Як отримати ММС та інтернет налаштування Теле2 на телефон

Anonim

Для того щоб мобільний телефон міг виходити в Інтернет і надсилати/приймати MMS-повідомлення, необхідно прописати в ньому відповідні налаштування. Без налаштувань доступ до вищезазначених послуг буде неможливим. В принципі, практично всі сучасні телефони налаштовуються автоматично – активація нової SIM-карти призводить до автоматичного замовлення налаштувань, які залишиться лише застосувати. Після цього потрібно про всяк випадок перезавантажити телефон, щоб налаштування набули чинності максимально коректно.

Але іноді трапляється так, що телефон залишається не налаштованим. У цьому випадку потрібно зробити ручні налаштування або замовити автоматичні налаштування мережі.У цьому огляді ми розберемо всі способи внесення налаштувань для доступу до Інтернету з Теле2. Також будуть розглянуті налаштування MMS.

Як замовити налаштування інтернету Теле2 на телефон

Найпростіший спосіб налаштування свого телефону – замовити автоматичні налаштування Інтернету на Теле2. Вони візьмуться з мережі та пропишуться у відповідних профілях. Замовити налаштування Інтернету на Теле2 можна за номером 679 - вони будуть прийняті протягом декількох хвилин у вигляді вхідних SMS-повідомлень. Після цього ви зможете вийти в мережу, використовуючи вбудований або завантажений звідки браузер (наприклад, Opera Mini, що заощаджує трафік).

Як вручну налаштувати інтернет на Теле2

Якщо інтернет-налаштування Теле2 з якихось причин не приймаються або не встановлюються, слід прописати ручні налаштування. Не потрібно віддавати свій телефон до рук фахівців і, тим більше, платити за це гроші – всі налаштування можна встановити самостійно, нічого складного в цьому немає.Для введення налаштувань потрібно створити профіль мережі та прописати там наступні пункти:

  • Назва профілю – Теle2 Internet (можна вписати що завгодно);
  • Домашня сторінка – http://m.tele2.ru/
  • Проксі – вимкнено (відповідно, жодних налаштувань ми тут не вводимо);
  • Тип з'єднання – GPRS;
  • Точка доступу (APN) – internet.tele2.ru (без http://);
  • Ім'я користувача та пароль – залишаємо порожніми.

Якщо потрібно, то в налаштуваннях браузера вказуємо створений профіль.

У деяких телефонах вказується профіль для програм Java. Якщо доступ до Інтернету не з'явився, телефон потрібно перезавантажити. З налаштуваннями китайських телефонів доведеться помучитися, тому що найменування пунктів там можуть бути зовсім іншими.

Як налаштувати Інтернет від Теле2 на Андроїді

Якщо версія операційної системи 2.3 і нижче, потрібно пройти наступним шляхом: Налаштування – Бездротовий зв'язок – Мобільні мережі – Точки доступу в Інтернет . Після цього натискаємо Меню та вибираємо пункт Створити APN. Тут ми прописуємо наступні опції:

  • Ім'я – TELE2 Internet;
  • APN – internet.tele2.ru (без http://);
  • MCC – 250;
  • MNC – 20;
  • APN type – default.

Інші пункти потрібно залишити порожніми. Далі натискаємо Меню та Зберегти, після чого пробуємо вийти в мережу. Не забудьте активувати передачу даних. Ваш смартфон працює під керуванням Android 3.0 і вище? Проходимо наступним шляхом: Меню – Установки – Ще – Мобільна мережа – Точки доступу (APN). Викликаємо меню кнопкою або віртуальною кнопкою в кутку екрана (все залежить від конструкції вашого смартфона) та вибираємо пункт Нова точка доступу.У точці, що створюється, ми прописуємо дві єдині налаштування:

  • Ім'я – Tele2 Internet;
  • APN – internet.tele2.ru (без http://).

Зберігаємо налаштування та намагаємося вийти в Інтернет, попередньо активувавши передачу даних. Також у налаштуваннях смартфона потрібно прописати автоматичну чи примусову роботу в мережах 3G. Чи не хочете мучитися з ручними налаштуваннями? Зателефонуйте за номером 679 та замовте автоматичні налаштування, які залишиться активувати та зберегти.

Як ввести налаштування Інтернету на Теле2 в iPhone

Тут все залежить від версії встановленої у смартфоні операційної системи. Якщо ваш iPhone працює під керуванням iOS 7.x.x, потрібно пройти наступним шляхом: Налаштування – Стільниковий зв'язок (тут включаємо тумблери Стільникові дані та Увімкнути 3G) – Стільникова мережа передачі даних. Якщо у смартфоні встановлено iOS версії нижче 7.x.x, то шлях буде наступним: Налаштування – Основні – Мережа – Стільникова мережа передачі даних. Далі потрібно прописати точку доступу APN – internet.tele2.ru (без http://), а ім'я користувача та пароль залишити порожніми. Після цього можна спробувати запустити браузер і відкрити якийсь сайт.

Як отримати налаштування ММС Теле2

Відправка/прийом MMS – це послуга, яка працює на базі доступу до Інтернету. І для її роботи також знадобляться налаштування. Якщо вони не прийшли автоматично, потрібно зателефонувати за номером 679 Через кілька хвилин на телефон прийде повідомлення з налаштуваннями MMS. Зберігаємо, активуємо, перезавантажуємось і користуємося.

Як вручну налаштувати ММС на телефоні

Якщо автоматичні налаштування не надходять або не прописуються, потрібно ввести ручні налаштування. Створюємо профіль:

  • Назва профілю – Tele2 MMS (назва може бути будь-яким);
  • Сервер MMS (Домашня сторінка) – mmsc.tele2.ru (без http://);
  • Проксі-сервер – включений (на відміну від інтернет-налаштувань);
  • IP-адреса (проксі-сервера) – 193.12.40.65;
  • Порт – 8080 для телефонів з WAP2, 9201 для старих телефонів з WAP1;
  • Тип з'єднання або канал – GPRS;
  • APN (точка доступу) – mms.tele2.ru (без http://);
  • Ім'я користувача та пароль – залишаємо порожніми.

Після цього потрібно спробувати надіслати MMS – мережа повинна знати, що ваш телефон вміє приймати та надсилати MMS. В іншому випадку замість вхідних MMS на ваш телефон будуть надходити SMS з посиланнями на перегляд мультимедійних повідомлень.

Як налаштувати інтернет на 3G і 4G модемі Теле2

Як правило, модеми Теле2 поставляються вже налаштованими.Але якщо налаштувань з якихось причин немає, то їх потрібно прописати вручну. 99 та точка доступу internet.tele2.ru, ім'я користувача та пароль залишаються порожніми. Зберігаємо профіль, встановлюємо його профілем «за замовчуванням» та намагаємося встановити з'єднання.