Все про тариф «Бірюзовий» від Теле2

Anonim

Кожен тариф у стільникового оператора «заточений» під певну категорію абонентів. Хтось розмовляє часто, але не довго. А іншим людям потрібні тривалі дешеві дзвінки. На останню категорію розрахований тариф «Бірюзовий» від Теле2. Перша хвилина на цьому тарифі коштує досить дорого, зате всі наступні набагато дешевше. Тут починає працювати просте правило – чим більше говориш, тим менше платиш Ідеальне рішення для любителів побалакати.

Для тих, кому необхідні короткі розмови, ми рекомендуємо звернути увагу на тариф «Помаранчевий» від Теле2.У цьому огляді ми поговоримо про особливості тарифу «Бірюзовий», розберемося з вартістю дзвінків, після чого розглянемо способи переходу на цей тарифний план.

Опис тарифу «Бірюзовий»

У великих регіонах цей тариф не працює. Натомість він працює там, де абоненти гідно оцінять низькі ціни. Наприклад, «Бірюзовий» не надається в Санкт-Петербурзі, Краснодарі, в Ростові-на-Дону і в Новосибірську. Проте він є в багатьох інших регіонах, де працює оператор Tele2. А в Краснодарському краї та республіці Адигея оператор надає не менш вигідний тариф Теле2 без абонентської плати «Фіолетовий».

Перехід на цей тариф буде безкоштовним для абонентів, які не змінювали свій тарифний план протягом останніх 30 днів. Для тих, хто змінював тариф протягом останніх 30 днів, перехід буде платний. Вартість переходу на тариф Бірюзова для кожного регіону своя. Дізнатись вартість у своєму регіоні можна на офіційному сайті Теле2.

Якщо для вас перехід на тариф «Бірюзовий» є платним, то перед зміною тарифу переконайтесь у наявності на вашому рахунку необхідної суми, для чого перевірте баланс на своєму телефоні Теле2. Особливістю тарифу «Бірюзовий» є висока вартість першої хвилини розмови Як приклад візьмемо тарифну сітку, що діє в Челябінській області :

  • Перша хвилина кожної розмови – 1 руб./хв;
  • З другої хвилини кожної розмови – 1 коп/хв.

Звичайно, тут маються на увазі місцеві виклики на мобільні та міські номери Челябінська та Челябінської області. Неважко підрахувати, що розмова тривалістю 10 хвилин обійдеться абоненту рівно в 99 копійок - дешевше просто нікуди. Вартість місцевих SMS становитиме 90 копійок, внутрішньоросійських – 2, 50. Вартість відправки MMS – 3 рубля Один мегабайт інтернет-трафіку коштуватиме 6, 5 рублів. Міжнародні дзвінки тарифікуються відповідно до стандартних тарифів Tele2 на міжнародний зв'язок.

У Вологодській області тариф «Бірюзовий» пропонує інші розцінки на зв'язок:

  • Перша хвилина кожної місцевої розмови – 1 руб/хв;
  • Друга хвилина кожної місцевої розмови – 0,05 коп/хв.

Вартість SMS становитиме 1, 5 руб Вказана вартість дійсна для відправки повідомлень на місцеві номери. Відправка SMS на загальноросійські номери становитиме 2, 5 рубля, вартість MMS – 3 рубля Ви - любитель листуватися СМС-ками? Тоді оператор має для вас сюрприз - практично безкоштовні СМС від Теле2 у величезній кількості спеціально для вас! Про те, як їх підключити читайте у статті, що знаходиться за посиланням вище.

Інтернет-трафік обійдеться абонентам по 9 рублів за мегабайт. Міжнародні дзвінки – за стандартними розцінками. Дзвінки абонентам Tele2 в інші регіони, наприклад, Краснодар, обійдуться в 2 руб/хв. Таким чином, вартість дзвінків варіюється у досить широких межах. Десь «Бірюзовий» не працює – натомість у цих регіонах можна знайти й інші, вигідніші тарифи. Наприклад, на території Челябінська та Челябінської області діє тариф «Жовтий» Теле2, який передбачає знижену вартість дзвінків з другої хвилини кожної розмови.

Доступ до Інтернету може здатися досить дорогим, але практично у всіх регіонах надаються опції, які допоможуть знизити вартість одного мегабайта. Більш детальну інформацію щодо вартості дзвінків, SMS та інтернет-трафіку на тарифі «Бірюзовий» можна отримати на офіційному сайті Tele2 – не забудьте правильно вибрати свій регіон!

Як перейти на тариф «Бірюзовий» на Теле2

Перейти на тариф «Бірюзовий» у Челябінській області не можна, оскільки ця пропозиція є архівною.

Відгуки абонентів про тариф «Бірюзовий» від Tele2

Якщо розглядати відгуки про тариф «Бірюзовий», то можна відзначити, що тут є як задоволені, так і незадоволені абоненти. Комусь не подобається висока вартість першої хвилини, зате інші чудово розуміють, навіщо і для чого було збудовано таку тарифікацію. Також багатьох засмучує факт відсутності тарифу "Бірюзовий" у деяких регіонах. Але загалом задоволених абонентів набагато більше, ніж тих, кого цей тариф не влаштував.