 200 рублів даються на 5 днів - комісія складе 20 рублів;
  • 300 рублів даються на 7 днів - комісія становитиме 30 рублей.

Тобто, взявши гроші в борг, ви повинні будете повернути основну суму та суму комісії. Повернути гроші потрібно за вказаний термін – просто поповніть рахунок Теле2 будь-яким доступним способом. До речі, взяти гроші в борг повторно можна буде не раніше, ніж за добу.

Хто може взяти гроші в борг? Послуга «Обіцяний платіж» доступна на будь-яких тарифних планах, як авансових, так і післяплатних. Головне, щоб з моменту покупки SIM-картки пройшло більше 60 днів. До речі, навіть за нульового балансу на вашому телефоні, ви можете безкоштовно надсилати MMS-повідомлення! Про це також дізнаєтесь на нашому сайті.

Як позичати на Теле2

Якщо ваш баланс становить не менше -30 рублів, то ви з легкістю можете взяти довірчий платіж у Теле2. Як позичати на Теле2? Для цього потрібно набрати команду 1221 - запишіть цю комбінацію у свою телефонну книгу, щоб мати до неї швидкий доступ.Крім цього, «Обіцяний платіж» можна активувати за допомогою Особистого кабінету на сайті Tele2.