Улюблений номер Теле2

Anonim
Ще зовсім недавно стільниковий зв'язок був досить дорогим. Але ціни на дзвінки, у міру розвитку мобільних мереж, ставали дедалі нижчими. Також почали з'являтися послуги, що дозволяють знизити вартість дзвінків за тими чи іншими напрямками.

Типовим прикладом подібних послуг є опція Улюблений номер, що надається оператором Теле2. Вона цікава тим, що дозволяє оптимізувати вартість дзвінків на певні номери – якщо ми проаналізуємо всі наші дзвінки, то ми можемо виявити, що найчастіше ми дзвонимо на ті самі телефони. Наприклад, люди дзвонять своїм другим половинкам, найкращим друзям та подругам, а також батькам.

Не забувайте, що ви можете встановити мелодії замість гудка, що додасть вашому номеру індивідуальності і скрасить хвилини очікування людини, яка вам телефонує. Зробивши їх номери «улюбленими», ми можемо досягти значного здешевлення зв'язку.

Опис послуги Теле2 «Улюблений номер»

Послуга Улюблений номер від Теле2 доступна не у всіх регіонах – практично скрізь вона перенесена до архіву. Це пов'язано з широким розповсюдженням дешевих тарифних планів, що передбачають безкоштовні або буквально копієчні дзвінки на номери всередині мережі. Цілком природно, що безліміт та знижки на улюблені номери стали несумісними речами. Єдиним регіоном, де сьогодні працює послуга Улюблений номер, є Кемеровська область.

Умови надання послуги такі:

  • Додавання або зміна улюбленого номера – 15 рублів;
  • Дзвінки на улюблений номер – безкоштовно;
  • Розмір абонентської плати – 1 руб/сутки.

Таким чином, умови досить прийнятні – можна вибрати певний номер, додати його та дзвонити на нього абсолютно безкоштовно. Або майже безкоштовно, оскільки абонентську плату ніхто не скасовував. Але і це дуже вигідно – безлімітні дзвінки лише за 1 рубль на день. Недоліком є ​​те, що як улюбленого може бути встановлений тільки один номер

Раніше в деяких регіонах надавалася можливість додавання відразу кількох номерів, що було вигідніше. Як улюблений номер можна вибрати будь-який номер, що відноситься до номерної ємності Теле2. Що ж означає ця химерна фраза? Все просто - якщо людина прийшла в Теле2 з номером, що спочатку належить МТС (за технологією MNP - перехід до іншого оператора зі своїм номером), то встановити такий номер як улюблений не вийде.

Крім того, якщо встановлений улюблений номер перейде в іншу мережу, то тарифікація дзвінків здійснюватиметься відповідно до стандартних тарифів. Таким чином, як улюблені можуть виступати номери Теле2, що обслуговуються в мережі Теле2 - і ніяк інакше. Також потрібно враховувати, що цей номер повинен обслуговуватися в Кемеровській області.

Як подивитись свої улюблені номери на Теле2

Для того щоб згадати, який із номерів був встановлений як улюблений, потрібно скористатися USSD-командою 1101, або зателефонувати до довідкової служби оператора за номером 611. Нагадаємо, що якщо ви, з будь-яких причин, вирішите змінити номер або оператора, то послуга Новий номер на Теле2 допоможе швидко проінформувати про це потрібних вам абонентів.

Як підключити улюблений номер на Теле2

Хочете скористатися цією пропозицією і хочете дізнатися, як підключити улюблений номер на Теле2? Скористайтеся простою USSD-командою 110номерСам номер вводиться в 11-тизначному форматі, з «вісімкою», наприклад, 89511234567. Як уже говорилося, вартість додавання (і зміни) улюбленого номера становитиме 15 рублів.

Як відключити улюблений номер на Теле2

Не знаєте, як відключити улюблений номер на Теле2? Скористайтеся USSD-командою 1100 - послуга повністю відключиться відразу після набору цієї команди. А для того, щоб знову підключити цю послугу, потрібно скористатися допомогою оператора, зателефонувавши на гарячу лінію Теле2 або за номером 611. Для отримання короткої довідки за послугою, скористайтесь командою 110.